- 18 Haziran 2015
- 4.227
- 42.619
- 508
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.021
sedatın ev basması şov bence. insan o kadar öfkeli olduğunda kalkıp canlı yayın mı açar. bence açmamalı. öykü kartlarıyla koşuyormuşAy çok iyi ozetlemissin. Ama davayla ilgili dışarıda açıklama yapılmaz gizlidir, o yüzden söylemiyor olabilir. Ve bunlar gerçek olmasa sedatta zeydin evini basmazdı. Sadece o öykü serter in orda olması yalan bence, ne alaka gece gece sarı kart vermeye mi gelecek yani
Yanında Oğulcan varmis ogulcanın aklına gelmiş çekmiş diyorlar da bilmiyorum artık, yapım gönderdi bence.İki-üç gün önce Elifle Sedatı galatada gördük bide dışarı çıkma ödülü kazanmışlar bugünleri de mi görecektik.sedatın ev basması şov bence. insan o kadar öfkeli olduğunda kalkıp canlı yayın mı açar. bence açmamalı. öykü kartlarıyla koşuyormuşne komik olurdu. badigart hasan da ordaymış
canselle oğulcan da kazanmış. sağolsunlar ifşadan görüyoruz hepsini.Yanında Oğulcan varmis ogulcanın aklına gelmiş çekmiş diyorlar da bilmiyorum artık, yapım gönderdi bence.İki-üç gün önce Elifle Sedatı galatada gördük bide dışarı çıkma ödülü kazanmışlar bugünleri de mi görecektik.
70 bölüm önden gidiyorlarmis chkngjk şaka gibi. Ama ramazanda 2 bölüm yayinlayacaklarmis sanirim yetiselim diye.ya hiç izleyesim kalmadı her şeyi aylar öncesinden biliyoruz zaten heyecanı yok
Simge triplere girdikçe ben zevkten dört köşe oluyorum da Sedat,Elif'i hak etmiyor.Tekrar Elsed delisi oldum 2 bölümdür çok iyiler, alev ateş bir çiftve sedat nihayet kıymetini bilmeye başlıyor elifin. Olan zeyde oldu ama geri gelecek diyorlar.
Simge ağladıkça gülüyorum valla benSimge triplere girdikçe ben zevkten dört köşe oluyorum da Sedat,Elif'i hak etmiyor.
Ulan madem bunlar senaryo hep Sedat'ın Elif'in peşinden depar attığı,Simge'ninde bir köşede ağlaya ağlaya olanları izlediğini görsek nolurdu?
Zeyd 4.kez gelebilirmiş ama Sedat istememiş bakalım nolcakSimge ağladıkça gülüyorum valla benyasattigini yasiyor hiç uzulemem.
Ben Sedatın hayır kurumu olsam elifle olurdum lafını asamiyorum hala ya. Çok kırdı umarım üzmez artık. Bu arada Zeyd ilerleyen bölümlerde gelip Elif için geldim falan diyecekmiş. Tam o noktada Sedat kaybetme korkusuyla Elif için birşeyler yapar diye düşünüyorum . Zeyd acil olarak gelsin de görelim tutuşmuş Sedatı.
E bence de yeter artık gir çık bir hal oldu çocukZeyd 4.kez gelebilirmiş ama Sedat istememiş bakalım nolcak
E daha dün Sedat seni seviyorum diye hikayeler atıyordu elifle doldurmuştu hikayesini. Dün gece baktım kizMaşallah dediğim 2 gün yaşamıyor. Elsed birbirlerini takipten çıkmışlarşuan patlamada olan bir çift, yapımın biraz heyecan katmak için yaptığı birseydir diye düşünüyorum, ama yinede bu Allah'ın cezası pislik içime öyle bir kurt düşürdü ki acaba dedim
Bu oyunları bizimkinde de yapmaya çalıştılar ama bir heyecan uyandırmamasını geçtim komik ve tiksindirici oldu.İspanyol sürümünü ara ara izler oldum. Libido sağlığınıza cok değer veriyorsanız daha sağlıklı libido İcin İspanyol sürümünü kesinlikle izleyin. Her dakikasında insanın kalbi atıyor. Adamlar evin içinde öpüsüyorlar birbirlerini soyuyorlar. Havuzda keyif yapıyorlar bikinileriyle, tangalarıyla. Bizimkiler açsa şuranı buranı kapat diye kavga ederlerdi. Şu eve İspanyol havasını yaşatan Bi Batuhan var.
Kalbim ağzımda atıyor.
Ben şimdi bunu izlemiyim bacım abdestliyim durİspanyol sürümünü ara ara izler oldum. Libido sağlığınıza cok değer veriyorsanız daha sağlıklı libido İcin İspanyol sürümünü kesinlikle izleyin. Her dakikasında insanın kalbi atıyor. Adamlar evin içinde öpüsüyorlar birbirlerini soyuyorlar. Havuzda keyif yapıyorlar bikinileriyle, tangalarıyla. Bizimkiler açsa şuranı buranı kapat diye kavga ederlerdi. Şu eve İspanyol havasını yaşatan Bi Batuhan var.
Kalbim ağzımda atıyor.
Çikolatalı dimiBu oyunları bizimkinde de yapmaya çalıştılar ama bir heyecan uyandırmamasını geçtim komik ve tiksindirici oldu.
Hala kabuslarıma giriyorÇikolatalı dimisimge gözümün önünden gitmiyor
Simgeyle sedattan ne igrenmistim ayy.Bu oyunları bizimkinde de yapmaya çalıştılar ama bir heyecan uyandırmamasını geçtim komik ve tiksindirici oldu.
TV de birbirleriyle konuşurken bastan cıkarıyorlar bizimkiler gibi irhaaann nasılsın naber günaydın falan değil. Kadın bastan cıkarınca erkek ondan off azdım yapıyor. Sunucu vaaoow diyor. Bizim suratsız öykü gelse söver.Ben şimdi bunu izlemiyim bacım abdestliyim dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?