Kıskanmayan adam neden hastalık derecesinde kıskanç birisine dönüşür?

Eşimi kıskanmam bunu da hep sorun etmiştir ama bu değildir ki her davranışına izin vereceğim. karşı cinsle olan iletişiminde dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat etmiyorsa dur derim . hatta daha anlamazsa kendi kıskandığı zaman yaptıklarını yaparım bilerek ondan sonra anlar beni. Belkide senin o kişiye davranışını aşırı buldu. Tabi bu haklı olduğu anlamına gelmez.

sen olsan sen de bana aynısını yapardın diyor

Iliskiyi yıpratmak. Harcamak
Olgunluktan uzak ,hafif davranışlarla ilişkiyi ağır yaralamak.

Sonra evlendikten sonra bu adam niye böyle,bu kadın niye şöyle diye söylenmek.

Harcamayın saygıyı sevgiyi.. trip atmak , kıskanclıkta asiriya gitmek, birbirini kısıtlamak, birbirini olduğu gibi kabullenmemek hastalıklı ilişkiler ve hastalıklı evlilikler ortaya çıkarır.

Sağlıklı bir ilişki için sağlıklı bireyler gerekir.

Sağlam ilişki sağlam kafada olur.

Ikiniz de tüketmişsiniz. Ciddiyetten uzak seviyesiz bir muhabbet (aldatsan bile cümlesini ne ben eşime ne esim bana... böyle çiğ bir cümle olamaz...). her duyguda aşırılık. Orta seviyede seyreden hiçbir deger yok.

Sevgili üşüyen prenses.. senin konularını biliyorum. Hepsini.. düğünü ertelemen sizin için daha iyi olacaktır

Prensescim,ben ortada bir sorun göremedim.
Tencere-kapak olmuşsunuz.
Karşılıklı kıskanın birbirinizi,hayatı zorlaştırın,
tripler havada uçuşsun,ne güzel işte.
Siz yaparken iyiydi de adam yapınca mı kötü bir davranış oldu?
Nişanlınızın başı kel mi?

gerçekten sinir bozucuymuş o beni arardı telefonlarını açmazdım telefonumu kapatırdım
günlerce trip atardım
sağolsun trip ne kadar kötü iyice anladım

neden kanıt olmadan günahını alayım

günahını al demiyorum zaten. ama biraz karıştır bakalım belki kanıt bulacaksın.

erkeklerin klasik geyiğidir kıskançsın paranoyaksın demek kadınlara. bana her böyle denip sonrasında haklı çıktığımda kenara para atsaydım şu an zengindim.

Belkide onu anlamanız için kasıtlı yapıyor bunu işte sen beni bunalttın bende seni bunaltayımda gör gibi

Nişanlınızın, bu zamana kadar bütün yaşattıklarınızın acısını evlendikten sonra çıkaracağı hissine kapıldım. Bilmiyorum neden. Umarım yanılırım.

ama hep karıştırıyorum zaten dediğim gibi her şifresi her bilgisi ben de kayıtlı

Muhtemelen sizin yaptığınız gibi yaparak onu ne kadar darladıgınızı anlamanız için yapıyordur ki siz de ne kadar can sıkıcı oldugunu görmüşsünüz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…