Kısmetsular 🧚‍♀️

Canlı yayınların mantığı ne? Mesela şuan gala gecesinin canlı yayını var. Bölümde izlediklerimizden başka birşy yayınlanıyor mu ki canlılarda

Yareni ilk başta seviyordum bütün nefretimi kazandı. Erhan daha iyilerini hak ediyor. Çocuk napsa yaranamadi. Yok hak etmiyor asla da değer vermiyor

Yareni ilk başta seviyordum bütün nefretimi kazandı. Erhan daha iyilerini hak ediyor. Çocuk napsa yaranamadi. Yok hak etmiyor asla da değer vermiyor
Yaren benimde favorimdi nasıl böyle oldu bilmiyorum. Erhanla güncelde temelli ayrılmışlar hatta Erhan elenmiş, yaren başka bir adamla berabermiş şuanki bölümlerde. Erhanı Allah kurtarmış.

Bu Şeydanur nasıl 25 olmuş olabilir hahaha şaka mı bu, 30 üstü kesinlikle dalga mı geçiyorsunuz?

Yani gelen Buse de öyle gereksiz ki.

Erhan yarene dönüş yaptıkça sen salaksın dönersin Erhan diyee diye çıldırdım bir kere bir dur şu siteminin arkasında. Favori yarismacim Erhan bu arada. Sedat da iyi oda eliften dolayı. Erhan fav.

Erhan yarene dönüş yaptıkça sen salaksın dönersin Erhan diyee diye çıldırdım bir kere bir dur şu siteminin arkasında. Favori yarismacim Erhan bu arada. Sedat da iyi oda eliften dolayı. Erhan fav.
Yarenden tırsıyor ya ondan, ben pek sevmem normalde Erhanı ama bugün herkes eglenirken tek başına erkekler evine gitti ya içim cız etti. Yarenin umuru değil.

Yarenden tırsıyor ya ondan, ben pek sevmem normalde Erhanı ama bugün herkes eglenirken tek başına erkekler evine gitti ya içim cız etti. Yarenin umuru değil.
Yaren onun ruhunu emmeseydi gayet romantik resim verirdi elifle Sedat gibi olabilirdi. Çünkü çocuk bağlanmak istiyor ailesini kaybetmiş o yüzden değer veriyor bu kadar

Erhan bu bölüm beni krize soktu, yarenin drama queenliğine yaren hatalı olmasına rağmen nasıl bu kadar katlanabilirsin şaka mısın ya? Kendisine olan saygısnı kaybetti iyice şoklardayım. İlk bölümlerdeki erhan nerde şimdiki Erhan nerde.
Kırmızı odada oğcan ve elsedin beraber oturmaları çok tatlıydı ama keşke Sedat en azından bir çiçek falan alsaydı eli boş bir yeri yaş gelmiş. Bide Sedat Elife kötü bir şaka yapmış ne bilmiyorum çok merak ediyorum kız ağlamıştı hıçkırık sesi geliyordu ama göstermediler o sahneyi. Bir sevindiriyorsa iki üzüyor Sedat ya..

Ayy fragmanda simge ve sedatın oyun oynamaları başımı kopardı resmen. Bide fragmanda elsed sarılma sahnesinde birbirlerine çok güzel kokuyorsun diyolar ya jdkskks onu fragmana koyup simgeye gönderme yapmışlar

Ayy fragmanda simge ve sedatın oyun oynamaları başımı kopardı resmen. Bide fragmanda elsed sarılma sahnesinde birbirlerine çok güzel kokuyorsun diyolar ya jdkskks onu fragmana koyup simgeye gönderme yapmışlar
Sandalye kapmacada simge bayağı hevesli görünüyor ama allahtan amacına ulaşamayacak gördüğüm kadarıyla

umarım bu sevgililik teklifi şaka falan değildir. ben daha bölümü izlemeden yorumluyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…