Kısmetsular 🧚‍♀️

Varosluk eksikliğimizi tamamliyoruz bizde ya yoksa ilk program gibi degil maalesef
ah yok canım estağfurullah ben öyle demek istemedim. bana itici geldiler ya da belki bir bölüm daha izlesem alışırdım ama sosyal medya sağ olsun hiç unutturmuyor

Hele bugunku takimi cok iyiydi beee su cocuga bebek gibi bir kiz gelsin Allah im lutfeen
Cidden böyle auralı bi hatun bekliyorum ona. Tolgada bi aura var çünkü. Zortbüke dümdüz yani ne havası ne enerjisi gram yok. Çirkinin bile aurası olur yani.
ah yok canım estağfurullah ben öyle demek istemedim. bana itici geldiler ya da belki bir bölüm daha izlesem alışırdım ama sosyal medya sağ olsun hiç unutturmuyor
Valla geçenlerde bi konuda da yazmıstım padisah fermanı gibi cv’m var ama gel gör ki kısmetse olur izliyorum diye dksmsmsm bu bünye kaossuz yaşayamıyo doyuruyoz bizde.

Gercek olmadigini bile bile izleyesim geliyor ya, hani balkondan mahalle kavgasi izleyip zevk alirsin ya oyle bir duygu iste ahagsjsgs her bolum ayri kaos
Emreyle aycayi ayiran yapim bunlarida ayırır bence, o gunu bekliyorum heycanla tolga icin degilde surekli baska seyler icin savas veriyor bu kiz hala ergen

Emreyle aycayi ayiran yapim bunlarida ayırır bence, o gunu bekliyorum heycanla tolga icin degilde surekli baska seyler icin savas veriyor bu kiz hala ergen
Emreyle aycanın ayrılmasına o kadar sevinmistim ki sevmezdim aycayı. Ben en cok hazalla olan ilişkisini sevmistim. Emrenin mimikleri gözlerini kocaman acıp konusması kurgu olmasına ragmen hepsi cok güzel oynadı.

Bi kere ayca batuhanla oturuyordu dedi ki nurun kocası batuya “seni özledim” batuda diyo ki “bende” sonra ayca patlatıyo “ben sana asık oldum”. Batu orda bi s*ctık bakısı atıyor kahkaha atmıstım o sahneye

Ama her zaman her zaman cansel and eser west

Ya aycanin varoslugu, giyim tarzi hic yakismiyordu emreye hazalla cok guzellerdi dedigin gibi. Tugceyle de olmamisti birde ayca eve gelen her erkegi kanka ayagina sap sup opup kokluyordu ahsfsjsgs. Nur batuhanla evlenince ayca ayrildigina cok pisman olmustur eminim

Abla deme lazım olur gibisinden yürüyordu dksmsmsn geçenlerde intihar edecem diyip edememisti konusurken tükürecekmis gibi konusuyo aycanın disleklikleri bu evde iyice arttı. Ayyy susuyum ben ilerde coluk cocuk maymun bisi olup cıkacak

Eki Görüntüle 3190387
Alın bu bilgiyi de naparsanız yapınn
Burak biraz yurda baksın. Müneccim miymis ya kim bu? Kabul etmiyorum ben tugceyi
Zeyd zaten canselden hoslaniyordu, bakışları hareketleri belli oluyordu, kızı kucağına alıp havuza atlaması falan ama hayır yani, görüp görebileceğimiz en tiksinç çift olur.

Ay bu arada Latin Amerikanın kısmetse olurunu gördünüz mü? Çekimleri İstanbul'da şuanda bizimkilerin kullandıkları evde yapılmış hemde. Ama yazın tabi. Tanıtımı izledim de bildiğiniz çatır çutur öpüşüyorlar. Bizde hiç böyle şeyler yok kırıldım şuan biraz

Tolganın çakala benzediğini ilk gördüğüm andan itibaren düşünüyorum

Bence arkasına herkes bana aşık Aybüke rüzgarı almasaydı bu kadar üstüne gidemezdi, fazla ileri gitti. Ben bu yüzden biraz koşmanı nötrlediğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…