kıssadan hisse

beni aldıklarında teyzemin çocuğu var mış aramızda onun çocuğu ile 4 yaş var . bazen benimde aklıma gelmiyor değil gerçek anne ve babamın bunlar olması mümkün değil diye.

Anladım.
Biyolojik anne babanız onlarsa bile sizden gelecek herhagi bir iyiliği hak etmiyorlar bence. Sizin için üzücüdür eminim ama vicdanınız rahat olmalı.
Bu sizin seçiminiz değil onların seçimi. Bir gün üzüleceklerse de bu onların problemi.
Görüşmek sizi yıpratıyorsa görüşmeyin. Miras hakkınızı da çatır çatır alın.

Bazı sebeplerden dolayı ayrı büyümüşsünüz buraya kadar tamam ama size göstermedikleri/gösteremedikleri ilgiyi torunlarına gösterebilirlerdi yaralarını böyle kapatabilirlerdi varsa tabi. Bu zamana kadar yabancı olarak yaşamışsınız tercih sizin ama bundan sonrada öyle yapmaya devam edin çünkü onlar sizi ve ailenizi el olarak görmüşler bırakın kendi ailenize hayatınıza bakın

annen evlendiğinde yaşı küçüktü . sen de çok küçük doğdun ben bakamıyorum diye sürekli ağlıyordu ben de ver bizde biraz dursun dedim 6 aylıkken getirdik birdaha onlar da istemedi bizde verelim demedik o şekilde kaldın diyor .

hiçbir rahatsızlığı yok erken yaşta evlenip anne olmuş bakamamış teyzem böyle söyledi çok zor şeyler yaşadım

herhangi bir yaraları yok 6 aydır benle küsler ama torunlarını bile aramıyorlar

Biyolojik anneniz sizi vermiş bir de sizden sonra çocuk mu yapmış..ilginç..size bakamayan o çocuklara da bakamaz..ben olsam affetmezdim ve mirası da alırdım.işin duygusal boyutunu siz değil onlar dusunmeli

Kardesim, seninle ayni hikayeyi paylasiyorum. Bends ki tek fark beni halam buyuttu.
Ve Ben buyurken cok cok agir travmatik olaylar yasadim. Icindeki Anne baba eksikligini cok iyi anliyorum. Maddiyatin dolduramadigi bir eksiklik bu.
Ben de buyudugumde Anne babadir diye cok kostum peslerine tabii ergenlik zamanlarimdi.
Ve her defasinda cok daha yaralayici tecrubeler edindim.
Sonra ne mi oldu. KABULLENDiM.
Kendi gercegimi kendi gecmisimi oldugu gibi kabullendim. Sagolsunlar ama benden uzak olsunlar.
Bak artik kendi ailen kendi dunyan var.
Umarim sen de basarirsin.
Tabii durumun varsa terapi destegi alabilsen cok daha iyi olur.

öz kardeşlerimden daha iyi

bence sizin öz kardeşleriniz ve öz anneniz belli. diğerlerine biyolojik aile diyip geçmeli ve herhangi bir beklentide bulunmamalısınız..
sebebi ne olursa olsun bir şeyler yaşanmış ve biyolojik aile sizi hayatından da kafasından da çıkarmış. acı ama gerçek.. tutunacağınız aileniz teyzeniz ile birlikte kurduğunuz aileniz..

bazı şeyleri aştım kendi içimde bana yaşattıklarını çocuklarıma da yapıyorlar . arayıp sormuyorlar . benle küsler de benimkilerin suçu ne

çocuklarım eşim ve teyzem ler bi aile olduk . bazen şeyi merak ediyorum sofraya oturduklarında bunca sene bi eksiklik hissetmediler mi ? biz teyzemle her oturduğumuzda aklıma gelirdi

çocuklarım eşim ve teyzem ler bi aile olduk . bazen şeyi merak ediyorum sofraya oturduklarında bunca sene bi eksiklik hissetmediler mi ? biz teyzemle her oturduğumuzda aklıma gelirdi

hissetselerdi böyle davranmazlardı.. bence siz onlar için sadece yeğensiniz.. yeğen ne kadar değerli ise o kadar değerlisiniz biyolojik aileniz için.
kendiniz bunu aşamıyorsanız psikolojik destek almalısınız.

bunca sene yaptıklarını ve yaşattıklarını hep sineye çektim ama artık çekemiyotum silip atalı 6 ay oluyor fakat vicdani olarak yükümlülük hissediyorum .
Keşke 36 yıl olsaymış. Keşke hiç bilmeden büyüseymişsniz asıl anne babanızı. Kimse kimseyi zorla alamaz çünkü.

bazı şeyleri aştım kendi içimde bana yaşattıklarını çocuklarıma da yapıyorlar . arayıp sormuyorlar . benle küsler de benimkilerin suçu ne
Cok haklisin do uzme kendini kuzum. Bak I kendi cevabini kendin vermissin zaten. Sen bu konuyu cocuklarina cok yansitma. Onlar da etkilenmesinler. Bu kuslugu kendine bir firsat bil ve yillarca sana hissettirdikleri gibi sen de onlari kendine bir yabanci gor. Hak yerini er gec bulur.

Ben olsam asla görüşmezdim.teyzenizi sayın sevin sizin anneniz o. Vermek istemeseler vermezlerdi.bu zaman kadar görüşmeniz hata.sizi sevmiyorlar ki sizden doğanları sevsinler.

kimse kimsenin çocğunu zorla alamaz. Başından çarpık bir durum var bence. Gerisini yazmak da yorumlamak da çok gereksiz.

Amcamlar erkek kardeşimi çok istemişler ki babam amcama neredeyse tapardı.Ona rağmen kabul etmemiş yani zorla verdik de hikaye.Vicdan yapılacak bir durum yok.Teyzeniz adına da üzüldüm ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…