- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Zevsksiz maymun ya simgenin esra eroldaki hallerini izledim bugün hic degismemis. Varos her yerde varosSu aysenurun basi baglanirda sedati salar inşallah artikcocuga tepkisi cok iyiydi ama cocuk simgeyi dansa kaldirdi
Boyle programlar bağımlilik yapıyor herhalde bir giren bir daha cikamiyorZevsksiz maymun ya simgenin esra eroldaki hallerini izledim bugün hic degismemis. Varos her yerde varoszortbüke hala aynı, elifin zortbükeye laf sokması “kesersem icinde kalır” demesi kraliçeee
E oha kullandimmi dedi birdeHer bölüm birine gıcık oluyorum, Yeliz sen o adama nasıl geri dönersin yeliz, senin yerine izlerken bizim başımız koptu, çağrıyı da kullandım diyerek harcadın. Biz galada senin dik duruşunu sevmiştik bacım kendini harcadın sen asıl, kendini.
Resmen diskalifiye edilme sürecini kendi hazırlamış, yazık oldu.E oha kullandimmi dedi birde
Cagrida seydaya kaldi deseneResmen diskalifiye edilme sürecini kendi hazırlamış, yazık oldu.
Evde kalabilmesi için iliski yapmasi lazim artikŞeyda bana itici gelmeye başladı. Herşeyi ben bilirim havaları her ilişki hakkında yorum yapma hadsizliği..
Oynuyor resmen. Çağrıdan da pek hoşlandığını düşünmüyorum.
Tam bir backstabber :)Evde kalabilmesi için iliski yapmasi lazim artik
Ben yelizin yaptiklarini asamiyorum suan yaTam bir backstabber :)
Hahahahahaha evet ya. Şok oldum yani Bütün prestijini bir anda yerle bir etti.Ben yelizin yaptiklarini asamiyorum suan ya
Ogulcan yuzunden basimiz koptu zaten yaa, herkes dalga geciyor hala canselde cansel. Yapim zorlami yaptiriyor nedir sinir oluyorum vallaOğulcan gurursuzluğu peki?
Cansel peynirliğine ne demeli
Dogru olabilir ya cunku canli yayinlarsa aybukeye salliyor surekliHahahahahaha evet ya. Şok oldum yani Bütün prestijini bir anda yerle bir etti.
Aybükeyi dövdüğü için diskalifiye oldu diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum:) izleyip göreceğiz
Gördü bence kesin bir yerlerini. Yani altındandır yoksa neden peşinde dolansın diyorum.Ogulcan yuzunden basimiz koptu zaten yaa, herkes dalga geciyor hala canselde cansel. Yapim zorlami yaptiriyor nedir sinir oluyorum valla
Isterse boydan boya altin olsun yaa, adami kopek gibi surunduyorGördü bence kesin bir yerlerini. Yani altındandır yoksa neden peşinde dolansın diyorum.
Ay tövbest ya ağzımı bozacam
İyi oldu döndugu ya bası baglandı. Bana kalacaktı yoksa yerden bitmeHer bölüm birine gıcık oluyorum, Yeliz sen o adama nasıl geri dönersin yeliz, senin yerine izlerken bizim başımız koptu, çağrıyı da kullandım diyerek harcadın. Biz galada senin dik duruşunu sevmiştik bacım kendini harcadın sen asıl, kendini.
Visenyanin travmasi hsgsjsss adami gordukce sen geliyon aklima hahahahİyi oldu döndugu ya bası baglandı. Bana kalacaktı yoksa yerden bitme
Malum rüya neyse ramak kala kurtuldun Erölden. Gerçi hala kurtulmuş sayılmazsın Yeliz diskalifiye olduktan sonra rüyalarına yeniden uğrayabilirVisenyanin travmasi hsgsjsss adami gordukce sen geliyon aklima hahahah
Daha kotusude olabilir ama neyse demicem ahahahagMalum rüya neyse ramak kala kurtuldun Erölden. Gerçi hala kurtulmuş sayılmazsın Yeliz diskalifiye olduktan sonra rüyalarına yeniden uğrayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?