- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ayrılmayı neden isteyeyim ki her şey hazır düğüne az kaldıAyrilmayi istiyor musunuz yoksa blof mu yapiyorsunuz?
Evet zevk alıyorum manyağım çünkü.Çok tatlısın başkasının mutsuzluğunu mu bekliyorsun :)
Soguk mideyi üşütür amaCocuk bence akillanmis.
Saanaa annenden emdiigin sutu burnundan getirmek icin imzayi bekliyor.
Cocuk hakli en guzel intikam soguk olanidir
Ne saçma ya.insan nişanlısına başkasına ilgin var diyip hala nişanlı kalmaya devam eder mi?kıskanırdı ama bana söylemezdi zaten derdi ben sana yansıtmıyorum diye
o arkadaşa ilgim olduğunu düşünmeye başlamış ne alaka ise yaa
Ayrilmayi istemiyorsaniz neden ayrilalim diyorsunuz? Dugune az kaldi diye ayrilinmaz diye bir kural da yok.ayrılmayı neden isteyeyim ki her şey hazır düğüne az kaldı
ama beni istemeyenin yanında da zorla duracak değilim
Evet haklısın ama ondan da ayrılmak istediğine dair bir şey hissetmiyorumAyrilmayi istemiyorsaniz neden ayrilalim diyorsunuz? Dugune az kaldi diye ayrilinmaz diye bir kural da yok.
Sizi istemedigini belli etmesinin milyon tane yolu var. Onemli olan sizin dusunceniz.
Allah Allah bilemiyorum biz mi anormalizKarşılıklı bir birini bu kadar yıpratan ama hala ilişkiye devam eden bir çift daha görmedim inanın.
EvetAllah Allah bilemiyorum biz mi anormaliz
ahaha geçen biz de onu konuştuk arkadaşlarla :)Sizin sonunuzu hakkaten merak ediyorum
İlginç bir çiftsiniz. Düğününüzü biri basıp siz kardeşsiniz dese zerre şaşırmam o derece
Yanlız olmadığıma sevindim:)ahaha geçen biz de onu konuştuk arkadaşlarla :)
aynen ya aynı iş yerinde çalışmak iyi değil benceeSiz cok yuz goz oldunuz.
Kotu bir iliski maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?