Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

katılıyorum
sizde aynısını yapın ay çok yakışıklı deyin
anlasın :)

yani erkek diyebilir evli erkek. ama kadın dedimi şiddet. yakışmaz. kızdırmaksa olay sizinkide öyle o zaman.
cinsiyet ayırımının gözü kör olsun

Kendinize dert ariyorsunuz... Ayrica ne kendinize nede esinize güvenmiyorsunuz, bunu acikca dile getiremiyorsunuz kiskanclik degil falan deyip gecistirmeye ugrasiyorsunuz... Güzelse güzel, yakisikliysa yakisikli, bunu söylemesinde ne var insanin? Sizde katilirsiniz yada zevkiniz farklidir bana göre güzel degil dersiniz, oldu bitti iste... Bunu kafaya takmaniz güvensizlikten, sizden güzelini bulur diye kendinize güveniniz yok, o güzellerdrn birine kaptirir kendini diye esinize güveniniz yok bence...

Adam haklı millet kaleci volkanın hatunu gerçekten güzell

ahaha şaka bı yana kadını görmedim ama belliki eşiniz sizin tepkinizin farkında ve kızdırmaya çalışıyor. umursamayın hatta ondan önce kadına siz iltifat edin bence bu onu kendıne getırmeye yardımcı olucaktır

Yaslariniz kac canim?

Evet bu düşünceler tamamen sizce!

Teşekkür ederim cevabınız için :)

Bence sorun degil baskasina güzel demesi. Biz de o adam yakisikliymis falan diyoruz ama kötü bi niyetle yapmiyoruz

İşte anlatmaya çalıştım kötü niyet yok bunu biliyorum. Güvensizlik kompleks filan değil kendime dertte aramıyorum. çoğu insan yanlış anlıyor. Hoşuma gitmiyor bu tür şeylerin konuşulması o kadar.

Evet bu düşünceler tamamen sizce!
Niye konu aciyorsunuz? Gercekten cok merak ediyorum!!! Herkes sizin gibimi düsünmek zorunda? Düsünceniz dogrumu degilmi diye merak edipte buraya bunlari yazmiyormusunuz? Haaa evet simdi benim yorumum "siz haklisiniz, saygisizlik, yaninda güzel karisi varken baslasina güzel demesi delirtir insani" olsaydi hosunuza gitcekti dimi? Güvenmiyorsunuz iste ne kendinize ne esinize nede evliliginize...Gü-ven-mi-yor-su-nuz.... Bence!!!!

güvenle alakası flan yok bence güveni tabiki vardır sadece kafasını kurcalayan konu sadece kendi abartmasi mi yoksa normaldede yasanan olaylarmi diye merak etmis tepkin aşırı cvap vermek zorunda degilsin gördün bas geç yanılıyomuyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…