- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.341
Sanırım Simge ona saldırıp diskalifiye oldu kuliste.Bir iki bölüm önce roti çok ağlamış çok kötüymüş hatta bilek neden destek olmadı diye linç yedi. Ben onu kaçırdım galiba toti neden kötüydü?
Meseleyi anlamasamda simge roti ile ilgili birşeyi bileğe söylemiş. bileğin bu sebeple rotiye soğuk yaptığını düşünüyor roti.Sanırım Simge ona saldırıp diskalifiye oldu kuliste.
Şu futbolcu Sneijder'le görüntüleri var magazinde o olabilir.Meseleyi anlamasamda simge roti ile ilgili birşeyi bileğe söylemiş. bileğin bu sebeple rotiye soğuk yaptığını düşünüyor roti.
önceki yorumlarda da yaşça büyük bir adamla falan da demişler. demekki bu tarz bir mesele.Şu futbolcu Sneijder'le görüntüleri var magazinde o olabilir.
Simge Sedatı Elife kaptırınca bari Bileği geri alayım diye rotinin ifşalarını araştırıp bulup Bileğe atmış. Ne iğrenç kadın ya.önceki yorumlarda da yaşça büyük bir adamla falan da demişler. demekki bu tarz bir mesele.
simge tam dokuz köyü birbirine katan mahalle ablası. kötü bir insan. uff birde iticiydi.Simge Sedatı Elife kaptırınca bari Bileği geri alayım diye rotinin ifşalarını araştırıp bulup Bileğe atmış. Ne iğrenç kadın ya.
ben 86. bölümü izliyorum. şeydaya gıcık oluyorum ama kırmızı odada yapılan muamele gerçekten çok zorbaca. batu ile çağrı bir oldu bütün erkeklere kötülüyorlar. çok çirkin bir davranış.Bugünkü bölümü yeni izlemeye başladım o kadar eğlenceli ki keşke bütün bölümler böyle olsa ya moralim yükseldi
Bide biz Sedat Elif'i terketti diye Sedatı linçlerken içeride herkes bununla dalga geciyormuş şoka girdim
ben 86. bölümü izliyorum. şeydaya gıcık oluyorum ama kırmızı odada yapılan muamele gerçekten çok zorbaca. batu ile çağrı bir oldu bütün erkeklere kötülüyorlar. çok çirkin bir davranış.Bugünkü bölümü yeni izlemeye başladım o kadar eğlenceli ki keşke bütün bölümler böyle olsa ya moralim yükseldi
Bide biz Sedat Elif'i terketti diye Sedatı linçlerken içeride herkes bununla dalga geciyormuş şoka girdim
Şeyda karşılıyor yine yasimge tam dokuz köyü birbirine katan mahalle ablası. kötü bir insan. uff birde iticiydi.
ama kaos ihtiyacını karşılıyordu
Valla Elife Tuğceye ve Cansele yaptıklarına saysın diyorum ben, onların ilişkilerini nasıl bozduysa kendi iliskileri de öyle bozuluyor işte.ben 86. bölümü izliyorum. şeydaya gıcık oluyorum ama kırmızı odada yapılan muamele gerçekten çok zorbaca. batu ile çağrı bir oldu bütün erkeklere kötülüyorlar. çok çirkin bir davranış.
az çirkeflik yapmadı ama yalnız değildi, mahşerin üç atlısı gibi yaptılar her haltı.Valla Elife Tuğceye ve Cansele yaptıklarına saysın diyorum ben, onların ilişkilerini nasıl bozduysa kendi iliskileri de öyle bozuluyor işte.
Onların da cezalarını çekmeleri gerekiyor ama Simge zaten yediği linçle ve sedatın Elif'i secmesiyle çekiyor. Yaren ve Ayşenur mutlu ama ona sinir oluyorum.az çirkeflik yapmadı ama yalnız değildi, mahşerin üç atlısı gibi yaptılar her haltı.
Sevmiyor olmama hatta şöyle bir elime almak istememe rağmen yine de doğru bulmadım.Onların da cezalarını çekmeleri gerekiyor ama Simge zaten yediği linçle ve sedatın Elif'i secmesiyle çekiyor. Yaren ve Ayşenur mutlu ama ona sinir oluyorum.
Aman aman olmasın hiç denizi bulandirmayalim düşünmeyelim umuyorum ki artık utancından kendisi çıkmak istememiş olsunO değilde Şeyda iki bölümdür nerde? En son hatırladıgım elenmememişti ama dkdmskx gerçi o olmayınca program huzur dolmuş herkes çok neşeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?