Kısmetsular 🧚‍♀️

sedatın ev basması şov bence. insan o kadar öfkeli olduğunda kalkıp canlı yayın mı açar. bence açmamalı. öykü kartlarıyla koşuyormuş ne komik olurdu. badigart hasan da ordaymış

sedatın ev basması şov bence. insan o kadar öfkeli olduğunda kalkıp canlı yayın mı açar. bence açmamalı. öykü kartlarıyla koşuyormuş ne komik olurdu. badigart hasan da ordaymış
Yanında Oğulcan varmis ogulcanın aklına gelmiş çekmiş diyorlar da bilmiyorum artık, yapım gönderdi bence.İki-üç gün önce Elifle Sedatı galatada gördük bide dışarı çıkma ödülü kazanmışlar bugünleri de mi görecektik.

canselle oğulcan da kazanmış. sağolsunlar ifşadan görüyoruz hepsini.

Tekrar Elsed delisi oldum 2 bölümdür çok iyiler, alev ateş bir çift ve sedat nihayet kıymetini bilmeye başlıyor elifin. Olan zeyde oldu ama geri gelecek diyorlar.

Tekrar Elsed delisi oldum 2 bölümdür çok iyiler, alev ateş bir çift ve sedat nihayet kıymetini bilmeye başlıyor elifin. Olan zeyde oldu ama geri gelecek diyorlar.
Simge triplere girdikçe ben zevkten dört köşe oluyorum da Sedat,Elif'i hak etmiyor.
Ulan madem bunlar senaryo hep Sedat'ın Elif'in peşinden depar attığı,Simge'ninde bir köşede ağlaya ağlaya olanları izlediğini görsek nolurdu?

Simge ağladıkça gülüyorum valla ben yasattigini yasiyor hiç uzulemem.
Ben Sedatın hayır kurumu olsam elifle olurdum lafını asamiyorum hala ya. Çok kırdı umarım üzmez artık. Bu arada Zeyd ilerleyen bölümlerde gelip Elif için geldim falan diyecekmiş. Tam o noktada Sedat kaybetme korkusuyla Elif için birşeyler yapar diye düşünüyorum . Zeyd acil olarak gelsin de görelim tutuşmuş Sedatı.

Zeyd 4.kez gelebilirmiş ama Sedat istememiş bakalım nolcak

Elsed gerçekten artık favorim ya hiç tahmin etmezdim ama bayaaa bi iyiler yani sedatta üzmedigi sürece. İkincide oğcan. Bu dörtlü evi taşır. Ozan da aslında çok iyi ama Tuğçe.. tam sevmeye başlamıştım ama yine antipati toplamaya başladı. Erhana da bu bölüm çok üzüldüm yaren gibi biriyle beraber olduğu için kendi öz saygısını kaybetti adamcağız. Neyseki ayrılacaklarmış temelli.

Maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor. Elsed birbirlerini takipten çıkmışlar şuan patlamada olan bir çift, yapımın biraz heyecan katmak için yaptığı birseydir diye düşünüyorum, ama yinede bu Allah'ın cezası pislik içime öyle bir kurt düşürdü ki acaba dedim

E daha dün Sedat seni seviyorum diye hikayeler atıyordu elifle doldurmuştu hikayesini. Dün gece baktım kiz

İspanyol sürümünü ara ara izler oldum. Libido sağlığınıza cok değer veriyorsanız daha sağlıklı libido İcin İspanyol sürümünü kesinlikle izleyin. Her dakikasında insanın kalbi atıyor. Adamlar evin içinde öpüsüyorlar birbirlerini soyuyorlar. Havuzda keyif yapıyorlar bikinileriyle, tangalarıyla. Bizimkiler açsa şuranı buranı kapat diye kavga ederlerdi. Şu eve İspanyol havasını yaşatan Bi Batuhan var.
Kalbim ağzımda atıyor.

Bu oyunları bizimkinde de yapmaya çalıştılar ama bir heyecan uyandırmamasını geçtim komik ve tiksindirici oldu.

Ben şimdi bunu izlemiyim bacım abdestliyim dur

Bu oyunları bizimkinde de yapmaya çalıştılar ama bir heyecan uyandırmamasını geçtim komik ve tiksindirici oldu.
Simgeyle sedattan ne igrenmistim ayy.
Ben şimdi bunu izlemiyim bacım abdestliyim dur
TV de birbirleriyle konuşurken bastan cıkarıyorlar bizimkiler gibi irhaaann nasılsın naber günaydın falan değil. Kadın bastan cıkarınca erkek ondan off azdım yapıyor. Sunucu vaaoow diyor. Bizim suratsız öykü gelse söver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…