- 18 Haziran 2015
- 4.224
- 42.609
- 508
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.061
Adamın gözlerinden ateş çıkıyor resmenDirekt bulduğu yerde yapışıyor kıza bide bırakmıyor dagerçi ben bile kadın halimle çok beğeniyorum Elif'i o napsın
Ben tugozu seviyordum aslında özellikle Ozanı, ama dün ozan biraz bozdu sanki. Sırf kız dürüst olup ünlü biriyle yemeğe çıkacağını söylediği için yerinden kalkmalar, taklidini yapmalar. Adriana Lima falan gelse sen reddeceksin yani inanıyor musun buna gerçekten.Ogcan, eryar, elsed hiçbirini beğenmiyorum hepsi birbirinden beter hiçbirinin gururu yok. Zamanında cansel paran yok diye cocugu vurdu. Erhan zaten evde kalmak İcin yarene katlanıyor ılık. Elifin fiziğini beğeniyorum sedat zaten evin külfeti Elifin gurursuz şekilde dönmesi itti.
Ozan ve Tuğçe simdilik tatlılar. Rotinda ve bileğide beğendim. Ama işte çok değil.
Ya ben İspanyol versiyonunu izlediğimden beri bunların hepsi bana cok komik ve salak gelmeye başladılarçapkın mapkın ama ben batudan devam umarım aklını basından alacak biri çıkar
Ayy kusacaktımpeki zeyd'in son bombası
Hiç montaj gibi falan değil. insan neden kendini z.çarken çeker ki ? nasıl bir akıl? tanıdıkça alçalangillerAyy kusacaktımhesabı hacklenmis montaj yapmışlar falan diyorlar fanları dksods yersen yani. Bide o 19 yaşındaki kızı bu adamla shiplediler ya hala inanamıyorum.
E zaten yani hadi çektin niye atiyorsun. Sarhoşken saçma sapan yayın açmaları, ikide bir Sedat hiçbir şey yapmamasina rağmen ona gönderme yapması.. Elif'i iki korudu kolladı diye ne mal olduğunu unuttu herkes. Ve zeydin amacı da tam olarak buydu bence. Demişti ya başta ben editlere çıkmak için geldim diye, başardı da yani.Hiç montaj gibi falan değil. insan neden kendini z.çarken çeker ki ? nasıl bir akıl? tanıdıkça alçalangiller
açıkçası ben bu denli bir mal olduğunu bilmediğimden shiplemiştim. pişmanım hakim bey.E zaten yani hadi çektin niye atiyorsun. Sarhoşken saçma sapan yayın açmaları, ikide bir Sedat hiçbir şey yapmamasina rağmen ona gönderme yapması.. Elif'i iki korudu kolladı diye ne mal olduğunu unuttu herkes. Ve zeydin amacı da tam olarak buydu bence. Demişti ya başta ben editlere çıkmak için geldim diye, başardı da yani.
Elifi Allah kurtarmış diyebilir miyiz o zamanaçıkçası ben bu denli bir mal olduğunu bilmediğimden shiplemiştim. pişmanım hakim bey.
bu çocuğun koşulsuz fanları var hacklendiğine inanıyor. yayınlarını falan bilmiyorum ama bir kaç editini gördüm yoğun küfürlü olan acayip bir insanmış
Sabah görünce bende aynı cümleyi kurdum kendi kendime..Elifi Allah kurtarmış diyebilir miyiz o zaman
Bide bu storyinin ardından yapım toplantı yapmış. Ve Zeyd geri döndüğü zaman çekilen sahnelerini kesmeye karar vermişler. Bu yinede beni üzeeer. Sedat-Zeyd karşılaşmasını merak ediyordum çünkü.
Ay ben yekten yekten batudan devam ayyy bunlar ne böyle ayyyBen tugozu seviyordum aslında özellikle Ozanı, ama dün ozan biraz bozdu sanki. Sırf kız dürüst olup ünlü biriyle yemeğe çıkacağını söylediği için yerinden kalkmalar, taklidini yapmalar. Adriana Lima falan gelse sen reddeceksin yani inanıyor musun buna gerçekten.
