- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.381
Yorumlara biri şey yazmış, ben şeydanın lezbiyen oldugunu elif ve Cansele aşık olduğu için onlara bulasip iliskilerini bozmaya çalıştığına ikna oldumHiç bir şey yapmadılar ki? İnsanlar kimin varoş kimin normal olduğunu gördü sadece. Cansel zaten hep böyleydi. Tuğçe'nin elenip geri gelmesi,üstüne birde ilişki yapması onu küllerinden doğdurdu. Elif'te aynı şekilde. İyi ki Sedat'la ilk başta beraber olmamışlar. Hem Elif kendine geldi hem de evdekilerin gerçek yüzleri ortaya çıktı. Sadece isterdim ki Sedat biraz sürünsün.
Dimi yaa, böyle kalsalardı evi sadece onlar yonetseydi full onlari izleseydik. Fragmanda çok üzüldüm hepsinin suan ayri olmalarına.Yalnız bu 6'lının dağılacak olması çok üzücü ya
Cansellerle,Elifler barışabilirmiş sanırım ama araları yumuşamış.Dimi yaa, böyle kalsalardı evi sadece onlar yonetseydi full onlari izleseydik. Fragmanda çok üzüldüm hepsinin suan ayri olmalarına.
İnşallah ama oğsed arasındaki kavga kızlar yüzünden çıkmış diyorlar. Yani ilk onlar bozuşmustur diye düşünüyorum ben.Belkide Elifle,Cansel hiç küsmemiştir bile.
Geçende kızlar yüzünden çıktı. Aslında kızlar bi şey yapmadı Oğulcanla,Sedat'ın işleri işte. Kesin yine öyle olmuştur.İnşallah ama oğsed arasındaki kavga kızlar yüzünden çıkmış diyorlar. Yani ilk onlar bozuşmustur diye düşünüyorum ben.
Bu yorumu yazmak için gelmiştimKalkın Seyda elendiiiii
O kadar mutlu oldum ki çığlık atacaktımBu yorumu yazmak için gelmiştimsonunda
Hadi yaO kadar mutlu oldum ki çığlık atacaktımama geri döndürmede gelecekmis şuan güncelde evdeymis. Bu mutluluğumu yarıda bıraktı.
Ve yüz bulamayınca kötülemesiAyşenur’un yeni gelen her adaya dadanması peki
Batuhanın ona 90 bölümdür adaysız nasıl dayandın dediği kısım çok iyiydiVe yüz bulamayınca kötülemesi
Zeyd sal artık şu programı elendin elendinValla dışarıda yasanan kaos evin içindekinden daha fazlabölümde full erhan yaren kavgası izlemekten ve rotinda bilek bitecek mi bitmeyecek mi ona bakmaktan sıkıldım. Zeyd Sedat hakkında birşeyler açıklayacakmış canlı yayında heyecanla onu bekliyorum ben
Hayatsız olunca demek ki, neyse en azından kaos ihtiyacımızı karşılıyorZeyd sal artık şu programı elendin elendin
Öff saçmaladı ya hiçbir şey olmadıNe açıkladı zeyd
Hem midem bulandı hem çok güldüm neydi o kasıntı tavırlar bide orucumuz bozulmasın diye iftardan sonra atacakmisBatuhanın fan toplantısı yapmak için yayınladığı videoyu gördünüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?