Kıskanmayan adam neden hastalık derecesinde kıskanç birisine dönüşür?

e zaten siz kıskancmıssınız vaktiyle ve kıskanmasını seviyormussunuz ya hani
Al böyle daha cok seversin diye düşünüp nirrvana yapmıs
Ellerinizle adamı istediginiz kıvama getirmişsiniz

oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)
Ne kadar cirkin bi hareket
Siz onun herşeyi hafızasına alan kaydeden telefonu değil sevgilisisiniz
Ve bunla mutlu oluyorsunuz
Tam birbirinize göre olmussunuz

Sorun da burda bak.Bunu okadar keyifle yaziyorsun ki bunun hastalikli bir hareket oldugunun farkinda degilsin.Bu konuyu acmaya hakkin yok bence usuyen.Sana ayak uydurmaya calisiyor ve basarili da olmus nisanlin.
hastalıklı mı bilmiyorum ama ben çok detaycıyım her şeyi bendedir kurcalarsam da karışmaz benim alnım ak isteediğine bak istediğin kadar kontrol et der

Ne kadar cirkin bi hareket
Siz onun herşeyi hafızasına alan kaydeden telefonu değil sevgilisisiniz
Ve bunla mutlu oluyorsunuz
Tam birbirinize göre olmussunuz
çirkin mi bilmem
ben detaycı insanım
kontrol severim
her şey kontrolüm altında olsun isterim

çirkin mi bilmem
ben detaycı insanım
kontrol severim
her şey kontrolüm altında olsun isterim
Bende detaycı bir insanım ama detaycı demek kelimesini yanlıs anlamıssınız telefon kurcalayan sosyal hayata müdahele eden e devletten bankaclıga sifreleri bilmek detaycılık değildir
Sizdeki daha cok okb gibi duruyor

olabilir bilemiyorum

oo telefonu sosyal medya mobil bankacılık e devlet telefon görüşme detayları hepsi ben de istediğim zaman hepsini inceliyorum zaten :)
Bunları yapıp adam kıskanç diye şikayetleniyor musunuz gercekten? Bence uyumlu bir çift olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyorsunuz..

Bak evlen sen bu adamla ciddiyim buraya adamin içinden başka bir adam çıktı demezsen ben de çekilin ben doktor degilim.
Senin bu nişanlın aşırı ne yapacağını bilmeyen bir insan, tıpkı senin gibi.
Değişik bir ikilisiniz.
Evlilik olduğunda içinizde ne var ne yok bir bir dışarı dokeceksiniz.
Beni aldatsan bile senden ayrılmam diyen adama asla ama asla asla güvenmezdim.
Bak sana şu kadarını diyeyim.
Eşimle evlenmeden önce hatta eşim de sevgilim olarak hayatımdayken tam 3 sene boyunca bana yalvaran bir adamın hem reel hem mail olarak resmen ikna tacizine ugradim.
Ona göre beni deli gibi seviyordu.
Eşimle olursa ki evlendiğimde bosanirsam onunla evlenmemi, hayattaki herkesten hatta annesinden bile çok sevdiğini söylerdi.
Sonra bu arada bir beni yokladigi mail tacizinden vazgecti.
Sonra öğrendim ki aşkından öldüğü başka bir kadın hayatına girmiş ahdbahhhshd.
Sen şimdi bu dediklerini yemeye devam et prensescim.
Evlenince gel konu aç ama tamam mı ?

Valla asla günah almak değil amacım kendi düşüncemi paylaşayım bence kişi kendinden bilir işi bir erkek durduk yere kıskanmaya başlıyorsa kendi yaptığı şeyi başkasında gördüğü için size tepkilidir anlatabildim mi bilmiyorum. Bence erkek kadına yaklaşamı öyle ki o adamdan da bu beklentiyi bekliyor ben yersiz kıskançlıkları böyle yorumluyorum

Böyle ani bir değişim olduysa ya sizin davranışlarınızda bir değişiklik hissetmiştir ya da büyük ihtimalle birilerinin sana bakışı görmüş olabilir senin hakkında birileri biseyler konuşurken duymuş olabilir

Ya etme bulma dunyasi
Ya da ayrilin da kurtulsun diye bakiyor
ayrılalım diyorum ne ayrılması saçmalama diye kızıyor anlamadım
şimdi konuştuk arkadaşının doğum günü varmış oraya gidelim diyor yarın düğün varmış falan
kendin git diyorum
sensiz ne işim var diyor
değişik ya bi öyle bi böyle

Ayrilmayi istiyor musunuz yoksa blof mu yapiyorsunuz?

aklı olan kadın kendine saygısı olmayan adamla evlenmez.
bu adam düpedüz zekasız.
evet sen de evlerden ırak sevgilisin ama nasıl bu kadarına izin veriyor, nasıl karaktersiz anlamıyorum.

konu için ise, umarım artık akıllanmış ve sizi kendi silahınızla vurarak, size yaşadıklarını anlatmaya çalışıyordur ama sanmıyorum. yine de hadi inşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…