kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende evli olmayanları bosananlari özgür olanlari kiskaniyorum ne olacak şimdi :))

merak etme canim insan oglu böyle işte... bende çocuğu olanlari kiskaniyorum, özeniyorum... hele doğal yolla hamile kalanlara plaket veresim var. işte herkes kendinde olmayani arıyor. tek çare elimizdekinin kıymetini bilmek. sen evladinin kiymetini bilip ona dört elle sarilacaksin bende evliligimin.. insallah eksiklerimiz en yakin zamanda tamamlanır

Kahve yeni sayılırım buralar da , ama konularını okudum ve sevdim seni,yakın hissettim kendime. Aslında yaşantımız birbirine benzemiyor ama bilmiyorum...

Sen çok akıllı bir kadınsın. Bende sanırım kendimi öyle görüyorum. Ama aslında bu iyi bir şey değildir...

Çünkü herşeyi,herkesi.tüm yaşananları,olması gerekeni,doğru olanı ve yanlış olanı yani birçok şeyi biz çok çabuk anlıyor ve biliyoruz.İşte o zaman koyuyor. Bile bile hata yapmak gibi.Keşke biraz saf olsak, kafamız basmasa, görmesek,farketmesek.

Sana söylebileceğim tek şey, sende biliyorsun, herkesin dediği gibi GEÇECEK. Ve sana kalan tek şey bu kötü zamanlarda çocuğuna karşı yaptığın ilgisizliğinin (bunu sen söylüyorsun) pişmanlığı kalacak. O pislik adamdan (afedersin) kurtuldun sen
topla kendini.Toplamış gibi yap,numara yap,oyna biraz.

Kendini dinleme. Çocukla,ev işleriyle kendini meşgul et. Düşünme...Sen zaten bir yara aldın, çocuğunun da bir yara almasına lütfen müsade etme. Dua ediyorum sana mutlu olacaksın inşallah. Ama biraz gayret lütfen...

evliler boşanmak istiyor, bekarlar evlenmek bu nasıl iş anlamıyorum valla
hiç gerek yok bekarlığının tadına var evlilik oldukça zor ileride evlendiğinde anlarsın keşke bekar olsaydım diye:)

Yılların alışkanlığı kahve tabi ki de dibe çökeceksin...
insan sigarayı bırakınca bile deliriyor kaldı ki bu senin yuvan...
tek tesellin senin suçsuzluğun olsun....
bu yuvayı sen bozmadın...o yğzden için rahat ve umutlu olsun

ah be kadın ....o kocan olacak yavşağa allah gün yuzu göstermesın.böyle yuvayı ne hale getırmış,köprü altlarında sürünsün ...yazık ya..senı kaçş senedır takıp edıyorum.o kadar üzgünüm ki...

ne diyecegımı bılmıyorumm ...ama bildiğim tek şey hiç bir mutlu yuvanın ,hiç bir saadetin garantisi yok....

Şımarıklık yapıyorsunuz kusura bakmayın. El oğlu, anası sizin için doğurmadı. Elin adam olamayanını siz terbiye edecek değildiniz sizde kaldırıp attınız oldu bitti. Ama ortada bir de sizin doğurduğunuz sizin oğlunuz var ki siz onun için silkelenip toparlanmaya mecbursunuz. Güçlü olmaya mecbursunuz. Zorla kendinize sağlık sorunları çıkartmayın ne gelirse üzüntüden stresten gelir biliyorsunuz. Arkadaş da olur zamanla ama ben de sürekli acitasyon yapan melankolik kendine acımak dışında bir işe yaramayan kişiyle görüşmek istemem.
ağır oldu galiba ama ben de oğlum daha yaşına basmamışken ayrıldım hem de ne ayrılmaydı, üstelik çocuğumun ciddi bir sağlık sorunu vardı ama hiç bir zaman kendimi bırakmadım. En tahammül edemediğim kendine acıyan bir anne babadır siz güçlü olun ki çocuğunuz size saygı duysun güçlü olsun.

Çocuğun ile ilgilen canım
Yemeği de kendin ve o sabi için yap...

Ve zaman...
İlacın olsun

Yazdiklarinizi okudum kızlar çok sağolun yanımda oldugunuz için destek oldugunuz için.

Yalanlarin sanciyla ihaneti doğurduğu bir aşkti bizimkisi belli. Adı ihanete es olmuş bir adam için üzülmeye değer mi ? Belki de değer acı cektikce kendime gelicem daha güçlü olucam kim bilir.

Ama o özlem yok mu o özlem. . Bu kadar acı yasatmasina rağmen nasıl hala ozleyebiliyorum düşünüyorum aklımdan cikartamiyorum ama biliyorum ki asla affetmemeliyim geri adım atmamaliyim.

Zaten af dileyen de yok. O da benim ona ihanet ettiğimi düşünüyor. Adama hem ihanet etcem hem de 6 yıl kahir cekicem vay be ne iyi idare etmişim.

Yani kısaca elimde kocaman bir hiç kaldı.
Hiç işte esti geçti gitti bitti.

Acimi sorarsanız bir tir dolusu.
Sacmalamadan kacayim.

zaten ınsanlar kişileri degil anıları özler..
senın şuan içinde bulundugun durumda hasretın güzel günler ve tabi neden bu hale gelmeme sebep olacak bir adam için bunca yılımı harcadım hazmedemezligi..
hak verıyorum sonuna kadar kolay degıl kolayda olmayacak..ama hangi acı sürmüş sonsuza kadar??
en fazla 1-2 yıl sonra su akıp yolunu bulacak

Coco acı çekiyorum. Geçer ama nasıl geçer ezip mi geçer bilemiyorum

Gözü kör olsun o anıların. Evi supurdum biraz önce. Bigün supurgeye takılıp düşmüştü ay ne gulmustum. O geldi aklıma ama bu kez gulemedim.

Coco acı çekiyorum. Geçer ama nasıl geçer ezip mi geçer bilemiyorum

önce bir dibe vurdurur,kabullenemezsın,boşandıktan sonra bile elın defalarca telefona gider arayıp küfüretmek yada geçmiş güzel günleri konuşmak istersin..ya cok özledigini yada nefret ettıgnı söylemek istersin...git geller olacak
bi günün bi gününü tutmayacak
geceler uykun kaçacak,gündüzler canın sıkılacak..yara kabuk tutmaya yüz tuttugunda tesellini oglunda bulmaya baslayacaksın
ve bir bakacaksınki evet orda bir yara var ama acımıyor,ayaga kalkabılırım deyip tekrar hayata karışacaksın..
önce eglewnceye vuracaksın kendını kız arkadaşların merhemın oalcak,
sonra aşk için geç degil deyip etrafa farklı bakmayada başlayacaksın..
kımbılır cok düzgün biri cıkacak karsına ve ona evet diyeceksın...
sonra mı??
yawww ne boş bir adam için ugrasmısım yıllarca iyiki ama iyiki boşanmışım diyeceksın:)

umarım ,inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…