Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.

Varmı sizdede böyle?

anlıyorum seni kıskançlık değilde ama saygısızlık olarak görüyorsun, bu huyunu bile bile yapıyorsa kızdırmak için yapıyordur sanırım, bazen erkekler eşlerini kızdırmayı seviyor, sizde dizide çıkan erkeğe ayy ne yakışıklı diyin,

Ertesi gün üçüncü sayfa haberine çıkmak istemem

Benim eşim sevgiliyken saçımı açtırmaz göz kalemi sürdürmezdi bana siz düşünün gerisini. En sonundada itiraf etmişti zaten kıskançlığını ki böyle bir lafı söylemeye kalkmıştım yıllar önce iyiki devamı gelmemiş asla kaldırmaz.

bi kaç kez sizde ayne hoş ses tonu var. yada ne yakışıklı adam gibi bişiler söyleyin. bakalım ne olucak tepkisi.

Biz eşimle açık açık bu konuyu konuşmadık ama aramızda gizli bir anlaşma var
O hiçbir kadın için güzel demez
Ben de yakışıklıymış şu adam gibi cümleler kurmam.
Tavsiye ederim eşinize de.
Tabiki insan güzel bulabilir ama bunu eşine söylemeye ne gerek var.

Hıı ama bi kere eşim katy perry den etkilendiğini ima etmişti ki benim de biri var beğendiğim dedim. Nolur söyleme dayanamam buna tamam bu konuyu bi daha hiç açmıycam falan dedi.

hadi ya : ) ama ozaman en iyi yine sizi o anlar. empati kurmasını falan söyleyin ama sizi kızdırmayı seviyorsa yapar heralde gene

bi kaç kez sizde ayne hoş ses tonu var. yada ne yakışıklı adam gibi bişiler söyleyin. bakalım ne olucak tepkisi.

Tepkisi şiddete gider tabiki evli bir bayana yakıştırmam açıkcası öyle şeyleri ciddi olmasa dahi, benim ciddi olmadığımı bilse dahi yapmam yapamam yani. Aslında diyorum ya sadece kızdırmak.
Beni sinirlendirmeyi çok seviyor ama bilmiyor ki sinirlendiğimde hiç bişey yapasım gelmiyor. dün o konunun üstüne çay demleniyordu kendime aldım ona vermedim

Heh işte tam bu anlıttığınız gibi bir konu oldu
O daha 18 yaşındayken beğendiklerini analttı sonra ben anlattım bi daha asla açma bu konuyu dedi ogün bugundür benden ses yok :) ama o iyi niyetle sadece pisliğinden söylüyor aslında kötü bişey yok biliyorum. sonuçta bişey yapcak olsa kimsenin ruhu duymaz. Ben sadece hormonlarımın yükseldiği bir dönemdeyim o yüzden takıldım

Ayyyy hic sormaaa.bende oyleyimmm.ama esim bu konuda kati oldugumu bilir ve asla soyleyemezzz.televole izleyemez.hele oyle bir sey ciksin gebertirimmm..ama icinden mutlaka diyordurrr.salla gitsin cnm....sen kizinca uzulunce o dusunceler degismiyor.birakkk.sen senin olanla mutlu ol.

Esim benim yanimda bayan is arkadasina bile selam veremez...nedeni ise onun da beni birzamanlar erkek akrabalarimdan kiskanip konusturmamasiydi.neyse benim yanimda gormemezlikten gelir.bir gun oglum kizim alisveris merkezine gittiler.bende kizima tanidik birini gordunuzmu dedim.kizimda evet babamin birkiz arkadasini gorduk.ilk once kim selam verdi dedim.babam dedi.kiz bizi gormedi bizi gectibabam seslendiii...dedi..tabi ben tartistim.ben beni biri gormuyecekte ben pesinden seslenicem.ve bu erkek olacakkk...bende esime neden kizla konustun dedim.o da e karsilastik.ama kiz senigormemis,senarkasindan seslenmissin dedimm..bi bagirdiii.gorsen sanki ben yapmisimmm..
Yani arkadan yapan yaparrr..sallaaaaaaaa cnm.

self servis başladı deseydin bide
o zaman aaa evet güzelmiş de. böyle yaparsan kızmıyo ya diye bırakadabilir

hadi ya : ) ama ozaman en iyi yine sizi o anlar. empati kurmasını falan söyleyin ama sizi kızdırmayı seviyorsa yapar heralde gene

Ben ona ne bu böyle senin sarılarla bi davan var galiba neyse sarı olmasamda kumralım dediğimde saçmalama sarı sevmem saçını sarı yaptırırm dedi :)
Sanırım ona sinirlendiğimi belli etmemem lazım ki oda yapmasın :)

Güzel bi ilişki kurulmuş aranızda bu yönde

Ben de mi bir anormallik var acaba ben böyle şeylere asla sinir olmam
Ve açıkçası böyle tiplerin kompleksli olduğunu düşünürüm..

Çevremdende aldığım tepkiler vs güzel olduğum yönünde bu tür bi kompleksim yok ama insan eşinin yanında ciddi anlamda bunları söylerse bence saygısızlık ama bizimkininki şımarıklık

ama kaleci Volkan'ın karısı da güzel şimdi yaa

yani tabii söylemese daha iyi ama dışa vurmasa, içinden geçirse de aynı şey, sadece siz bilmiyor olacaksınız :)
iyisi mi dilinde olsun sadece :)

Evet canım haklısın malesef öyle. Benim sinirlenmem onun böyle yapması onun benim yanımda olmasını değiştirmiyor. Bir gün nişanlışken pazardaydık ve karşı komşumun oğlu selam verdi eşim arkamdaydı ama kafasını salladı ki biz konuşmayız etmeyiz nerden çıktında selam verdin mübarek benim hiç erkek arkadşm yok onunda kız. ama gel gelelim ogün o çocuk selam verince benimle 1 hafta konuşmadı :)

ama kaleci Volkan'ın karısı da güzel şimdi yaa

yani tabii söylemese daha iyi ama dışa vurmasa, içinden geçirse de aynı şey, sadece siz bilmiyor olacaksınız :)
iyisi mi dilinde olsun sadece :)

Tabiki Allah korusun sadece dilinde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…