- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Aybüke deli taranırmış versiyonunu ima etti Zeyd öyle bir karakter olduğu için.yine fragmanda tolgaya eksiksin sen diyor. ne kadar kötü birşey söylediğinin farkında bile değil.
tarak olayında yine aybüke kaşındı bence. zeyde 'köy yanarken zeyd' gibi bir cümle kurdu, oda cevap olarak sensin o demeye getirdi. böyle birşey söylemesi doğru değil ama aybükede ona aynısını söyledi aslında. ben böyle algıladım
Hala batuya olan hiçbir hissini kaybetmemişsin maşallah, ben biraz soğudum ondan yavBu tolgayla aybükenin gitmesini istiyorum artık. İlk başlarda bunlardan çok kaos heyecan çıkar demiştim ama düşündüğüm gibi olmadı. Dümdüz evin işe yaramayangillerinden. Tolganın aybükeye karşı gram bir hissi yok. Kızı öperken falan beden dili açıklıyor bunu hissiz, bombos. Tolga çok vurdumduymaz zaten yay burcu şaşırmamak lazım. Sedatla neden tartıstığını bile unuttu. Yada aybüke gitsin de tolgayı şöyle evire çevire başını döndürecek bir kadın gelsin. Bunların çıktığı sahneleri atlıyorum sürekli. Tamam tolga çirkef sevdiğini belirtmişti ama bi yerden sonra sohbetsizlik duygusuzluk saracak her yerini.
Zeyd ve elif maalesef olamaz gibi gibi. Elifin tarzı farklı zeydin farklı. Zeyd’e dolu dolu bir kadın lazım çılgın ve hazır cevap olacak. Elifin laf sokmalarıda güzel lakin sessiz aurası zeydi bir yerden sonra iter, sıkar. Zeyd gibi adamlar başa çıkamayacagı kadınlar ister savas gibi düsünün bu onlara heyecan verir.
Son olarak batuhan
Ben o versiyonu bilmiyordum mesela sadece zeyd in ima ettiği şekilde biliyordum. Aybüke çok daldandala atlıyor herkese laf atıyor olayları çarpıtıyor. Gerçek bir ergen. Bende bırakır giderim açıkçası. Rencide edici bir kelime hele de erkek için iki kat etki olur sanıyorum ama bazılarına olmuyor demekkiAybüke deli taranırmış versiyonunu ima etti Zeyd öyle bir karakter olduğu için.
Zeyd de diğerine çevirdi. Ama hiç üzülemeyecegim kızlar kendi elleriyle seçtiler zeydi, kadınlara karşı saygisiz biri oldugunu bile bile özellikle Aybüke ve Yaren atladılar. Olan tolgaya oluyor sadece ama o da fazla çabalıyor, bana eksiksin falan diyecek bırakır giderim valla 10 yıllık eşim sanki ne uğraşıcam.
İşte bende böyle takıntılı bir başağım piçlik, itlik falan olunca bile çekince çekiyor maalesef. Bakalım ne soğutacak beni beklemekteyim. Elifin bakısları duruşu evet tam bir akrep. Açacak demişken aklıma geldi hani sedatla elif kırmızı odadayken konusamamıslardı ya, sonra elif batuhanla kırmızı odaya girince taramalı tüfeğe bağladı kız baya konuştu. Herkes hoslandığın insanın yanında konusamazsın hoslanmadığınla yardırırsın gibisinden editler yapmıstı. Kız bi sekilde konusuyor elbette. Ama konusurken bile ağır bir aurası var imzası gibi olmus kendisinin. Bence elifi taşıyacak elifle beraber olacak adam cok cool olgun biri olmalı öyle düsünüyorum.Hala batuya olan hiçbir hissini kaybetmemişsin maşallah, ben biraz soğudum ondan yav
Elifin aslında onu açacak birine ihtiyacı var, şimdi bütün kızlar onun üstüne geliyor evde doğru dürüst erkek yok kızda kendi haline çekiliyor. Şöyle konusturacak biri olsa aslında tam ihtiraslı tutkulu akrep kadını o. Ortaya çıkaramıyor sadece.
