- 18 Haziran 2015
- 4.414
- 44.241
- 708
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.041
Evet duzeltmisler bir sürü story atmış Sedat, ses odalarına girip çok yalnızım falan demiş kıyamam elif affetsin diye naptiysa artıkE daha dün Sedat seni seviyorum diye hikayeler atıyordu elifle doldurmuştu hikayesini. Dün gece baktım kiz
Simsedin oturup şap şup elma yemeleri bile midemi kaldırıyor.. iğrenç bir çiftti gerçekten.Hala kabuslarıma giriyorBir de vazelin sürüp top yapıştırdıkları vardı ki...
Hayret ayrılarken o kadar itici gelmiyorlar nedenseSimsedin oturup şap şup elma yemeleri bile midemi kaldırıyor.. iğrenç bir çiftti gerçekten.
Simge gülünce yine bir içim kararıyor benim valla yaHayret ayrılarken o kadar itici gelmiyorlar nedense
Yaren benimde favorimdi nasıl böyle oldu bilmiyorum. Erhanla güncelde temelli ayrılmışlar hatta Erhan elenmiş, yaren başka bir adamla berabermiş şuanki bölümlerde. Erhanı Allah kurtarmış.Yareni ilk başta seviyordum bütün nefretimi kazandı. Erhan daha iyilerini hak ediyor. Çocuk napsa yaranamadi. Yok hak etmiyor asla da değer vermiyor
25 değilde 35 tir o ya 25 olsa duramazsın. Bu arada Cansel queen nasıl intikam aldı amaBu Şeydanur nasıl 25 olmuş olabilir hahaha şaka mı bu, 30 üstü kesinlikle dalga mı geçiyorsunuz?
Yani gelen Buse de öyle gereksiz ki.
Yarenden tırsıyor ya ondan, ben pek sevmem normalde Erhanı ama bugün herkes eglenirken tek başına erkekler evine gitti ya içim cız etti. Yarenin umuru değil.Erhan yarene dönüş yaptıkça sen salaksın dönersin Erhan diyee diye çıldırdımbir kere bir dur şu siteminin arkasında. Favori yarismacim Erhan bu arada. Sedat da iyi oda eliften dolayı. Erhan fav.
Yaren onun ruhunu emmeseydi gayet romantik resim verirdi elifle Sedat gibi olabilirdi. Çünkü çocuk bağlanmak istiyor ailesini kaybetmiş o yüzden değer veriyor bu kadarYarenden tırsıyor ya ondan, ben pek sevmem normalde Erhanı ama bugün herkes eglenirken tek başına erkekler evine gitti ya içim cız etti. Yarenin umuru değil.
Sandalye kapmacada simge bayağı hevesli görünüyor ama allahtan amacına ulaşamayacak gördüğüm kadarıylaAyy fragmanda simge ve sedatın oyun oynamaları başımı kopardı resmen. Bide fragmanda elsed sarılma sahnesinde birbirlerine çok güzel kokuyorsun diyolar ya jdkskks onu fragmana koyup simgeye gönderme yapmışlar
umarım bu sevgililik teklifi şaka falan değildir. ben daha bölümü izlemeden yorumluyorum bu aradaErhan bu bölüm beni krize soktu, yarenin drama queenliğine yaren hatalı olmasına rağmen nasıl bu kadar katlanabilirsin şaka mısın ya? Kendisine olan saygısnı kaybetti iyice şoklardayım. İlk bölümlerdeki erhan nerde şimdiki Erhan nerde.
Kırmızı odada oğcan ve elsedin beraber oturmaları çok tatlıydı ama keşke Sedat en azından bir çiçek falan alsaydı eli boş bir yeri yaş gelmiş. Bide Sedat Elife kötü bir şaka yapmış ne bilmiyorum çok merak ediyorum kız ağlamıştı hıçkırık sesi geliyordu ama göstermediler o sahneyi. Bir sevindiriyorsa iki üzüyor Sedat ya..
Bilek ya da Sedattan birinin kucağına otururum diye dişlek dişlek gülüyordu ama yok yok ulaşamadı Allahtan kriz geçirirdim yoksa...Sandalye kapmacada simge bayağı hevesli görünüyor ama allahtan amacına ulaşamayacak gördüğüm kadarıyla
Yok şaka değil gerçekten sevgili oluyorlar ama çok aceleye gelmiş bir teklifti. Daha iyi bir şekilde tekrar edicem dedi ama bilmiyorum.umarım bu sevgililik teklifi şaka falan değildir. ben daha bölümü izlemeden yorumluyorum bu arada
her sarıldıklarında sedatın libidosu nasıl yanıp tutuşuyorYok şaka değil gerçekten sevgili oluyorlar ama çok aceleye gelmiş bir teklifti. Daha iyi bir şekilde tekrar edicem dedi ama bilmiyorum.
Direkt bulduğu yerde yapışıyor kıza bide bırakmıyor daher sarıldıklarında sedatın libidosu nasıl yanıp tutuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?