Kıskanmayan adam neden hastalık derecesinde kıskanç birisine dönüşür?

Cocuk bence akillanmis.
Saanaa annenden emdiigin sutu burnundan getirmek icin imzayi bekliyor.
Cocuk hakli en guzel intikam soguk olanidir

kıskanırdı ama bana söylemezdi zaten derdi ben sana yansıtmıyorum diye
o arkadaşa ilgim olduğunu düşünmeye başlamış ne alaka ise yaa
Ne saçma ya.insan nişanlısına başkasına ilgin var diyip hala nişanlı kalmaya devam eder mi?

ayrılmayı neden isteyeyim ki her şey hazır düğüne az kaldı
ama beni istemeyenin yanında da zorla duracak değilim
Ayrilmayi istemiyorsaniz neden ayrilalim diyorsunuz? Dugune az kaldi diye ayrilinmaz diye bir kural da yok.
Sizi istemedigini belli etmesinin milyon tane yolu var. Onemli olan sizin dusunceniz.

Siz daha evlenmeden bir evliligin en onemli ayagi olan saygiyi yitirmissiniz. Nisanlinizin hem baslardaki tutumu hem de simdiki hali hic saglikli degil. Insan sevdigi kadina sevgisini gostermek icin aldatsan da ayrilmam gibi bir cumle kurabilir mi? Ben boyle bir cumle duysam cok rahatsiz olurdum ve o kisiye karsi sogurdum direk.

Ayrilmayi istemiyorsaniz neden ayrilalim diyorsunuz? Dugune az kaldi diye ayrilinmaz diye bir kural da yok.
Sizi istemedigini belli etmesinin milyon tane yolu var. Onemli olan sizin dusunceniz.
Evet haklısın ama ondan da ayrılmak istediğine dair bir şey hissetmiyorum
ama bu tavırları soğutuyor

Bazen kendimi çok gerizekalı hissediyorum. Ben kendi banka şifremi ve sosyal medya şifrelerimi hatırlamam çogunlukla kaldıkı bir de eşimin şifrelerini aklımda tutup kontrol edicem. Biri de benim sosyal medya hesaplarımı kontrol etsin istemem. Çok yorucu ya gerçekten kendi hayatını kontrol etmek ayrı yorucu birde üstüne vazife gibi başkasının sorumlulugu ben okurken çok yoruldum allah size kolaylık versin.

Sizin sonunuzu hakkaten merak ediyorum
İlginç bir çiftsiniz. Düğününüzü biri basıp siz kardeşsiniz dese zerre şaşırmam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…