- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Belki elif kendini koruyabilseydi yani mahalle ablasına bağlasaydı hiçbirimiz bu kadar yanında olmayacaktık. Tuğçeye de herkes kötü davranıyordu ama o cevapları tak tak veriyor diye kimse onun yanında değildi. Halk gerçekten mağdurun yanında.Aslında Elif gerçekten donuk bir kız ama kimsenin bu kadar üstüne gidip manipüle etmeye hakkı yok. Bu durum elifi öne taşıdı ve elif asla çizgisini bozmadı ben olsam çoktan mahalle ablasına bağlamış hepsinin canına okumuştum
Mizacı bu şekilde iste. Böyle gelmis böyle gider. Mesela erkekler konusunda çok kendini açmayabilir anlarım ama kızların içindeykende öyle donuk. Oglak olacakken akrep olmus. Belki haritası full oglakla dolu bilemedim.Aslında Elif gerçekten donuk bir kız ama kimsenin bu kadar üstüne gidip manipüle etmeye hakkı yok. Bu durum elifi öne taşıdı ve elif asla çizgisini bozmadı ben olsam çoktan mahalle ablasına bağlamış hepsinin canına okumuştum
Ben Elif'ten Nur Erkoç vibe'ı alıyorum. O evde asil kızlar sevilmiyor malesef. Çünkü bu sefer kendilerinin cennet mahallesinden fırlama olduğu çok göze geliyorBelki elif kendini koruyabilseydi yani mahalle ablasına bağlasaydı hiçbirimiz bu kadar yanında olmayacaktık. Tuğçeye de herkes kötü davranıyordu ama o cevapları tak tak veriyor diye kimse onun yanında değildi. Halk gerçekten mağdurun yanında.
İfsalardan ögrendigim kadarıyla elif sedatla birlikte olup sedatın kendisine yaptıgını yapıp dehleyecekmis. Bu sekilde okudum bu yüzden kalmasını istedi. Birde reyting icin yapım şöyle böyle yap demis olabilir.Ohaaa son bölümde Elif'in yaptığı şeyi gördünüz mü? Yakışmadı Elif
Evet ama güncelde Elifle Sedat hala manitmiş ya. Bence Elif bir daha asla Sedat'a bakmamalıydı. İntikamını Sedat'ın ismini söyleyerekte alabilirdi Zeyd'dide harcamamış olurdu en azından. Gerçi Elif,Sedat gitsin deseydi de Zeyd 1 oy farkla yine gidecekti ama en azından Elif'in bir duruşu olurdu.İfsalardan ögrendigim kadarıyla elif sedatla birlikte olup sedatın kendisine yaptıgını yapıp dehleyecekmis. Bu sekilde okudum bu yüzden kalmasını istedi. Birde reyting icin yapım şöyle böyle yap demis olabilir.
Bu cok akıllıca, sinirlerim zıpladı yineEvet ama güncelde Elifle Sedat hala manitmiş ya. Bence Elif bir daha asla Sedat'a bakmamalıydı. İntikamını Sedat'ın ismini söyleyerekte alabilirdi Zeyd'dide harcamamış olurdu en azından. Gerçi Elif,Sedat gitsin deseydi de Zeyd 1 oy farkla yine gidecekti ama en azından Elif'in bir duruşu olurdu.
Tapıyorum ona.
Aslında Zeyd'i pek sevmiyorum. Yani hem seviyorum hem sevmiyorum o kadar değişik bir karakter kiTapıyorum ona.
İlk batuhan sonra zeyd
Ya muhtemelen hepsi ayarlı zaten. Yapımın işi. Elif ve Sedat olsun diye Zeyd'i harcadılar.Bu cok akıllıca, sinirlerim zıpladı yine
Aysenura karanlıkta cok güzelsin demisti sjsnskkawkkwAslında Zeyd'i pek sevmiyorum. Yani hem seviyorum hem sevmiyorum o kadar değişik bir karakter kiBazen çok belaltı ve seviyesiz konuşuyordu özellikle kızlara karşı. Örnek Aybüke'ye yaptığı mahalle yanarken saç tarama muhabbeti.
Ama tüm saçmalıklarına rağmen evdeki en dobra ve eyvallahı olmayanda kişiydi aynı zamanda. Sevilmeme sebeplerinden biride bu zaten.
Ay evet öyle demişti manyak sjsjsjAysenura karanlıkta cok güzelsin demisti sjsnskkawkkw
Bu erhanın ıkınmalı suratından sonra aysenurda öyle geliyor sanki ıkınıyormus gibi yada yüzünü bolca keselemis gibi. Hay allahım sen affet basıma bisi gelmese bari.
Onun surata hic girmiyorum. En cok bacakları beni benden alıyor yürürken bir carpıklık bir çarpıklık tam bi kezbanAy evet öyle demişti manyak sjsjsj
Yaren'in suratıda bi tövbe estağfurullah bi garip ya
Sadece bacaklar mı? Çok tuhaf fiziği ya. Yüzü tuhaf,kaşı tuhaf,huyu tuhaf. Her şeyi bi tuhaf. Erhan nasıl baktı ona ya?Onun surata hic girmiyorum. En cok bacakları beni benden alıyor yürürken bir carpıklık bir çarpıklık tam bi kezban
Bakmadı ki muhtemelen borcu var onu cıkarmaya calısıyo, elenmemek icinSadece bacaklar mı? Çok tuhaf fiziği ya. Yüzü tuhaf,kaşı tuhaf,huyu tuhaf. Her şeyi bi tuhaf. Erhan nasıl baktı ona ya?
Erhan'ı görünce tamam ya bu çocuk evde popi olur,alfalığını konuşturur diye düşünmüştüm içinden sevimli hayalet casper çıktı. Ortalıkta keko Sedat'a kaldı. Sokağa çıksan her gün Sedat'tan 10 tane görürsün mesela. O çocuk neden bu kadar yükseldi ki?Bakmadı ki muhtemelen borcu var onu cıkarmaya calısıyo, elenmemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?