Aybükenin ergenligi ve sadece prim için orda olması ve sırf konuşulsun diye ottan sebeplerden kavga çıkarması yoruyor, umarım tolgaya biri gelir ve Aybüke tiktokuna geri döner bu sefer kıçına Sedat dövmesi yaptırıp ordan prim yapar
Bir başağın halinden ancak bir başak anlarİşte bende böyle takıntılı bir başağım piçlik, itlik falan olunca bile çekince çekiyor maalesef. Bakalım ne soğutacak beni beklemekteyim. Elifin bakısları duruşu evet tam bir akrep. Açacak demişken aklıma geldi hani sedatla elif kırmızı odadayken konusamamıslardı ya, sonra elif batuhanla kırmızı odaya girince taramalı tüfeğe bağladı kız baya konuştu. Herkes hoslandığın insanın yanında konusamazsın hoslanmadığınla yardırırsın gibisinden editler yapmıstı. Kız bi sekilde konusuyor elbette. Ama konusurken bile ağır bir aurası var imzası gibi olmus kendisinin. Bence elifi taşıyacak elifle beraber olacak adam cok cool olgun biri olmalı öyle düsünüyorum.
Tugceye cok üzüldüm ben. Kızın eli yüzü suratı düştü yazık ya. Gündem yıkılıyooooo
Burcum boğa yukselenim başak, sağım solum önüm arkam toprak, benim sabitliliği ve takıntıyı düşün bide:/İşte bende böyle takıntılı bir başağım piçlik, itlik falan olunca bile çekince çekiyor maalesef. Bakalım ne soğutacak beni beklemekteyim. Elifin bakısları duruşu evet tam bir akrep. Açacak demişken aklıma geldi hani sedatla elif kırmızı odadayken konusamamıslardı ya, sonra elif batuhanla kırmızı odaya girince taramalı tüfeğe bağladı kız baya konuştu. Herkes hoslandığın insanın yanında konusamazsın hoslanmadığınla yardırırsın gibisinden editler yapmıstı. Kız bi sekilde konusuyor elbette. Ama konusurken bile ağır bir aurası var imzası gibi olmus kendisinin. Bence elifi taşıyacak elifle beraber olacak adam cok cool olgun biri olmalı öyle düsünüyorum.
Tugceye cok üzüldüm ben. Kızın eli yüzü suratı düştü yazık ya. Gündem yıkılıyooooo
Evrenden silinseler üzülmem şuan o derece. Özellikle yaren beni hayal kırıklığına uğrattı, en başından beri arkasındaYaren ve Ayşenur bu bölüm benim başımı koparıyor yetmiyor birde üstüne basıp çiğniyor. Bu nedir böyle. Sinirlerimi zıplattılar. Kendime sığamayıp gelip buraya yazıyorum.
Evde yaren ve çetesi dışında birinin haklı olma ihtimali milyonda bir bile değil. Batu on dakika önce Tuğçe’ye başkalarının fikrini alsanda son kararı sen ver dedi fakat hemen ardından yaren şeytanının manipülasyonuna boyun eğdi Tuğçe ye sırt döndü. Acayip yanar döner bir çocuk. Zeyd Tuğçe’yi gayet güzel savundu. Birde çağrı ilk defa bu bölüm dişe dokunur konuştu Buda gözümden kaçmadı.Evrenden silinseler üzülmem şuan o derece. Özellikle yaren beni hayal kırıklığına uğrattı, en başından beri arkasındaböyle durduğum için kendimden özür diliyorum. İğrenç biriymiş.
Yarenin o cırtlak sesini duymak istemiyorum artık, ben ilk eleme kutusunda ismi çıkınca sinir krizi geçirdi ya orda soğudum ondan. Dominant karaktermiş başlarım dominantına kimsin sen ya? Güya içinden geleni olduğu gibi söyleyen Sedat bile yarenin yanında kediciğe dönüşüyor batuyu yadırgamadım o yüzden. Bu hakkı ona vermelerine inanamıyorum ama.Evde yaren ve çetesi dışında birinin haklı olma ihtimali milyonda bir bile değil. Batu on dakika önce Tuğçe’ye başkalarının fikrini alsanda son kararı sen ver dedi fakat hemen ardından yaren şeytanının manipülasyonuna boyun eğdi Tuğçe ye sırt döndü. Acayip yanar döner bir çocuk. Zeyd Tuğçe’yi gayet güzel savundu. Birde çağrı ilk defa bu bölüm dişe dokunur konuştu Buda gözümden kaçmadı.
