- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.577
- 548
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Bu benimm kocaamBenimki ne saçma şeyler izliyorsun doğru düzdüm birşey izlesene dedikten sonrada mutfağın tezgahına dayanıp 20 dkk izleyerek bana sorular sormaya başladı
Yok aşkım biliyorsun akşamı bekliyorum benYeni bolumu izledinizmi kizlaaar
Seninle ayni saatte izlemek için sabırsızlanıyorumBu benimm kocaam
Yok aşkım biliyorsun akşamı bekliyorum ben
Sen izlemedin sandım ben izlemissin evet çok iyiydiKadınlara örnek olsun valla
İçime bir his geldi sanki bu hafta sonuna açıklanır gibi minnoşummmmmSeninle ayni saatte izlemek için sabırsızlanıyorumgel artik rapunzelimmm
Katılıyorum chommmSen izlemedin sandım ben izlemissin evet çok iyiydiErol ama özründe samimi olsaydi gerçek bir konuşma yapsaydı yeliz düşünebilirdi. Erol hala dağ ayısı gibi
Sağol çiçeğimmKatılıyorum chommmBu arada geçmiş olsun bidenemmm
Izledim asko, erol zaten yelize yakismiyor bize taze kan lazimSen izlemedin sandım ben izlemissin evet çok iyiydiErol ama özründe samimi olsaydi gerçek bir konuşma yapsaydı yeliz düşünebilirdi. Erol hala dağ ayısı gibi
Ayy hadi insallahİçime bir his geldi sanki bu hafta sonuna açıklanır gibi minnoşummmmm
Gsjwgdjegeuwyd ulan nerden geliyor akillarinaAy bir yorumda şey görmüştüm "Serdarin kiramen katibin meleklerine çok üzülüyorum onun her dediğini dinlemek zorunda oldukları icin" diye çok gülmüştüm
Şeyda kesinlikle akıllı bir kızmış minnoşummGsjwgdjegeuwyd ulan nerden geliyor akillarinaserdara espri dersi versinler allah icin
Yalnız değilsin. Gözlerini kısıp bakıyor ya içim gidiyorBu sedat tipim falan degil alakası dahi yok kriterlerim icinde. Ama bakısı beni yerden yere vuruyor. Cok derin bakmıyor mu bu dümbük ya?
Yoruma bittiimBu sedat tipim falan degil alakası dahi yok kriterlerim icinde. Ama bakısı beni yerden yere vuruyor. Cok derin bakmıyor mu bu dümbük ya?
Seydaya olgun biri lazim ya o kiz cok oturakliŞeyda kesinlikle akıllı bir kızmış minnoşumm
Ona dışardan yeni biri gelmeliii
Bu sedat tipim falan degil alakası dahi yok kriterlerim icinde. Ama bakısı beni yerden yere vuruyor. Cok derin bakmıyor mu bu dümbük ya?
Basvuru linki atiyim mi savaşın oradaYalnız değilsin. Gözlerini kısıp bakıyor ya içim gidiyor
Valla öyleBu sedat tipim falan degil alakası dahi yok kriterlerim icinde. Ama bakısı beni yerden yere vuruyor. Cok derin bakmıyor mu bu dümbük ya?
Ay ay noluyo noluyoo kim bu at hırsızı
Cagirsalar kosarak giderim Sedat içinBasvuru linki atiyim mi savaşın orada
Yeni bilgi yayalım arkadaşlarAy ay noluyo noluyoo kim bu at hırsızıneye katilmis bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?