- 18 Haziran 2015
- 4.216
- 42.521
- 508
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
- #1.521
Heyecanı meycanı yok gerçektenBari 2 bölüm yayinlasalar da güncele yetissek çok önden gittikleri için ve herseyi öğrendiğimiz için hevesimiz kaçtı
Valla ben yeni bir çift değilse hep ileri sarıyorum. Oğulcan- Cansel, Elif-Sedat, Erhan-Yaren gibi.. Yeni bi heyecan lazım ama hep eskileri getiriyorlar. Bu hafta da Eslem falan dönecekmiş offffYa bide Oğulcan ve Canselin her kırmızı odada olmaları çok sinir bozucu değil mi ya hiç bir kere kırmızı odaya gitmediklerini görmedim bide sureyi de cevirmiyorlar 10 dk onları izliyoruz. Yaptıkları şey de cansel saçma sapan nedenlerle trip atıyor ve ogulcanin ona yalvarmasini bekliyor ogulcan da yalvariyor ve çıkıyorlar. Diğer insanlara da biraz alan tanıyın ya yeteer.
Yeniler daha beter ya birbirlerini yeni tanimaya basladiklari için sıkıcı oluyor çağrı ve linayı izlemeye hiç tahammülüm yoktu mesela. Burak ve Şeyda zaten iğrenç birsey oldular birbirlerinie kıllarını baldırlarını coraplarini falan gösteriyorlarValla ben yeni bir çift değilse hep ileri sarıyorum. Oğulcan- Cansel, Elif-Sedat, Erhan-Yaren gibi.. Yeni bi heyecan lazım ama hep eskileri getiriyorlar. Bu hafta da Eslem falan dönecekmiş offff
Ben de sadece Twitter’dan takip ediyorumsanırım ben artık kısmetus değilim. Aşırı heyecanlı bir şey olursa sevabına beni etiketleyin izleyeyim. Onun dışında artık izlemiyorum. Çok sıkıcı
Onların sahnelerini atlardin kız niye bıraktın ki onlar içinBen de sadece Twitter’dan takip ediyorumsağolsun Elif ve sedatı görmeye tahammülüm bile yok onlar yüzünden bıraktım. Hiç sarmıyor artık çok önden gidiyorlar
Hiç sarmıyor genel olarak yaOnların sahnelerini atlardin kız niye bıraktın ki onlar için
Yeni gelin conceptBu rotindanın kıyafeti neydi öyle ya pazardan 2 liraya almış sanki leopar yandan yırtma üstüne birde altın takmış. Gözlerim kanıyo
İzlerken utandığım için ileri sardım.Bugün Cansel ve Ogulcanin flash tv oyunculuklarına gülme krizine girdim
Ben elif geldiğinden beri asla ne sevdim ne beğendim. Saçına dokuna dokuna ben yağlanıyorum kendi yağlanmıyor. Yareni gram sevmiyorum ama şu rotinda ve elifin giydiği ucuzluk kıyafetleri giyse marka sanarlar taşır.Yeni gelin conceptElif de öyle çok ucuz duruyor giydikleri
Evet onların olayı kavak yelleri gibiydi benimde ilgimi çekmişti, rotinin güya hoslandigi adamı sirf yarenden korktuğu için yazmasına çok güldüm amaİzlerken utandığım için ileri sardım.Aslında ben şu ara sadece Buse-Luca-Roti olaylarını takip ediyordum ama Luca da elendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?