Yarenin o cırtlak sesini duymak istemiyorum artık, ben ilk eleme kutusunda ismi çıkınca sinir krizi geçirdi ya orda soğudum ondan. Dominant karaktermiş başlarım dominantına kimsin sen ya? Güya içinden geleni olduğu gibi söyleyen Sedat bile yarenin yanında kediciğe dönüşüyor batuyu yadırgamadım o yüzden. Bu hakkı ona vermelerine inanamıyorum ama.
Çağrı bugün ilk defa iki kelimeyi bir araya getirebildi onu bende fark ettim korktum hatta başımıza taş yağacak diye.
Yeliz tofaş gülü olabilir ama gerçekten bazen haklının yanında oluyor, bide elif ne güzel dedi gitmeden cansele iki yüzlü diye, nasıl çıldırdı var ya içimin yağları eridi. Elif ve Tuğçe pozitif oylar geri kalanlarina her gün 2 şer 2 şer negatifi basıcam.yağmaz inşallah. Çağrıdan görüp görebileceğimiz bu gibi geliyor bana. Sedat kim güçlüyse onun yanında. Bir şekilde sırtını sağlama alıyor. Elifle ilişki kurmasının sebebi de oydu sırf potaya girmemek ama baktı ki kimse elifi sevmiyor o yüzden rota yeniden belirlendi.
Ayşenur’un sözde dobralığı da aynı hızda söndü. Oda taraflı. Cansel bile taraf seçti. Varoş Yeliz’e helal olsun doğru olanın yanında olmayı seçti. Kızlardan bir tek o ayıp bu kadar da yapılmaz dedi.
Kendini göstermek istedikleri gibi gösteriyorlardı ama zaman gerçek yüzlerini ortaya çıkardıYeliz tofaş gülü olabilir ama gerçekten bazen haklının yanında oluyor, bide elif ne güzel dedi gitmeden cansele iki yüzlü diye, nasıl çıldırdı var ya içimin yağları eridi. Elif ve Tuğçe pozitif oylar geri kalanlarina her gün 2 şer 2 şer negatifi basıcam.
Sedatın elifi hiçbir şekilde savunmamasının nedeni de o, diyor ya kendi kendini nasıl savunacağını görmek istedim diye yav he he yani. Bal gibi kızlardan korkuyorsun araya giremiyorsun. Bide adamlıktan bahset, çok yanlış tanımışım sedatı ya üzülüyorum valla.
Bir başağın halinden ancak bir başak anlar
Oyy topraklar sarmış 4 bir yanımı. Batuyla tuğçe cidden olmadı ya. Çok alakasız oldular. Ben şu an bu evde elif haricinde hiç bir kadında aura göremiyorum. Erkek tarafı buram buram aura kokuyo. İki cümleyi yanyana getiremeyen çağrı da bile bi enerji var vallaBurcum boğa yukselenim başak, sağım solum önüm arkam toprak, benim sabitliliği ve takıntıyı düşün bide:/
Aynen Elif Zeyd gibi biriyle konuşurken bile gülüyor falan ama ciddi, ağır, keşkül gibi sağa sola oynamıyor. Batu yakışır bence ona, batuyla tuğce hiç gitmiyorlar çünkü bee.
Aynen ben o zaman tam fark etmemiştim, ama kız dedesiyle ilgili birşeyler anlatırken bile gülüyorlar bu kadar kötü kalpli olunur yani, tamam sevmiyorsunuz da bir acısını anlatıyor kız biraz saygı.
Aslında Elif gerçekten donuk bir kız ama kimsenin bu kadar üstüne gidip manipüle etmeye hakkı yok. Bu durum elifi öne taşıdı ve elif asla çizgisini bozmadı ben olsam çoktan mahalle ablasına bağlamış hepsinin canına okumuştumOyy topraklar sarmış 4 bir yanımı. Batuyla tuğçe cidden olmadı ya. Çok alakasız oldular. Ben şu an bu evde elif haricinde hiç bir kadında aura göremiyorum. Erkek tarafı buram buram aura kokuyo. İki cümleyi yanyana getiremeyen çağrı da bile bi enerji var valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?