- 30 Ocak 2017
- 14.130
- 198.894
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Kızların sedata cehpe alması peki hayırdır yani. Simgeye de hak vermiyorlar o zamanKavga odakli bir cocuk degil o ya ama ben isinamadim bilmirem
İnstaya o pantolonla foto atmış Shop efsaneEvett yelizin hatları çok güzel. Aybükenin bugün giydiği deri pantolon hiç yakışmamış ya. Basenleri var iyice armut gibi yapmış kızı
Hele yaren allahım o dudaklar bakış skskskskHayaller hayatlar resmen ahagsjsh birde tanitimda yanda veriyorlar resimleri, basta anlamadim kim la bunlar dedim ahahahah
Bide bana eski sezondaki canseli anımsattı ya sizlerede anımsattmıştır insallahBen zaten onda tam bir yeşilçam artistlerini görüyorum
Bu erhanın yüzü niye böyle bol buharlı duşta kıpkırmızı keselenmiş gibi duruyo deliriyom kızHayaller hayatlar resmen ahagsjsh birde tanitimda yanda veriyorlar resimleri, basta anlamadim kim la bunlar dedim ahahahah
Evde sadece yüzü için solaryumu varmış kafasını sokup sokup geliyorHele yaren allahım o dudaklar bakış sksksksk
Bide bana eski sezondaki canseli anımsattı ya sizlerede anımsattmıştır insallah
Bu erhanın yüzü niye böyle bol buharlı duşta kıpkırmızı keselenmiş gibi duruyo deliriyom kız
Beyaz tenliler solaryuma girince öyle oluyor demek ki dkskskala kafasına sürekli taktigi bere ve sakalında ki o şey peki..Hele yaren allahım o dudaklar bakış sksksksk
Bu erhanın yüzü niye böyle bol buharlı duşta kıpkırmızı keselenmiş gibi duruyo deliriyom kız
En basta aybukeye dedigi sey yuzunden bir eksilediler onu ya hala onun etkisiKızların sedata cehpe alması peki hayırdır yani. Simgeye de hak vermiyorlar o zaman
Ya benim instam yok banada atin hagshwİnstaya o pantolonla foto atmış Shop efsane
Yarenin poposuna bakmaktan baska yerine odaklanamiyorum ben ahahahHele yaren allahım o dudaklar bakış sksksksk
Seydanur da çok bir değişiklik yok gibi diğerleri oha yaniNolur izleyin hafwhw
Tugceyle aysenur usta olmusSeydanur da çok bir değişiklik yok gibi diğerleri oha yanisırf özgüven eksikliği
Pırlantami kiz acaba o sey, erdem gibi keci sakalliBeyaz tenliler solaryuma girince öyle oluyor demek ki dkskskala kafasına sürekli taktigi bere ve sakalında ki o şey peki..
O sen değilsin ki yanı niye bu acıyı yasatiyosun kendineTugceyle aysenur usta olmus
Evde sadece yüzü için solaryumu varmış kafasını sokup sokup geliyor
Beyaz tenliler solaryuma girince öyle oluyor demek ki dkskskala kafasına sürekli taktigi bere ve sakalında ki o şey peki..
Ya böyle yüzüne baktıkça sanki halat ipinde boğuluyomusum gibi hissediyorum nsnsnajannasm yaYarenin poposuna bakmaktan baska yerine odaklanamiyorum ben ahahah
Eslemmi animsatti kiz canseli, tipi benziyor gibi aslinda
Erhan arkada ikiniyormu ne yapiyor ben bilmiyorum niye boyle hagshs
Eğer o pirlantaysa gerçekten çok yazık..bir sakalda heba oluyor, bide bunun için aglayabilirim..Pırlantami kiz acaba o sey, erdem gibi keci sakalli
Onda estetik olsa burnu oyle olmazdi yaO sen değilsin ki yanı niye bu acıyı yasatiyosun kendineAyşenur da estetik yok dimi
Gelirmi ya oyle bir cift...Ya böyle yüzüne baktıkça sanki halat ipinde boğuluyomusum gibi hissediyorum nsnsnajannasm yaHemsirecik sanki kabız gibi
Şu eser ve cansel gibi birileri gelse var ya offf diyorum eser and meÖlüyorum o çocuğa ya. Canselin sürekli çenesinin otomatik tüfeğe baglar gibi konusmaları….
Yaa bir sey diyim mi yarenin eski halini daha çok beğendim ben
Evet yaren kendi topuguna sıkmış resmenYaa bir sey diyim mi yarenin eski halini daha çok beğendim benayni yüzü zayıf hayal edin
Pırlanta o çünkü havuzda düşürdü diye çıkışta 2 saat onu aramıs havuzun içindeEğer o pirlantaysa gerçekten çok yazık..bir sakalda heba oluyor, bide bunun için aglayabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?