Kısmetsular 🧚‍♀️

Hayaller hayatlar resmen ahagsjsh birde tanitimda yanda veriyorlar resimleri, basta anlamadim kim la bunlar dedim ahahahah
Hele yaren allahım o dudaklar bakış sksksksk
Ben zaten onda tam bir yeşilçam artistlerini görüyorum
Bide bana eski sezondaki canseli anımsattı ya sizlerede anımsattmıştır insallah
Hayaller hayatlar resmen ahagsjsh birde tanitimda yanda veriyorlar resimleri, basta anlamadim kim la bunlar dedim ahahahah
Bu erhanın yüzü niye böyle bol buharlı duşta kıpkırmızı keselenmiş gibi duruyo deliriyom kız

Evde sadece yüzü için solaryumu varmış kafasını sokup sokup geliyor

Beyaz tenliler solaryuma girince öyle oluyor demek ki dkskskala kafasına sürekli taktigi bere ve sakalında ki o şey peki..

Kızların sedata cehpe alması peki hayırdır yani. Simgeye de hak vermiyorlar o zaman
En basta aybukeye dedigi sey yuzunden bir eksilediler onu ya hala onun etkisi
İnstaya o pantolonla foto atmış Shop efsane
Ya benim instam yok banada atin hagshw
Yarenin poposuna bakmaktan baska yerine odaklanamiyorum ben ahahah
Eslemmi animsatti kiz canseli, tipi benziyor gibi aslinda
Erhan arkada ikiniyormu ne yapiyor ben bilmiyorum niye boyle hagshs

Evde sadece yüzü için solaryumu varmış kafasını sokup sokup geliyor
Beyaz tenliler solaryuma girince öyle oluyor demek ki dkskskala kafasına sürekli taktigi bere ve sakalında ki o şey peki..
Yarenin poposuna bakmaktan baska yerine odaklanamiyorum ben ahahah
Eslemmi animsatti kiz canseli, tipi benziyor gibi aslinda
Erhan arkada ikiniyormu ne yapiyor ben bilmiyorum niye boyle hagshs
Ya böyle yüzüne baktıkça sanki halat ipinde boğuluyomusum gibi hissediyorum nsnsnajannasm ya Hemsirecik sanki kabız gibi

Şu eser ve cansel gibi birileri gelse var ya offf diyorum eser and me Ölüyorum o çocuğa ya. Canselin sürekli çenesinin otomatik tüfeğe baglar gibi konusmaları….

O sen değilsin ki yanı niye bu acıyı yasatiyosun kendine Ayşenur da estetik yok dimi
Onda estetik olsa burnu oyle olmazdi ya
Gelirmi ya oyle bir cift...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…