kitap sevenler kulübü

ben de ilk okuduğumda mantıklı bulmuş ve uygulamaya çalışmıştım ama artık doğru bulmuyorum..tabiiki insan ister ve kendini alıştırırsa 4-5 saat uykuyla yetinebilir ama hemen hemen tüm doktorlar insan için 6-8 saat uykunun gerekli olduğunu söylüyolar çünkü vücudun ve beynin kendini yenilemesi gerekiyo uyku sırasında..bence en ideali 7 saat..kişisel gelişimcilerin bazı şeyleri abartıp kendi kafalarına göre yorumlamakta üstlerine yok!

Selam arkadaşlar,

Okuduğum Acı Çikolata adlı kitabın bitmesine çok az kaldı.Sonuna doğru daha çok okuyasım geliyor.
Sizde okuduğunuz kitapları burada paylaşın.......................

arkadaşlar bugün sizle çoook önemli bi kitabı paylaşmak istiyorum..belki sizin okumanıza gerek yoktur ama çevrenizde ihtiyacı olanlar olabilir,tavsiye edersiniz en azından..dr. cem keçe'nin "vajinismusun üstesinden gelmek" adlı kitabı..ben okumuş,sorunuma çare bulmuştum,bi iki haftadır sürekli bu sorunu yaşayan insanlar çıkıyo karşıma ve kitabın adını soruyolar..size de bilgi vermekte fayda gördüm, lütfen aklınızda bulunsun..

Eneteresan bir kitap olmalı.Vajinismus sorunu olanlarmı okumalı?Sorun yaşamayanlar da okumalımı?

merhabalar..
bende kitap okumayı seviyorum,uzun zamndır okuyamıyordum ama artık okumaya başladım yeniden
şimdi iskender palanın Babilde ölüm,istanbulda aşk kitabını okuyorum
o bittikten sonra yine iskender palanın Kitab_ı aşk kitabını okumayı düşünüyorum..
kitaplarımı bitirdikten sonra sizlerdende fikir alırım...

kitap, özellikle vajinismus sorunu yaşayanlar için tabiiki ama yaşamayanlar da bu sorun ve cinsellik konusunda bilgilenmek için okuyabilir..çok faydalı bi kitap..ama bu sorunu yaşamayanlar için biraz sıkıcı olabilir, çünkü 500 sayfalık bi kitap..yine de evde bulunmasında fayda var..tamamı okunmasa bile ara ara göz atmak bile yarar sağlar..

babilde ölüm istanbulda aşkı arkadaşım okumuş ve çok beğenmişti..aslında ben de iskender pala hiç okumadım ve merak ediyorum..yorumunu yazarsın bitirince..

kızlar kusura bakmayın buraya yazıp hemen çıkmıştım,sorularınızı şimdi gördüm..
kitabın yarısına geldim,ben beğendim açıkçası çok güzel akıcı bir kitap..
tavsiye ediyorum yani..
bende çok araştırıp okumaya başladım,sorduğum her kişi mutlaka okumalısın deyince okumam gerektiğini düşünüp okumaya başladım ve memnunum..
bu kitap 2003 yılında Türk eğitim_Sen,Türkiye yazarlar birliği,Polis akademisi ve emniyet teşkilatı ile değişik öğretim kurumlarınca yılın romanı seçilmiş kızlar...

geçmişi okudumda kitaptan bazı bölümler yazmışsınız bende size yazayım dedim
kitap: Babilde ölüm istanbulda aşk
yazarı: ıskender Pala

"Tanrı,büyük ve sonsuz gücüyle balçıktan,yanakları gelinciğe,göğüsleri beyaz güle benzeyen güzeller yarattı.bu güzelliğin değerlendirilip sevilmesi için de aşıkların gönüllerine aşk ateşini yerleştirdi.Tanrı bu gönülleri üzüp can yakmayı da sever.Yarattığı aşıklara,güzellerin kahırlarına da katlanma gücü verir.Güzeli ve güzel seven gönülleri yaratmış olduğuna göre yüce Tanrının aşıklara günah yazmasına ve onları (dünyada)cehennem ateşine atmasına şaşmamak gerek"

"Üstad fuzuliye göre aşk bir pervanedir,nasıl pervane ateşi görünce kendini o ateşte yakmak isterse,aşıkta kendini aşka alıp öylece yanmalıdır"

Daha sonra yine yazarım kızlar..

bu arada elif şafak "araf"
ve ayşe kulin "umut"kitabını okuyan
varsa tavsiye ederler mi,,,
ben elif şafak okumadım hiç ama okumak istiyorum

Kesinlikle kitap okumayı çok
seviyorum.Sabahları mutlaka kitap
okuyarak başlarım güne.Kitap okumak
benim için bir hayat biçimi.

Çok keyifli oluyor sabahları okumak, insanın zihnini açıyor, bir de uykusunu.... Her sabah 20 dk. da olsa kitap okuyarak başlıyorum güne....

bu arada elif şafak "araf"
ve ayşe kulin "umut"kitabını okuyan
varsa tavsiye ederler mi,,,
ben elif şafak okumadım hiç ama okumak istiyorum

merhaba bende yeni geldim,

arafı tavsiye ederim bende beğenmiştim,

peki elif şafakın son kitabını okuyan oldumu adını unuttum şimdi, konu diğer kitaplarına benziyor sanırım ama yinede merak ediyorum

birde meltem arıkanın son kitabını okuyan varmı

Çok keyifli oluyor sabahları okumak, insanın zihnini açıyor, bir de uykusunu.... Her sabah 20 dk. da olsa kitap okuyarak başlıyorum güne....
ben sabahları işe zor yetişiyorum nasıl başarıyorsunuz, erkenmi kalkıyorsunuz?

ben sabahları işe zor yetişiyorum nasıl başarıyorsunuz, erkenmi kalkıyorsunuz?

Hayır canım işim gereği zaten çok erken kalkıyorum... Bir de kitap okumak için daha erken kalkamam...Ben yolda okuyorum... Öyle bir avantajım var...yerimseniben

aynen otobüsle gidiyorsam ve oturabilmişsem bende öyle okuyorum en çok, bebeğim var ve çalışıyorum ne yazıkki okumaya çok fırsat bulamıyorum yol dışında, en son otobüslerde ahmet ümitin patasana adlı kitabnı bitirdim, şimdide iskender pala kadılar kitabını okuyorum

Ben sabahları çalışsam bile erken kalkıp mutlaka kitabımı okuyorum.Kitabım zaten başucumdadır.
Okumadan kalkarsam kendimi eksik hissederim.Bu benim günlük hayatıma oturttuğum bir sistem.
Arkadaşlar bu arada Acı Çikolata(Lesley Lokko)adlı kitabı bu sabah bitirdim.
Çok güzeldi.Birde bu var ya.Hergün okuduğunuz kitap bitince sanki ondan ayrılmışsınız gibi oluyor.
Size de oluyormu?................................

günaydına.s.bi kitap kurdu daha geldidergi gazete kitap elime ne geçerse okurum seviyorum okumayıyerimseniben

Günaydın kızlarrr .. Yaa otobüste nasıl okuyorsunuz kii benim midem bulanır araç içinde bişey okuduğumda ..aslında eskiden böyle değildi üniversitedeyken hep otobüste giderken çalışırdım sınavlara belki ondan olmuştur...
İçinizde Olasılıksız ı okuyan varmı ?? İnternette eleştirileri okuyunca bir heyecanla almıştım ama birtürlü konsantre olup başlayamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…