loading cnm bende okudum boleyn kızı ve kraliçenin soytarısını elimdede bakirenin aşığı var diğerlerini okumadım ahhhh keşke yaz gelsede geçsek balkona uzatsak bacakları okusak doya doya
boleyn kızını bende izledim ama beğenmedim çünkü o 800 sayfalık kitap nasıl sindire sindire anlatıyorsa filminde o kadar üstünkörü değiştirilmiş kesilmiş kırpılmış hiçbirşey kalmamış tamam görseillik dekor kıyafetler çok güzel ama kitabı okuyanlar için doyurucu bir film olmamış
kitabı mantıysa filmi tuzsuz şekilsiz bir hamur olmaktan öteye geçememiş
Bende varım, bir kitap kurdu.
bende varım okumayı çok seviyorum
hosgeldin cnmmmkaydirigubbakcemile5
ne tür kitaplardan hoşlanırsınız kızlar birbirimize tavsiye edebilirizz
delikafadulden hadi bakalım cnm sen gezdirirsin bizi ondan sonra umarım bakan hazretleri veto etmez sositososito
motordada yaptım baya geçersem kıl payı geçme şansım var bakalım artık direksiyondada hiç fena değilim bugun 5. ders olacak hiç bilmiyordum ama su anda gayet iyi kullanıyorum hihoyyyt
loading cnm içinde aşk saklı judith mcnaught kitabı onun diğer kitaplarıda çok güzeldir keşke içinde aşk saklıdan önce düşler krallığını okusaydın sonra içinde aşk saklı üçüncü kitabıda sen gelmeden önce
bunların haricinde seni beklerken ,sonsuza kadar ve mutluluk da dönem romanlarıdır günümüz romanlarıda cennet,kusursuz(çok güzeldir) ve gece fısıltıları ben birtek gece fısıltılarını okumadım okumadıysan tavsiye ederim ayrıca eğer dönem romanlarını seviyorsan piyasadaki hemen hemen bütün dönem romanlarını okudum sana tavsiye edebilirim cnm
delikafadulden hadi bakalım cnm sen gezdirirsin bizi ondan sonra umarım bakan hazretleri veto etmez sositososito
motordada yaptım baya geçersem kıl payı geçme şansım var bakalım artık direksiyondada hiç fena değilim bugun 5. ders olacak hiç bilmiyordum ama su anda gayet iyi kullanıyorum hihoyyyt
cnm teşekkürler önerilerin içinopuyorumnanaktan
ama bende judith mcnaught un bütün kitapları var zaten ve seri olanları sırasıyla okudumyerimseniben
içinde aşk saklı en sevdiğim kitabı o yüzden yazdımopuyorumnanaktan
judith mcnaught un dönem kitaplarından sadece mutluluk yarım şuanda kaydirigubbakcemile5
ben ablam ve kuzenim ortak alıyoruz o yüzden büyük bir arşivimiz var ama okul olduğu için yetişemiyorum çok birikti okumadıklarım yaz gelsin diye bekliyorumkaydirigubbakcemile5boshayallersmile
kitap okumaya bayılırım cnm bütün yazımı kitap okuyarak geçiririmhihoyyyt
mutluluğu çok beğenmişti kuzenim ama ben yarıda kaldım nedense onu okumak yerine tekrar tekrar düşler krallığı ve içinde aşk saklıyı okuyorumkaydirigubbakcemile3
bu hafta okulum yok aklıma gelmişken bitireyim bari mutluluğu da cnm sonra judith mcnaught un günümüz romanlarına başlıcamsüprizzzzz
hayırlı olsun şimdiden ehliyetin cnmopuyorumnanaktan
ben de şubattaki sınava girdim ve aldımkaydirigubbakcemile5
bayan sürücüler olarak yakında erkekleri geçicezzsüprizzzzzkaydirigubbakcemile5
dönemlerden sonra günümüz romanları beni pek tatmin etmemişti zaten sırf o yuzden okumadım gece fısıltılarını düşler krallığıda bnm en sevdiğimdir o tadı bulamıyorum hiç bir kitapta:asigim:
bnm harçlık kitaplara gidiyor siz yine şanslısınız 3 kişisiniz ben ay sonunu getiremiyorum baska yazarlardan okudun mu hiç dönem kitabı
şimdi hiçbir kitapta judith in tadını bulamayacaksın buna hazırlıklı ol
judith den sonra julia quinn öneririm cnm türkçemize çevrili 3 kitabı var 3 de güzeldir
daha sonra sabrina jeffries tavsiye ederim onunda 3 kitabı var 3 de güzeldir
bunları okuduktan sonra doymadım daha da kitap dersen bu sefer yazar değil kitap tavsiyesinde bulunurum cnm opuyorumnanaktan
teşekkürler cnmmopuyorumnanaktan
kuzenim de söyledi zaten hiçbiri onun gibi olmuyor diye judith in yeri ayrı hepimizde inanılmaz güzel yazıyor:asigim:
şuan elimde tudors serisi var 2 kitabı eksik onları tamamlayıp okumaya başlıcam sonra 9 günlük kraliçeyi okumayı planlıyorum ama kuzenim sıkılabilirsin onda dedi çünkü ben tarih sevmem(kuzenim çok sever)kaydirigubbakcemile3
ben aşk ağırlıklı olsun istiyorum kitaplaropuyorumnanaktan
söylediğin yazarlar alıcak listemizde vardı cnm en kısa sürede onları da alalımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?