kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben iyi olayim ki çocuğum iyi olsun mutlu olursam cocugumda mutlu olur. Yeniden dogucam kendime bi şans daha vericem iyi olmak adına mutlu olmak adına. Bi de iş bulursam varya oooof abla gelsin hayat istediği gibi
İş zaten inan ilaç gibi gelecek, bir kere kendine olan özgüvenin yerine gelecek, kafan dağılacak akşam olunca Pert olacaksın düşünmeye fırsatın olmayacak
Sonra aksın hayat, sabahlar olmasınnnnnn ohhhh iyi olacaksın güzelim benim, ben inanıyorum sana, küllerden doğacak benim kahvem

Abla referans ol patron is versin

Geçen bi yere gittim is gorusmesine adam aynen şunu dedi bana

Önce Beni memnun et ki memnun kalirsam sende memnun olursun dedi. Hoost okuze bak nasıl topukladigimi bilmiyorum

Canim senin gosterdigin cesareti gosteremeyip her turlu eziyete aldatmaya sirf rahati bozulmasin diye katlananlar da emin ol seni kiskaniyodur.

Kalk silkelen ayrica birak bu bencilligi.senin bi cocugun var onu dusunmek zorundasin.onun icin ayakta olmak zorundasin.en kisa zamanda is bulup hayatini duzene sokacagina inaniyorum ben...

Inşallah inşallah bi iş bulsam hayirlisiyla daha ne isterim ki

Geçen bi yere gittim is gorusmesine adam aynen şunu dedi bana

Önce Beni memnun et ki memnun kalirsam sende memnun olursun dedi. Hoost okuze bak nasıl topukladigimi bilmiyorum
O kendini bilmiyormuş, doğru düzgün yerlerde var, mutlaka güzel bir yer bulursun, iş arama sitelerinde cv oluşturdun mu?
Hadi inşallah şöyle güzel, iyi maaşı olan bir yer nasip olsun.

O da olucak zamanla canim.karamsarliga kapilma.kac kadin senin gosterdigin cesareti gosterebiliyoki isin bile yokken.cok guclu kadinsin masallah.hersey yoluna girecek merak etme

Is yok aile yok koca yok. Tek başıma ayaktayim ha ama dünya tatlısı zeytin gözlüm var. O bana Yoldaş sirdas arkadaş. 3 aydır beraber uyuyoruz yanyana koyun koyuna. Askere gidene kadar yanımda yatirabilirim :)

Hakemlik olaylarını araştırsana hem bütün ay boyunca çalışmak zorunda kalmazsın ayda 1-2 hafta çalışırsın hemde 1 ay çalışanla aynı parayı alırsın. Merakın varsa tek koşul eğitimine girmen 3-4 gündem uzunda sürmüyor. Hem çevren değişir ordan tanıdıklarınla daha iyi işlere geçebilirsin.
Ben ünivdeyken tenis hakemliği yapıyordum. Şöyle söyliyim 14 günde 1000lira kazanıyordum. Şuan daha fazla kazanıyorlar tabi aynı gün sayısıyla 1500 falan

Is yok aile yok koca yok. Tek başıma ayaktayim ha ama dünya tatlısı zeytin gözlüm var. O bana Yoldaş sirdas arkadaş. 3 aydır beraber uyuyoruz yanyana koyun koyuna. Askere gidene kadar yanımda yatirabilirim :)
Biliyorum canim.konunu okudum yorum yapmismiydim bilmiyorum ama cidden guclu kadinsin.senin yaptigini kac kadin yapabilir Allah askina hergun okuyoruz Bdv de.
Rabbim zeytin gozlunu sana bagislasin insallah canim.onun icin sabret gececek.

