kitap sevenler kulübü

benide alın aranıza

Sen de hoş geldin aramıza... a.s.

Bu arada Zülfü den Son Ada yı bitirdim... Tavsiye ederim... Mutlaka okuyun, okuyun ve insanları okumaları için teşvik edin... Dünya pimi kopmuş bomba gibi almış başını gidiyorken, doğanın ve canlıların bizim için ne kadar değerli olduğunu anlatıyor bize... Ve insanların bu konuda birlik olması gerektiğini vurguluyor. Daha konmuşacak çok şey var ama okunulduğu gibi olmuyor. En iyisi edinin ve okuyun...

Yeni olarak yine Zülfü den Leyla nın Evine başladım o da bitmek üzere.... Bu sıra bütün Zülfü romanlarını okuyup listemden çıkartmaktan yanayım... Keyifli okumalar...yerimseniben

boleyn kızına başladım, çok akıcı ama bir türlü zaman bulup okuyamıyorum

Valla ben Boleyn kızını vede Kraliçenin Soytarısını okumuştum.
Bakirenin aşığını okuyorum şu an.Gerçekten çok akıcı vede
güzel.Bitirdim gibi zaten çok az sayfa kaldı.Kitap dayanmıyor
bana da...........................................

çok severim kitap okumayı. Ama genelde psikolojik ve edebi kitaplar tercih ederim roman çok az okumuşumdur. Çantamdan asla eksik olmayan tek şey kitaptır :))

yeni gelen herkes hoşgeldi a.s.
ben de elif şafak baba ve piç'i okuyorum ama bitürlü doğru dürüst elime alamadım, halbuki çok severim elif şafak'ı..
buarada hiç ilginç cümleler gelmiyo kitaplardan..?

Ben de katılayım size.
Dün Elif ŞAFAK - Aşk bitirdim.
Bu sabah Canan TAN - Önce Yürekler Ölür Başladım.

ben eskisi kadar okuyamıyorum ne yazıkki, önceden iki günde bitireceğim kitap günlerdir elimde sadece işe giderken otobüsle gidiyorsam okuyabiliyorum çünkü, çalışan anne olmak zormuş, bazı şeylere zaman ayırmak güçleşiyor

bunları neden yazıyorum derseniz, sizler şunu bitirdim, buna başladım diye yazıyorsunuzya kendimden utandığım için yazdım

yeni gelen herkes hoşgeldi a.s.
ben de elif şafak baba ve piç'i okuyorum ama bitürlü doğru dürüst elime alamadım, halbuki çok severim elif şafak'ı..
buarada hiç ilginç cümleler gelmiyo kitaplardan..?

baba ve piçi ilk çıktığı dönemde okumuştum, elif şafakı çok beğenmem ama bir kaç kitabı hariç hepsini okudum şimdide aşk ı merak ediyorum

birde bab-ı esrar adlı kitabı okuyan oldumu yorumlarsanız sevinirim elimdekinden sonra almayı düşünüyorumda,

çok severim kitap okumayı. Ama genelde psikolojik ve edebi kitaplar tercih ederim roman çok az okumuşumdur. Çantamdan asla eksik olmayan tek şey kitaptır :))

psikoloji okumayı bende çok severim, yalom, üstün dökmen, anna karey beğendiklerim arasından ilk aklıma gelenler, ismini hatırlayamadığım ama kitaplarını beğendiğim başka yazarlarda var tabii

zaman ayırabildiğiniz için çok şanslısınız, ben bu günlerde kendimi çok eksik hissediyorum bu günlerde

canım, utanman için anne olmak ve çalışmak gibi ne kadar ciddi ve zor bişeyi başardığının farkında olmaman gerekir, kendine haksızlık etme..

Leyla nın Evi de bitti arkadaşlar... Hem mutlu hem de hüzünlü bir sonu vardı :çok üzgünüm: Neyse okuyacak arkadaşları da düşünüp anlatmayayım... Yine yüzümde tebessümle hatırlayacağım kitaplarından biri Zülfü Livaneli nin... Anlatımı basit, epey zengin bir dil kullanılmış...

Şimdi de corel in tavsiyesiyle Engereğin Gözündeki Kamaşma kitabına başladım... Ben bu gidişle Livaneli serisini tamamlayacağım sanırım....

canım, utanman için anne olmak ve çalışmak gibi ne kadar ciddi ve zor bişeyi başardığının farkında olmaman gerekir, kendine haksızlık etme..

teşekkür ederim canım

bu arada az önce oğlumu sallarken boleyn kızını bitirdim:)), biraz uzun sürdü ama bitti, şimdi ne okusamki?

teşekkür ederim canım

bu arada az önce oğlumu sallarken boleyn kızını bitirdim:)), biraz uzun sürdü ama bitti, şimdi ne okusamki?

Negüzel bakın insan yeterki okumak istesin.Zaman da bulabiliyor
mekanda.Önemli olan okuma sevgisini insanın içinde hissetmesi.
Ben Kraliçenin Soytarısını vede Bakirenin aşığını da okudum.
Darısı başınıza........................

teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum, biraz yavaş oluyor ama olsun
okuyacam onlarıda inşallah, yaz tatili geliyor iş yoğunluğum azalınca biraz daha hızlı okuyabilirim sanıyorum, yani inşallah:))

Bende şimdi ünlü yazar Charles Dickens'ın-ıki şehrin
Hikayesi adlı romanı okuyorum...................
M.E.B.tavsiyeli 100 temel eser arasında bir roman.............................

Charles Dickens'ın iki şehrin hikayesi adlı kitapta bitti arkadaşlar..........
Ve Nihayet ruhumun kitabı Elif Şafağın-Aşk adlı kitabına
başladım.Müthiş güzel bir kitap......................................

Bende şimdi ünlü yazar Charles Dickens'ın-İki şehrin
Hikayesi adlı romanı okuyorum...................
M.E.B.tavsiyeli 100 temel eser arasında bir roman.............................

Ben de biraz önce bitirdim iki şehrin hikayesini.
Bu ara klasiklere takılıyorum. Sırada Uğultulu Tepeler Emily Bronte var

ayşe kulinin köprüsüne bşladım bende bir yazarın bütün kitaplarımı bu kadar güzel olur ya sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…