- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Gibi gibi bende öyle bisi görmüstüm moda mı ne üzerineBirde bu stilistlikmi yapiyor bu haliyle yabuna güvenipte soylediklerini giyenlerin kafasını yasamak istiyorum.
Hele bugunku takimi cok iyiydi beeeGibi gibi bende öyle bisi görmüstüm moda mı ne üzerinebide tolgaya bak heybetli… yürürken karizma sıçratıyor
ah yok canım estağfurullahVarosluk eksikliğimizi tamamliyoruz bizde ya yoksa ilk program gibi degil maalesef
Cidden böyle auralı bi hatun bekliyorum ona. Tolgada bi aura var çünkü. Zortbüke dümdüz yani ne havası ne enerjisi gram yok. Çirkinin bile aurası olur yani.Hele bugunku takimi cok iyiydi beeesu cocuga bebek gibi bir kiz gelsin Allah im lutfeen
Valla geçenlerde bi konuda da yazmıstım padisah fermanı gibi cv’m var ama gel gör ki kısmetse olur izliyorum diye dksmsmsm bu bünye kaossuz yaşayamıyo doyuruyoz bizde.ah yok canım estağfurullahben öyle demek istemedim. bana itici geldiler ya da belki bir bölüm daha izlesem alışırdım ama sosyal medya sağ olsun hiç unutturmuyor
Gercek olmadigini bile bile izleyesim geliyor ya, hani balkondan mahalle kavgasi izleyip zevk alirsin ya oyle bir duygu iste ahagsjsgs her bolum ayri kaosah yok canım estağfurullahben öyle demek istemedim. bana itici geldiler ya da belki bir bölüm daha izlesem alışırdım ama sosyal medya sağ olsun hiç unutturmuyor
Emreyle aycayi ayiran yapim bunlarida ayırır bence, o gunu bekliyorum heycanlaCidden böyle auralı bi hatun bekliyorum ona. Tolgada bi aura var çünkü. Zortbüke dümdüz yani ne havası ne enerjisi gram yok. Çirkinin bile aurası olur yani.
Valla geçenlerde bi konuda da yazmıstım padisah fermanı gibi cv’m var ama gel gör ki kısmetse olur izliyorum diye dksmsmsm bu bünye kaossuz yaşayamıyo doyuruyoz bizde.
Emreyle aycanın ayrılmasına o kadar sevinmistim ki sevmezdim aycayı. Ben en cok hazalla olan ilişkisini sevmistim. Emrenin mimikleri gözlerini kocaman acıp konusmasıEmreyle aycayi ayiran yapim bunlarida ayırır bence, o gunu bekliyorum heycanlatolga icin degilde surekli baska seyler icin savas veriyor bu kiz hala ergen
Ya aycanin varoslugu, giyim tarzi hic yakismiyordu emreyeEmreyle aycanın ayrılmasına o kadar sevinmistim ki sevmezdim aycayı. Ben en cok hazalla olan ilişkisini sevmistim. Emrenin mimikleri gözlerini kocaman acıp konusmasıkurgu olmasına ragmen hepsi cok güzel oynadı.
Bi kere ayca batuhanla oturuyordu dedi ki nurun kocası batuya “seni özledim” batuda diyo ki “bende” sonra ayca patlatıyo “ben sana asık oldum”. Batu orda bi s*ctık bakısı atıyor kahkaha atmıstım o sahneye
Ama her zaman her zaman cansel and eser west
Abla deme lazım olur gibisinden yürüyordu dksmsmsn geçenlerde intihar edecem diyip edememisti konusurken tükürecekmis gibi konusuyo aycanın disleklikleri bu evde iyice arttı. Ayyy susuyum ben ilerde coluk cocuk maymun bisi olup cıkacakYa aycanin varoslugu, giyim tarzi hic yakismiyordu emreyehazalla cok guzellerdi dedigin gibi. Tugceyle de olmamisti birde ayca eve gelen her erkegi kanka ayagina sap sup opup kokluyordu ahsfsjsgs. Nur batuhanla evlenince ayca ayrildigina cok pisman olmustur eminim
Bu bennBenimde Aybüke ve Cansel negatif oylarım, erkeklerden de erolla o gün hangisi sinirime dokunduysa ona
Burak biraz yurda baksın. Müneccim miymis ya kim bu? Kabul etmiyorum ben tugceyi
Tolganın çakala benzediğini ilk gördüğüm andan itibaren düşünüyorumKızlar ben adam gibi son bölümleri izleyemiyorum proje sunumum var önümüzdeki hafta. Burdan takip ediyorum bide Twitter. Şu dikkatimi cekti bu tolga çakal’ı anımsatmıyo mu acaba? Çakala bi bakayım dedim tolgayı anımsattırdı bana.
Acaba zortbüke andırıyor diye tolgayla beraber olabilir mi? Beklerim bu zortbükeden.
Ben ifsa sayfalarınj takipten cıktım görmek dahi istemiyorum sarmıyor sonra. Eskilerin bi kalitesi vardı resmen.
Böyle bi ten benzetmesi hafif burun vs ama tolga daha yakısıklı tabiTolganın çakala benzediğini ilk gördüğüm andan itibaren düşünüyorum
Biraz hakliydi ama yaSimge ne yılan çıktı ya resmen bekar ve elenme ihtimali var diye kendi yerine Serdar ve Eslem’i attı ortaya. Umarım Serdar’dan önce elenir de içimin yağları erir. Nefret ediyorum kendi çıkarları için başkalarının üstüne basan insanlardan.
Kaçtı izleyemeyenler napsın dkskss yeni damar adayı bilgehana ayşenurun tepkisini izledin mi kahkaha attım dksmsmslwlwwl2 gundur yeni bolumleri izleyemiyorum kismetsularimmbu gece bu isi bitirmem lazim
Su aysenurun basi baglanirda sedati salar inşallah artikKaçtı izleyemeyenler napsın dkskss yeni damar adayı bilgehana ayşenurun tepkisini izledin mi kahkaha attım dksmsmslwlwwl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?