Kısmetsular 🧚‍♀️

Roti ve Busenin seydayi korumak için erkekler evini basıp yargı dagitmaya calismalari..tamam en çok size edit yapılacak..seydanin savunulacak yanı mi var Allak aşkına abarttilar resmen.

Şeyda'ya mazlum rolleri hiç yakışmıyor ya. Buse ile Roti de kendilerini gösterecekler diye ne yapacaklarını şaşırdılar. Şeyda bile kendini savunmadı kalktı gitti. Öykü de gene şaşırtmadı.

Sıla'ya üzüldüm kız sürekli ezikleniyor kimse sallamıyor. İlk zamanlardaki Merve gibi. Bir an önce kendi iyiliği için gider inşallah.

Bütün ev de bir Luca için birbirine girdi. Birini seçse de kurtulsak. Neyse iki bölüm sonrası kendimi toparlamak için belgesel mi izlerim üç cilt Britannica ansiklopedisi mi okurum bilmiyorum

Bir iki bölüm önce roti çok ağlamış çok kötüymüş hatta bilek neden destek olmadı diye linç yedi. Ben onu kaçırdım galiba toti neden kötüydü?

Bugünkü bölümü yeni izlemeye başladım o kadar eğlenceli ki keşke bütün bölümler böyle olsa ya moralim yükseldi
Bide biz Sedat Elif'i terketti diye Sedatı linçlerken içeride herkes bununla dalga geciyormuş şoka girdim

Simge Sedatı Elife kaptırınca bari Bileği geri alayım diye rotinin ifşalarını araştırıp bulup Bileğe atmış. Ne iğrenç kadın ya.
simge tam dokuz köyü birbirine katan mahalle ablası. kötü bir insan. uff birde iticiydi.
ama kaos ihtiyacını karşılıyordu

ben 86. bölümü izliyorum. şeydaya gıcık oluyorum ama kırmızı odada yapılan muamele gerçekten çok zorbaca. batu ile çağrı bir oldu bütün erkeklere kötülüyorlar. çok çirkin bir davranış.

ben 86. bölümü izliyorum. şeydaya gıcık oluyorum ama kırmızı odada yapılan muamele gerçekten çok zorbaca. batu ile çağrı bir oldu bütün erkeklere kötülüyorlar. çok çirkin bir davranış.

Valla Elife Tuğceye ve Cansele yaptıklarına saysın diyorum ben, onların ilişkilerini nasıl bozduysa kendi iliskileri de öyle bozuluyor işte.

O değilde Şeyda iki bölümdür nerde? En son hatırladıgım elenmememişti ama dkdmskx gerçi o olmayınca program huzur dolmuş herkes çok neşeli

Şeyda ya o kadar üzülmüyorum ki.kendisi itiraf etti Elif ve Tuğçe ye size kızların gazıyla kötü davrandım sizin sucunuz yokken özür dilerim diye. Ama kızları nasil yerden yere vuruyordu. Hiç neden yokken. Şimdi bu kızların hepsinin hakli nedeni var ama Seydan hemen ay mobbing yapiyolar diye aglaniyor. Mobingi o evde ilk yapanlardan Seydan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…