Yasadiklarin gercekten zor Allah kolaylik versin ama kendini salma.Herkesin derdi kendine büyük.Ben yapim gereği her olayda pozitif bir sey arar mutlu olurum sanirim sen benim tam zittimsin.Bence insan once kendini kucuk seylerle mutlu etmesini oğrenmeli.Diceksin ki disardan soylemesi kolay ama asla degil. Okadar kotu seyler yasadim ki bazen arkadaslarim bana nasil bunca seye dayandin ve pozitifsin diyorlar.
Demem o ki kendini mutlu etmenin yollarini ara mesela
Evinde esyalarinin yerini degistir daha farkli duzen al.
Esinin evde esyalari varsa hepsini toplayip iade et
Sacini basini tara disari cikmasan bile hafif makyajini yap cayini kahveni ic
Cocugunu parka cikar onunla vakit gecir
Kitap oku (eglenceli olanlari sec)
En onemlisi kendini ne icin kimin icin harap ettigini dusun deger mi? Üzulerek evladindan zaman calmaya deger mi?
Degerli olan sensin ve evladin gerisi koca bir hic

@Kahve-Kokulu-Kadin canim bnm seni takip ediyorum yorum yapmasamda sen cok guclu bi kadinsin bir zamanlar seninde mutlu bi yuvan vardi
bizlerde aldatilabiliriz anlasamayabiliriz sevgi saygi sadakat biterse evlilikte biter rabbim ins hayirlisiyla is ve gercekten hazr oldugun zamn sevip sevilecegin eş nasip eder bu bi sürec canimm bu surecte kuzununda sana ihtiyaci var salma kendini dik tut tatlimm rabbim yar ve yardimcin olsunn

Bende sizi kiskandim.Oglunuz icin hala mucadele ediyorsunuz.kotu bi deneyim gecirmenize ragmen kendinize oz elestiri yapabilip mucadeleye devam edip yilmiyorsunuz.keske sizin kadar güçlü olabilsem.Basit bi kavramdir zaman..bu hayatta herkesin vermesi gereken bir sinav vardir.esumle mutluyum evet ama 3 yildir issizlikle sinandim cok sukur ki bu sinavin bedelini cok iyi bi ise sahip olarak verdim.birclarla sinavimuz var.maddi cok dert cektik.bitmesine hala var..birde anne olamamakla sinavim var.hicbir sorunumuz olmamasina ragmen anne olamiyorum.rabbim sevdiklerimizle sinamasim.oglnuz saglikliysa simsiki sarilin sukredin.

guzel gunleriniz geldiginde bu zorlu gunlerin hepsinin uzerini kapatacak hatta hatirlamakta zorlanacaksinuz bitecek iyileseceksiniz..silkelenin..siz cok ozel bir guce sahipsiniz..bu sekildede gayet mutlu dolu gunlere sahip olabilirsiniz

Bir de su yonden bak. Sacma sapan evliliklerini surdurmek zorunda kalan ve buna bir son verecek gucu kendinde bulamayan bir cok kadin var burada. Ayni sacma sapan kisiyle omurlerini gecip gidecek. Sen bir evliligi noktaladin ama yeni bir hayatin baslangicini da yaptin boylelikle. Bundan sonra ipler senin elinde, hayatina birini alip almama luksu, almak istiyorsan da kim oldugunu secme luksun var artik. O sorunlu evlilikte bir omur gecirdigini dusunsene...

Suan hissettigin duygular o kadar NORMAL ki. Bastan acisini yasamayanlara sonradan agirlasiyor durum. Bastan pesin pesin yasayip bitiriyorsun iste.

Allah ayırmasin evladinızdan. Bakın kimseyi kıskanmamak için bir sebepte bu,çok isteyipte çocuk sahibi olamayan yüzlerce belki binlerce insan var.
Yaralarınız çok taze henüz,inanın zamanla geçiyor. Önce iyi bir iş bulacaksınız sonra zamanla yaralarınızıda saracaksınız.
Siz çok güçlü,cesur bir kadınsınız,bunuda aşacaksınız ben inanıyorum. Kimseye ihtiyacınız yok.

Kahve kokulu kadın en az benim kadar iyi bildiğine eminim bu forunda bir sürü boşanmış ,hatta çocuklu boşanmış, hatta aldatılmış kadın var ve sonradan aşkı bulmuşlar ve mutlular.Biliyorsun ama hatırlatmak istedim.O yüzden kıskanma lütfen kıskanılacak bir durum değil,geçici kötü bir durum içinde bulunduğun ama dediğim gibi geçici...
Allah gönlüne göre versin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…