- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Eroldan sonra cennet bahcesi gibi gelirYaaaaaaaaaa sen yok musunn dksksnwnwmwkwwkkw erol gelmesin de dkswnwmsm
Varosluk eksikliğimizi tamamliyoruz bizde ya yoksa ilk program gibi degil maalesefben ilk bölüme baktım sadece sonra sarmadıtvde dönüp dursa belki izlerdim.. ama kişiler çok kalitesiz geldi bana ne biliyim ısınamadım
Ohaaaa ciddi misin sksksmwmssm bu sezondakiler makienelerinin reklamını yapmak icin mi basvurdular böyle yaEroldan sonra cennet bahcesi gibi gelirbu arada furkanin makinede ifsa olmus ya ben onuda kacirdim ahagskshs
What is thisssss????Üstüne bide eser gelse offffffff favori çiftimmmm
Bu naz neeee bu cilve neeeee
Eserin sesiyle okudumWhat is thisssss????
yemin ederim hep geliyordu bu sahne gözümün önüne
Onceki programda max ifsa semihin pavyona gitmesi ve aycanin halile hayir diyememesiydi jagsjshs bunlar baya seviye yukselttiler bir üstü daha olamaz herhalOhaaaa ciddi misin sksksmwmssm bu sezondakiler makienelerinin reklamını yapmak icin mi basvurdular böyle yahakan kakız mıydı neydi bi açıklama yapmıstı “seyini gördüklerimi izlemek istemiyorum” diye
Ama bu sezonun erkekleri errrrrrkek degil maalesef jsgsjsbsEserin sesiyle okudum
yemin ederim hep geliyordu bu sahne gözümün önüne
Varosluklarından bile kalite akıyodu ya kanwnwnwjsnsksOnceki programda max ifsa semihin pavyona gitmesi ve aycanin halile hayir diyememesiydi jagsjshs bunlar baya seviye yukselttiler bir üstü daha olamaz herhal
Disil enerjileri yüksek işte böyle mıyyy mıyyAma bu sezonun erkekleri errrrrrkek degil maalesef jsgsjsbs
Kizlar onlari nasil abartiyordu ya bende sok geciriyordum hatta ahagsjshs kıymetini bilemedik be jagssjsgsjsbwVarosluklarından bile kalite akıyodu ya kanwnwnwjsnsks
Erolda errrrkek olacakti ama yeliz hepsinden daha errrkek cikinca olmadiDisil enerjileri yüksek işte böyle mıyyy mıyy
Sunu hatırlatma bana hala rüyamda battaniye altından şebeklik yapıp öpmesi geliyo smsmsmsmsmssmsmsmwErolda errrrkek olacakti ama yeliz hepsinden daha errrkek cikinca olmadi
Puagahajagsjagauays sen bunu bir omur unutmazsin, travmaya bak beeeSunu hatırlatma bana hala rüyamda battaniye altından şebeklik yapıp öpmesi geliyo smsmsmsmsmssmsmsmw
Sadece 2 saat kestirmistim ya 2 saat günahım neydiPuagahajagsjagauays sen bunu bir omur unutmazsin, travmaya bak beee
Ayyyy gördüm bunu bacaklara bak utanmıyoda erkeklik taslamaya benim bacakların masallahı var yanında. Kemere bak nasıl sıkmıs
Birde bu stilistlikmi yapiyor bu haliyle yaAyyyy gördüm bunu bacaklara bak utanmıyoda erkeklik taslamaya benim bacakların masallahı var yanında. Kemere bak nasıl sıkmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?