Kıskanmayan adam neden hastalık derecesinde kıskanç birisine dönüşür?

Bu adam doğumgününüzde size bir telefon ve hatta kontor bile almıyordu sahi. Bir prensese, kır düğününü bile çok görüyordu. Bir de kıskançlık yapıyor. Bak bakkk. Benim nişanlım deniz havası alayım diye yat aldı bana. Sizi gazlamak gibi olmasın ama bir gözden geçirin ilişkinizi.

Banlanacağım ama tutamıyorum dilimi, geçmiş olsun )))

Insallah banlanirsiniz cünkü mesajiniz cok abes siz sevginizi maddiyatla ölcüyorsunuz galiba . Kendi kendinize ihtiyaclarinizi karsilayamiyormusunuz ? Telefonu sevgiliniz alcak arabanizi sevgiliniz alcak hatta yatinizi.. cok güldüm:)

Tebrik ederim sizi. Ne güzel anladınız beni. Ben de iyi anlattım ama.

Körle yatan şaşı kalkar
Benim de sevgililerim benden önceki ilişkisinde 'şu sana niye baktı' diye kavga çıkaran andavalken iş bana gelince eski sevgilim taşınıyor diye aldığım pahalli hediyeyi 'sarisin ya, ona yakışır' diye yorumlar hale gelirler ^^
Bu arada okuduğum konuya hiç şaşırmadım. Zaten seni tanıdığımdan beri neredeyse bütün

Bence böyle böyle birbirinizin ömrünü tüketip gideceksniz.

"Benim nişanlımın kapısını nasıl açar?" ne demek yaaa bkz: temel seviye nezaket kuralları...

Siz nasıl onu delirttiyseniz o da sizi delirtecek böyle. Eden bulur.

Acaba o adama mı guvenmiyor belki daha once olmadik bir davranisiyla karsilasmistir is arkadasinizi sevmiyordur.

İlişkinin başında denilenelere inanırsan çok çekersin daha bana kalırsa bir hata yaptı bu hat yüzünden üzerinde baskı. Kuruyor

telefon almadı nerde dedim ben n?????????????

Acaba o adama mı guvenmiyor belki daha once olmadik bir davranisiyla karsilasmistir is arkadasinizi sevmiyordur.
evet o çocuk yeni evlendi evlenmeden önce de ona gıcık kapıyordu beni bekleyip kapımı açıyordu falan

valla etrafımızda şaşırıyor artık
ya tartışmalıyız ya mükemmel uyumlu ortası yok :/

Mukemmel uyumunuz oldugunu dusunmuyorum.Hep dedigimiz malesef hastalikli bir iliski yasiyorsunuz birnirinize karsi.Onun etkileri o.Ayni evin icine girince nasil olacak cidden merak ediyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…