Rotinda ve Bilege gelince Rotindanın gözü kesinlikle sedatta. Elsed sahnelerinde dikkat et sürekli onlara kıskanç bakışlar atıyor. Elsed kavga ettiğinde yüzünde bir mutluluk oluyor. Bileği evde kalmak için kullanıyor tamamen. Çağrı ve Bilek arasında kalınca Bileği seçti mecburen yani. Elenecekmis zaten. Şuan güncelde Bilek ve Buse korkmaz beraberlermiş.
Oğcanda da başta maddi durum vardı evet ve cansel çok aşağıladı ama o zamanlar ogiyi sevmiyordu. Şuan gerçekten sevdigi için o konulari hiç acmadigini görüyorum ve bence tam beraber suç ortaklığı ve dedikodu yapan ideal çift oldular.
Ay amma yazmışım çüş bana
Batuda elenecekmis ndodnskskAy ben yekten yekten batudan devam ayyy bunlar ne böyle ayyy
popülerleri açıklanmadı çünkü şeyda, ayşenur ve elif eşit oydaBugünkü bölüm yorumumu da yapayım bari.
Elifin kıyafetleri konusunda ikisininde haklı ve haksız olduğu noktalar var, ortak noktayı bulabilirler, ama ben konudan tamamen bağımsız olarak Elife spor şeylerin çok yakısacağını düşünüyorum biraz daha öyle kombinler yapmalı bence. Ve bugün yemekte çok tatlılardı sedatın gülü dümdüz al diyip vermesi sarılmaları dansları falan baya iyiydi. İlk defa bir yemek sahnesini atlamadan ve 32 diş sırıtarak izledim. Bide simgenin onlar yemeğe giderkenki yüz ifadesi beni aşırı mutlu etti
Şeyda ve Batuhanseydanın aslında tamamen watty girl havasında naz yapmaya çalışması ama trafikte atar yapan minibüs şoförlerine benzemesi..sen naz yapma Seyda lütfen.
Ay bide simgenin sırf elenmeme uğruna erkeklerle arasını iyi tutmak ve Sedatın kafasını karıştırır mıyım düşüncesiyle adayı olmamasına rağmen sürekli robota yalvarıp erkekler evine gitmesi..benim artık kopacak başım kalmadı..
Yarınki galada çok heyecanlı olacak çünkü haftanın popülerlerini aciklamadılarrr.
İstediğin hemen olmuş fragmanda ortadan ikiye ayırmamışlar bu seferElifin saçlarını neden ortadan ayırıyorlar birde yetmezmiş gibi kafasına yapıştırıyorlar acaba
Elifin giydigi o mavi tulum çok güzeldi mesela o tarzda giyinse fena olmaz. Hem yaşına daha uygun hemde daha çok yakışıyor.Elif'in giyimini beğenmiyorum çünkü sürekli giydiğin şeyi çekiştirince o kıyafetin bütün havası sönüyor. Simge tam erkeklerle kanka olayım belki birinin sevgilisini ayartırım kafasında. Çünkü çok "kafa kız" falan olduğunu düşünüyor. İlk bölümler assolist gibi giyinip Sedat spor giyim sevdiğini söyleyince yalandan spor giyinen birinden ne samimiyet beklenirse...
Şeyda da Batuhan'ın ablası gibi duruyor, yaşça büyük bir erkek gelmeli. Ayşenur'a olmuyor hiçbiri Berat falan çok zorlamaydı. Zaten o eklettirdiği saçlarla 10 yaş falan daha yaşlı görünüyor. Tespitlerim bu kadar.
Bir de Onur diye bir çocuk var ki kızların hepsinden güzel...
Bende öykü yarın açıklayacağız deyince tekrar geri alıp saymayı düşündüm de üşengeçliğim izin vermedipopülerleri açıklanmadı çünkü şeyda, ayşenur ve elif eşit oydaüşenmedim saydım hepsini
erkeklerde de berat'la ozan eşit oyda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?