- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Şeyda amatör yahu, ne yaptığını ettiğini henüz bilmiyor. Bu kartlar kapalı oynanır bu kız açık oynuyor danaya dalar gibi dalıyor herşeye. Ben oyundaki kurbanlarıma yaklaşırken kimsenin ruhu duymaz. Ama enişteci değilimYa evet programin olayi bu ama seydanin boyle konusupta yapmasi sinir ediyor beni, dolgusuda cirkin olmus zatenbatuhan ve tolga evin best modelleri ya
Ay yok bu kizin hamuru boyle gibi ya, biri demisti ya erhanla birlikte olcaklar bacaklarini okşuyor falanŞeyda amatör yahu, ne yaptığını ettiğini henüz bilmiyor. Bu kartlar kapalı oynanır bu kız açık oynuyor danaya dalar gibi dalıyor herşeye. Ben oyundaki kurbanlarıma yaklaşırken kimsenin ruhu duymaz. Ama enişteci değilimyanımdakilerin yavuklularına göz dikmem. Birinin evli olduğunu, başının bağlı olduğunu görünce bana otomatik uzaklaşma yok olma perileri geliyor.
Bunların utanması midesi yok. Acaba yapım mı böyle böyle yapacaksınız diyor reyting icin bilmiyorum ama
ıyyyyy evet hatırladım o sahneyi ya utanmasa üçlü girecek tövbestAy yok bu kizin hamuru boyle gibi ya, biri demisti ya erhanla birlikte olcaklar bacaklarini okşuyor falan
Genislik konya ovasi vallaıyyyyy evet hatırladım o sahneyi ya utanmasa üçlü girecek tövbest
Evet o da gözümden kaçmadı umarım hep böyle devam eder ve ilerleyen zamanlarda bir bomba patlatmaz.Genislik konya ovasi vallaadam gibi adam tolga ya geldiginden beri kimseyle ne munakasa ne cilve
ya var ya kılık kıyafetine bi çeki düzen verse karşıma alıp shot shot tekilaları dikip gözlerinin içine bakıp izlerim şu veledi. Of.Yaaa zeyd ‘uygarlığa başkaldıran aşklar ne demek’ kalpkalpkalp
Şeyda her bildiğini doğru sanıyor, egosu boyundan büyük o yüzden her haltı söylüyor. Halbuki bir şey bildiği yok.Şeyda amatör yahu, ne yaptığını ettiğini henüz bilmiyor. Bu kartlar kapalı oynanır bu kız açık oynuyor danaya dalar gibi dalıyor herşeye. Ben oyundaki kurbanlarıma yaklaşırken kimsenin ruhu duymaz. Ama enişteci değilimyanımdakilerin yavuklularına göz dikmem. Birinin evli olduğunu, başının bağlı olduğunu görünce bana otomatik uzaklaşma yok olma perileri geliyor.
Bunların utanması midesi yok. Acaba yapım mı böyle böyle yapacaksınız diyor reyting icin bilmiyorum ama
Bence zeyd dolu bir çocuk ya. Bazen öyle şeyler söylüyor ki kitap falan mı okuyor bu çocuk diyorumEvet o da gözümden kaçmadı umarım hep böyle devam eder ve ilerleyen zamanlarda bir bomba patlatmaz.
ya var ya kılık kıyafetine bi çeki düzen verse karşıma alıp shot shot tekilaları dikip gözlerinin içine bakıp izlerim şu veledi. Of.
İyice mala döndüm dimdirekt 3 velede sulanıyorum ben şu son bölümü izlemeye gidiyorum dkskskwk
Off off elife sakin sakin bakıp ben dans etmeyi bilmiyorum ki diyip durması. Orda olacaktımŞeyda her bildiğini doğru sanıyor, egosu boyundan büyük o yüzden her haltı söylüyor. Halbuki bir şey bildiği yok.
Bence zeyd dolu bir çocuk ya. Bazen öyle şeyler söylüyor ki kitap falan mı okuyor bu çocuk diyorumilk zamanlar nasıl iticiydi oysaki
çok tatlılarOff off elife sakin sakin bakıp ben dans etmeyi bilmiyorum ki diyip durması. Orda olacaktım
Onu tolga da yapmıştı Aybükeye bir kere sinir anında, sonra hemen pardon diyip koymuştu geri, ama Zeyd bilerek yapmadıysa birşey bilmiyorumelif minicik elbiselerle yastıksız oturamıyor. Zeyd kırmızı odaya geldi yastık koltuktaydı elifi çağırıyorum dedi. elif geldiğinde yastığı oradan almış konsolun üzerine koymuş. otururken zeyd aldı yastığı eline. elife saati sen çevir deyip duruyor, elif giderim çevir şunu deyince çevirdi. ama yastık hala zeydde. zeyd -10 puan benden
gidip devamını izleyeyim
edit: neyse sonra elife attı yastığı-5 i geri alıyorum
tabi canım bilerek olmaz mıOnu tolga da yapmıştı Aybükeye bir kere sinir anında, sonra hemen pardon diyip koymuştu geri, ama Zeyd bilerek yapmadıysa birşey bilmiyorum
Aynen ama kendi gülmeye devam, Sedat yavaştan pişman olmaya başladı gibi. Ama son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var diyorum kendisine.simge kimin hayatına bulaşsa o kişinin morali bozuluyor ..
bknz. bilek, sedat
hele bilgehan direkt elendi çocukAynen ama kendi gülmeye devam, Sedat yavaştan pişman olmaya başladı gibi. Ama son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var diyorum kendisine.
O mu benim saçımı sevecek ben mi onun saçını sevicem öykü hanım sesi kulağımda yankılanıyor şuan, böyle diye diye yolladılar çocuğu. Sedatın oyu da git gite düşüyor, Tolga açık ara öne geçmiş şuan. Oh olsun.hele bilgehan direkt elendi çocuk
kendisi saçlarıyla oynayıp kikir kikir devam
tolga gerçekten aralarındaki en efendi çocuk. aybükenin elinde yazık oluyor çocuğa.O mu benim saçımı sevecek ben mi onun saçını sevicem öykü hanım sesi kulağımda yankılanıyor şuan, böyle diye diye yolladılar çocuğu. Sedatın oyu da git gite düşüyor, Tolga açık ara öne geçmiş şuan. Oh olsun.
Tolga her eve lazım, hep peşinden koşuyor hem koruyor. Aybükenin ergen tavırları ve saçma sapan sebeplerden kavga çıkarması yetti, ben bile ekrandan sinir oluyorum. O tarak olayından sarı kart yiyecekler zeydde tolgada. Ve tolga bir dahaki sarı karta gider.tolga gerçekten aralarındaki en efendi çocuk. aybükenin elinde yazık oluyor çocuğa.
yeni bölüm fragmanında çok net belli oluyor bu durum.
yine fragmanda tolgaya eksiksin sen diyor. ne kadar kötü birşey söylediğinin farkında bile değil.Tolga her eve lazım, hep peşinden koşuyor hem koruyor. Aybükenin ergen tavırları ve saçma sapan sebeplerden kavga çıkarması yetti, ben bile ekrandan sinir oluyorum. O tarak olayından sarı kart yiyecekler zeydde tolgada. Ve tolga bir dahaki sarı karta gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?