- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.130
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Benim başım egilmedi benim başım koptu..Pırlanta o çünkü havuzda düşürdü diye çıkışta 2 saat onu aramıs havuzun içinde
Ohahahah ben bunu bilmiyordum jsgsjshPırlanta o çünkü havuzda düşürdü diye çıkışta 2 saat onu aramıs havuzun içinde
Kendi soyledi herkes gitmiş o bulana kadar havuzda kalmışOhahahah ben bunu bilmiyordum jsgsjsh
Cansel geçenlerde “ondan sonra hiç aşık olmadım” diye acıklama yaptı. Ben vefat, iptal…
Yaren koklaya koklaya bulurdu vallaKendi soyledi herkes gitmiş o bulana kadar havuzda kalmışo bulmazsa yaren kesin bulurdu
Aaa cansel evlenmedimi yaCansel geçenlerde “ondan sonra hiç aşık olmadım” diye acıklama yaptı. Ben vefat, iptal…
Bu Cansele melise nolduysa böyle konular açmaya başladılar. Melis girecek diyorlar ama Cansel de yolunu mu yapıyor acabaCansel geçenlerde “ondan sonra hiç aşık olmadım” diye acıklama yaptı. Ben vefat, iptal…
Melis onca karalamadan sonra hangi yuzle gelecekBu Cansele melise nolduysa böyle konular açmaya başladılar. Melis girecek diyorlar ama Cansel de yolunu mu yapıyor acaba
Yaren pirlantayi taktı mi dişineYaren koklaya koklaya bulurdu valla
Bilmiyorum ki bi videoda resmen böyle acıklama yapmıs. Ama acaba diyorum ibneligine mi yapıyo napıyo su an piyasa kısmetse olurla calkalanıyoAaa cansel evlenmedimi ya
Girsin girsin fitne fesatlık cıkarsın yamuk burun. Resmen eski yarısmacılar burnunu yaptırmak icin programa basvurmus. Allahtan iyi ki simdikiler estetikliBu Cansele melise nolduysa böyle konular açmaya başladılar. Melis girecek diyorlar ama Cansel de yolunu mu yapıyor acaba
Yok daha takmadı müsait bir zamanı bekliyor chommmYaren pirlantayi taktı mi dişine
Daha taktirmadiYaren pirlantayi taktı mi dişine
Ben onu amerikada siyahi biriyle evli diye biliyordum yav, melisle ayca demisti bir videoda. Bunlarda canselle nuraBilmiyorum ki bi videoda resmen böyle acıklama yapmıs. Ama acaba diyorum ibneligine mi yapıyo napıyo su an piyasa kısmetse olurla calkalanıyo
Girsin girsin fitne fesatlık cıkarsın yamuk burun. Resmen eski yarısmacılar burnunu yaptırmak icin programa basvurmus. Allahtan iyi ki simdikiler estetikli
Yok daha takmadı müsait bir zamanı bekliyor chommm
Bozdurup totosuna ekler diye düşünüyorumDaha taktirmadi
Fanatik bir kismetsu olarak gorevimi yaptim askomm
Yermi kalmis kiz totosundaBozdurup totosuna ekler diye düşünüyorum
Canselde evlilik ne gezerBen onu amerikada siyahi biriyle evli diye biliyordum yav, melisle ayca demisti bir videoda. Bunlarda canselle nuraata ata doymadılar
Düşünsene Erhan soruyor pırlanta nerde mıçımdaYermi kalmis kiz totosunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?