- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.561
Yarışacak adaymi bulamıyorlar acaba ya ne kadar kel alaka ciddenayy ama hiç yakışmaz ki bee ne alaka onlar yaaKimse hakettiğiyle eslesmiyor. O güzelim Sibel o güzel mantıklı konuşan sibellll çağrı da ne buldu acabaa
Bu elimdekini degerlendireyim mantığıyla ilerlerlerse (bir sürü "ler" var şu kelimede en sevmediğim) daha çok beklerlerYarışacak adaymi bulamıyorlar acaba ya ne kadar kel alaka cidden
Valla ondan bıraktım işte ben hep aynı yüzler kaos yok pofffBu elimdekini degerlendireyim mantığıyla ilerlerlerse (bir sürü "ler" var şu kelimede en sevmediğim) daha çok beklerler
Aynen çok sıkıcı. Heyecanlı bölümleri açarım artık günlük takip etmem. Bayağı da zamanını yiyor insanınValla ondan bıraktım işte ben hep aynı yüzler kaos yok pofff
Ben izlerken atlaya atlaya 30 dakikada bitiriyordum jsgsjs onlarimi beklicemAynen çok sıkıcı. Heyecanlı bölümleri açarım artık günlük takip etmem. Bayağı da zamanını yiyor insanın
Ben yemek yaparken falan ses olsun diye aciyordum. Sedatin sesini duymaya tahammül edememeye başladım. Uyukluyo habire elife mıy mıy derdik. Kızla bir duzgun konuşmuyorBen izlerken atlaya atlaya 30 dakikada bitiriyordum jsgsjs onlarimi beklicem
Degisik ya, elifin yerinde olsam bir dk çekmem bu hoduguBen yemek yaparken falan ses olsun diye aciyordum. Sedatin sesini duymaya tahammül edememeye başladım. Uyukluyo habire elife mıy mıy derdik. Kızla bir duzgun konuşmuyor
Erhana yazık oldu. Bir şeyini sevmiyorum oda ne yaparsa yapsın haklılığını insanların gözünde ispatlamaya çalışıyor. Yarenden önce herkesin onayına ihtiyacı var güç kazanması lazım. Bunu yapmasa benim favDegisik ya, elifin yerinde olsam bir dk çekmem bu hodugu
Erhan çok köpek oldu yarene bence. Karizmayı çok cizdirdiErhana yazık oldu. Bir şeyini sevmiyorum oda ne yaparsa yapsın haklılığını insanların gözünde ispatlamaya çalışıyor. Yarenden önce herkesin onayına ihtiyacı var güç kazanması lazım. Bunu yapmasa benim fav
Aynen hem ayrılıyor hem köpek oluyor. Bu da bence psikolojik. Ailesini kaybetmiş ya yarenle bir bağ kurdu sandı ki o kişi yarenErhan çok köpek oldu yarene bence. Karizmayı çok cizdirdi
Yarende ne kadar varoş ya o kızın sahnelerini geçiyorum direk, beynimi deliyor sesi. Bir ömür katlanılmaz bunaAynen hem ayrılıyor hem köpek oluyor. Bu da bence psikolojik. Ailesini kaybetmiş ya yarenle bir bağ kurdu sandı ki o kişi yaren
Hani Harry Potter de şişman çocuğun hediye paketlerini saydığı bir sahne var, neee 36 tane mi diye çıldırıyor. O yaren işteYarende ne kadar varoş ya o kızın sahnelerini geçiyorum direk, beynimi deliyor sesi. Bir ömür katlanılmaz buna
Ahahahaja hayatımda duyduğum en iyi benzetmelerdenHani Harry Potter de şişman çocuğun hediye paketlerini saydığı bir sahne var, neee 36 tane mi diye çıldırıyor. O yaren işte
Paketi bile bir değerrrAhahahaja hayatımda duyduğum en iyi benzetmelerdenay hediye paketinin süngeri için yırtınmisti ya biz orda bir uzaklaştık yarenle
Yapılan özel kolyeyi bile beğenmedi premsesPaketi bile bir değerrro zaman tek paketini al pırlanta diye yırtınma
Nerdeyse aglayacakti kolyeyi gördüğü zamanYapılan özel kolyeyi bile beğenmedi premses
Yaren ne anlar maneviyattan, sömürecek adam lazım onaNerdeyse aglayacakti kolyeyi gördüğü zamanErhan hala işin maneviyatinda. Yok şurası gözünden ilham aldım şurası g*tnden
Eşim bana bir taş getirse uydursa mesela senin gibi beyaz bir taş gördüm taşa da taş verilir mi falan. Ben tav olurdum yaniYaren ne anlar maneviyattan, sömürecek adam lazım ona
Maalesef bende de var öyle bir safozlukEşim bana bir taş getirse uydursa mesela senin gibi beyaz bir taş gördüm taşa da taş verilir mi falan. Ben tav olurdum yaniay bende çok bedavaya gidiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?