- Konu Sahibi usuyenprenses
-
sen olsan sen de bana aynısını yapardın diyorEşimi kıskanmam bunu da hep sorun etmiştir ama bu değildir ki her davranışına izin vereceğim. karşı cinsle olan iletişiminde dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat etmiyorsa dur derim . hatta daha anlamazsa kendi kıskandığı zaman yaptıklarını yaparım bilerek ondan sonra anlar beni. Belkide senin o kişiye davranışını aşırı buldu. Tabi bu haklı olduğu anlamına gelmez.
O zaman davranışını aşırı bulmuştur canım güzelce konuşup halledebilirsiniz bunu.sen olsan sen de bana aynısını yapardın diyor
Bu kısma çok güldüm. Allah yardımcınız olsundiyorum sen o genişlikten bu yobazlığa nasıl geldin
İste sogutursa da evlilik zor olur.Evet haklısın ama ondan da ayrılmak istediğine dair bir şey hissetmiyorum
ama bu tavırları soğutuyor
sen olsan sen de bana aynısını yapardın diyor
Yookendi aldatmaya başlamıştır da ondan.
gerçekten sinir bozucuymuş o beni arardı telefonlarını açmazdım telefonumu kapatırdımPrensescim,ben ortada bir sorun göremedim.
Tencere-kapak olmuşsunuz.
Karşılıklı kıskanın birbirinizi,hayatı zorlaştırın,
tripler havada uçuşsun,ne güzel işte.
Siz yaparken iyiydi de adam yapınca mı kötü bir davranış oldu?
Nişanlınızın başı kel mi?
neden kanıt olmadan günahını alayımbilemezsin. tecrübe konuşuyor.
neden kanıt olmadan günahını alayım
ama hep karıştırıyorum zaten dediğim gibi her şifresi her bilgisi ben de kayıtlıgünahını al demiyorum zaten. ama biraz karıştır bakalım belki kanıt bulacaksın.
erkeklerin klasik geyiğidir kıskançsın paranoyaksın demek kadınlara. bana her böyle denip sonrasında haklı çıktığımda kenara para atsaydım şu an zengindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?