- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.541
Çok manipülatör. Buna sadece ağızdan çıkan kelimeler değil vurgu, bütünlük, ses tonu bakışta katılıyor insanı ağlatmak için korkunç bir enerjisi var. Tam bir koç erkeği. Bir kadın ne kadar dişli olup olmadığını öğrenmek istiyorsa bir koç erkeğiyle beraber olmalı bence. Ağlayanlarda çok dişli değillermiş demek hükumet gibi kadın dedikleri yaren bile. Buse düşmedi bu oltaya ağzının payını verdi.Fragmanı şimdi izledim de Sedatın en ufak bir kelimesinde bütün kızlar niye ağlıyor? Hayır yani o kadar şeyi soyluyorsunuz karşılık alınca da ağlamalar zırlamalar..gereksiz yani..Elif sevgilisi güya o bile Sedat için bu kadar aglamadı yaa
Bu nedir hakikaten? Tam çayımı hazırladım oturdum günlük cringe dozumu almaya, yeni bölüm yok resmen çıldıriciiimBide pazartesiye kadar bölüm yokmus Allah'ım yarabbim ya hayatımda bu kadar berbat bir yapım çok az gördüm zaten kaç bölüm öndesiniz yayinla gitsin kardeş tadi kalmadı ya sizin yüzünüzden
Bende toprak kadiniyim ve koç erkegiyle çıktım daha önce ama yok benimki böyle değildi valla sıfır manipulasyon yeteneğiydi ben onu manipüle ediyordumBenimde karşıma çıkmıştı böyle koç erkeği. Yemezler o kelime oyunlarını sinsi manipülasyonlarını. Toprak başak kadını yer mi bunu köpek ettim iyice. Ağlatayım derken kendini ağlarken buldu. Bunlar için yaratılmışım adeta.
Yalanlamışlar ama doğruymuş. Erhan oskar resmi paylaşmış hesabından iyi oynadınız gibisinden:) Elemede de adı yazılmış Yaren'in tepki olarak.Yarenle çağrının sevgili olmasını okudum doğru mu??????
Tiktokta epey paylaşımlar olmuş editlemişler editlerde bomba mimik ve hareketler var hissedenler çokmuş. Ay ne buldu bu Angel çağrıdan ayyyy.Yalanlamışlar ama doğruymuş. Erhan oskar resmi paylaşmış hesabından iyi oynadınız gibisinden:) Elemede de adı yazılmış Yaren'in tepki olarak.
Ben hiç hissetmemiştim, Batuhan'a bile daha yürüyor gibiydi ilginç
Para herhaldeTiktokta epey paylaşımlar olmuş editlemişler editlerde bomba mimik ve hareketler var hissedenler çokmuş. Ay ne buldu bu Angel çağrıdan ayyyy.
Ayy çağrıyla yaren ne yaa ensest gibiiiTiktokta epey paylaşımlar olmuş editlemişler editlerde bomba mimik ve hareketler var hissedenler çokmuş. Ay ne buldu bu Angel çağrıdan ayyyy.
Nolmus kiz ben izlemiyom bayadirAyy çağrıyla yaren ne yaa ensest gibiii
Bende izlemiyorum kız yukarda yazmışlar ya çağrıyla yaren oluyormuş diyeNolmus kiz ben izlemiyom bayadir
NeeeeeeBende izlemiyorum kız yukarda yazmışlar ya çağrıyla yaren oluyormuş diyeinsta da gördüm bende çağrının tanışma yolunda olduğu kız yanağından öptü diye yaren de yapışıp öpüyor
ayy ama hiç yakışmaz ki bee ne alaka onlar yaaNeeeeeebaşlıyım yav izlemeye kaos yok diye bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?