İş zaten inan ilaç gibi gelecek, bir kere kendine olan özgüvenin yerine gelecek, kafan dağılacak akşam olunca Pert olacaksın düşünmeye fırsatın olmayacakBen iyi olayim ki çocuğum iyi olsun mutlu olursam cocugumda mutlu olur. Yeniden dogucam kendime bi şans daha vericem iyi olmak adına mutlu olmak adına. Bi de iş bulursam varya oooof abla gelsin hayat istediği gibi
İş zaten inan ilaç gibi gelecek, bir kere kendine olan özgüvenin yerine gelecek, kafan dağılacak akşam olunca Pert olacaksın düşünmeye fırsatın olmayacak
Sonra aksın hayat, sabahlar olmasınnnnnn ohhhhiyi olacaksın güzelim benim, ben inanıyorum sana, küllerden doğacak benim kahvem
Benim kan grubum pozitif de ne oluyor? Şimdi bile sinirden ona buna dalasım var...
Abla referans ol patron is versin
Canim senin gosterdigin cesareti gosteremeyip her turlu eziyete aldatmaya sirf rahati bozulmasin diye katlananlar da emin ol seni kiskaniyodur.
Kalk silkelen ayrica birak bu bencilligi.senin bi cocugun var onu dusunmek zorundasin.onun icin ayakta olmak zorundasin.en kisa zamanda is bulup hayatini duzene sokacagina inaniyorum ben...
O kendini bilmiyormuş, doğru düzgün yerlerde var, mutlaka güzel bir yer bulursun, iş arama sitelerinde cv oluşturdun mu?Geçen bi yere gittim is gorusmesine adam aynen şunu dedi bana
Önce Beni memnun et ki memnun kalirsam sende memnun olursun dedi. Hoost okuze bak nasıl topukladigimi bilmiyorum
O da olucak zamanla canim.karamsarliga kapilma.kac kadin senin gosterdigin cesareti gosterebiliyoki isin bile yokken.cok guclu kadinsin masallah.hersey yoluna girecek merak etmeInşallah inşallah bi iş bulsam hayirlisiyla daha ne isterim ki
O da olucak zamanla canim.karamsarliga kapilma.kac kadin senin gosterdigin cesareti gosterebiliyoki isin bile yokken.cok guclu kadinsin masallah.hersey yoluna girecek merak etme
Ama geçiyorUmarim. Bana soracak olursan hiç geçmeyecek.
Biliyorum canim.konunu okudum yorum yapmismiydim bilmiyorum ama cidden guclu kadinsin.senin yaptigini kac kadin yapabilir Allah askina hergun okuyoruz Bdv de.Is yok aile yok koca yok. Tek başıma ayaktayim ha ama dünya tatlısı zeytin gözlüm var. O bana Yoldaş sirdas arkadaş. 3 aydır beraber uyuyoruz yanyana koyun koyuna. Askere gidene kadar yanımda yatirabilirim :)
Allah ayırmasin evladinızdan. Bakın kimseyi kıskanmamak için bir sebepte bu,çok isteyipte çocuk sahibi olamayan yüzlerce belki binlerce insan var.Is yok aile yok koca yok. Tek başıma ayaktayim ha ama dünya tatlısı zeytin gözlüm var. O bana Yoldaş sirdas arkadaş. 3 aydır beraber uyuyoruz yanyana koyun koyuna. Askere gidene kadar yanımda yatirabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?