- 30 Ocak 2017
- 14.129
- 198.882
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Bu görsellerde piyanist filmindeki adama çok benzememis miAy ay noluyo noluyoo kim bu at hırsızıneye katilmis bu yaa
Uygulamadan pozitif basalim bari elenmesin siz gidene kadarCagirsalar kosarak giderim Sedat için
Sedatin potansiyelini niye içerden kimse göremiyor bende buna ayar oluyorumCagirsalar kosarak giderim Sedat için
Eveet andiriyor hee cidden, cakmasiBu görsellerde piyanist filmindeki adama çok benzememis mihani karga burunlu
Guzelim cocu aysenura yapmaya calismalari pekiSedatin potansiyelini niye içerden kimse göremiyor bende buna ayar oluyorum
Off şov yaa ahfsjagshs sanki ona vuracaklar pehh
aysenura ayip olmasın diye evlenecekti az kalsın oyle de efendiGuzelim cocu aysenura yapmaya calismalari peki
Kabus gibi yaaysenura ayip olmasın diye evlenecekti az kalsın oyle de efendi
Ayşenur eve geldiğinde kacacak yer ariyordu garibimKabus gibi yaneyseki cabuk döndü
Yalnız değilsin. Gözlerini kısıp bakıyor ya içim gidiyor
Yoruma bittiimbende Sedatçıyım aklı başında yorumlar yapıyor.Erhan önünde çatlıyor resmennn sahte heriff
Ayy yalnız değil misimValla öylebakışlar ve anlatım tarzı çok hos. Bir de rapten gelen mesleki deformasyon vurgulu falan konuşuyor
Canım benim kocam yok. Namusumu kirletemem koca yaparsam bana ne dicekler. Olmaz. Böyle uzaktan sevmeye devam dksnsksksmmsmsmwBasvuru linki atiyim mi savaşın orada
Ayşenur eve geldiğinde kacacak yer ariyordu garibim
Ben seye cok kopmustum. Sedat diyo ki sen 37 yasında değil misin. Aysenurda diyo ki 27 sksnmsms hadi yaaaa diyo sana kim dedi 37 yasımda olduğumu diye soruyor aysenurda sksnsnsmmsmwmwGuzelim cocu aysenura yapmaya calismalari peki
Gariban ya cocuk cidden birşey demiyordu üzmemek icin, aysenurda ustune ustune gidiyorduAyşenur eve geldiğinde kacacak yer ariyordu garibim
Ah üzümlü kekim benimGariban ya cocuk cidden birşey demiyordu üzmemek icin, aysenurda ustune ustune gidiyordu
Aysenur 37 degilsede 35 vardir hagsjshsBen seye cok kopmustum. Sedat diyo ki sen 37 yasında değil misin. Aysenurda diyo ki 27 sksnmsms hadi yaaaa diyo sana kim dedi 37 yasımda olduğumu diye soruyor aysenurda sksnsnsmmsmwmw
Sedat ne dese begenirsin serdar söyledi ssksjsjwjwwjwms serdar atlıyo ordan abi tahmin ettim sksmssmmwmsmsms
Ayşenur 27 miydi? Ölsem inanmamBen seye cok kopmustum. Sedat diyo ki sen 37 yasında değil misin. Aysenurda diyo ki 27 sksnmsms hadi yaaaa diyo sana kim dedi 37 yasımda olduğumu diye soruyor aysenurda sksnsnsmmsmwmw
Sedat ne dese begenirsin serdar söyledi ssksjsjwjwwjwms serdar atlıyo ordan abi tahmin ettim sksmssmmwmsmsms
27 yasındaymıs maalesefAyşenur 27 miydi? Ölsem inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?