- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ne kadar cirkin bi hareketoo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)
hastalıklı mı bilmiyorum ama ben çok detaycıyım her şeyi bendedir kurcalarsam da karışmaz benim alnım ak isteediğine bak istediğin kadar kontrol et derSorun da burda bak.Bunu okadar keyifle yaziyorsun ki bunun hastalikli bir hareket oldugunun farkinda degilsin.Bu konuyu acmaya hakkin yok bence usuyen.Sana ayak uydurmaya calisiyor ve basarili da olmus nisanlin.
çirkin mi bilmemNe kadar cirkin bi hareket
Siz onun herşeyi hafızasına alan kaydeden telefonu değil sevgilisisiniz
Ve bunla mutlu oluyorsunuz
Tam birbirinize göre olmussunuz
Bende detaycı bir insanım ama detaycı demek kelimesini yanlıs anlamıssınız telefon kurcalayan sosyal hayata müdahele eden e devletten bankaclıga sifreleri bilmek detaycılık değildirçirkin mi bilmem
ben detaycı insanım
kontrol severim
her şey kontrolüm altında olsun isterim
oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)
olabilir bilemiyorumBende detaycı bir insanım ama detaycı demek kelimesini yanlıs anlamıssınız telefon kurcalayan sosyal hayata müdahele eden e devletten bankaclıga sifreleri bilmek detaycılık değildir
Sizdeki daha cok okb gibi duruyor
hastalıklı mı bilmiyorum ama ben çok detaycıyım her şeyi bendedir kurcalarsam da karışmaz benim alnım ak isteediğine bak istediğin kadar kontrol et der
Bunları yapıp adam kıskanç diye şikayetleniyor musunuz gercekten? Bence uyumlu bir çift olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyorsunuz..oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)
Bak işte evlen sana gösterecek bu adam.çirkin mi bilmem
ben detaycı insanım
kontrol severim
her şey kontrolüm altında olsun isterim
Çok tatlısın başkasının mutsuzluğunu mu bekliyorsun :)Bak işte evlen sana gösterecek bu adam.
Şuan her şey toz pembe sana.
Zamanla göreceksin beybisi.
Bir yere kacmiyoruz, buradayız.
Göreceğiz bakalım.
Böyle ani bir değişim olduysa ya sizin davranışlarınızda bir değişiklik hissetmiştir ya da büyük ihtimalle birilerinin sana bakışı görmüş olabilir senin hakkında birileri biseyler konuşurken duymuş olabilirEvet bilirsiniz ki bu ilişkinin aşırı kıskanç tarafı benim yani bendim.
Bilmeyenler için kuzenimden kardeşimden, karşıdan gelen insandan bile kıskanırdım
hep tartışırdık ben de bayaaa törpüledim, kendisi de der baya düzeldi bu huyun diye
nişanlım bana sen beni neden kıskanıyorsun güzel kızsın özgüvenin mi yok
ben kendimle barışığım seni öyle kolay kolay kıskanmam derdi hep
aman aman kıskanmazdı da
bana benim yanımda istediğin gibi kısa açık giyinebilirsin derdi sürekli, önceden aşırı olmadan giyerdim zaten aşırı ben sevmem
3 gün önce mühendis arkadaşla bir iş paylaşımımız oldu
nişanlımla aynı iş yerindeyiz ben idari de o üretimde
mühendis arkadaş da evli bu arada
çıkışta bana o işle ilgili bir şeyler sordu
vallahi sadece iş konuştuk nasılsın muhabbetine bile girmedik
nişanlım kapıda beni bekler hep
iş arkadaşımla konuşarak çıkarken görmüş
arkasını dönüp gitti
açıklıyorum ediyorum vallahi iş dışında konuşmadık diyorum, güzel güzel tatlı tatlı konuşuyorum yok yok yok
neymiş sevdiği kadının kapısını nasıl açarmış
ya ben kapıyı açtığını bile fark etmedim, çıkış kapısı gayri ihtiyari açmıştır
3 gündür aşırı soğuk arıyor ama soğuk soğuk konuşup tak diye kapatıyor
bana ilişkinin başında sen aldatsan seni bırakmam diyordu (o da sağlıklı değil) şimdi ki hale bak
diyorum sen o genişlikten bu yobazlığa nasıl geldin
ben de bilmiyorum bir şey oldu ve aşırı kıskanç oldum ben diyor
hem ilişkinin başında söylediğim o şey de sana olan sevgimi ifade etmek içindi işte o kadar çok seviyorum demek istedim diyor
ne oldu da değişti, şimdi elbise bile giymemi istemiyor
kıskanması hoşuma gidiyordu, ama bu durum hastalıklı
nasıl düzelir ?
ayrılalım diyorum ne ayrılması saçmalama diye kızıyor anlamadımYa etme bulma dunyasi
Ya da ayrilin da kurtulsun diye bakiyor
Ayrilmayi istiyor musunuz yoksa blof mu yapiyorsunuz?ayrılalım diyorum ne ayrılması saçmalama diye kızıyor anlamadım
şimdi konuştuk arkadaşının doğum günü varmış oraya gidelim diyor yarın düğün varmış falan
kendin git diyorum
sensiz ne işim var diyor
değişik ya bi öyle bi böyle
oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?