prestijin kitabının olduğunu bilmiyordum cnm
nora roberts filmleri güzeldir ben izlediğim birçoğunu
yüreğime aşk düştü güzel bnde yeni okudum ama dediğim gibi biraz uzun birde yok öyle erkekler ya bu tarz kitapları bayanlar yazdığı için hayallerindeki erkekleri yazıyorlar yani yok bu tarz erkekler okuyucu da sonradan hayal kırıklığına uğruyor
Okumamıştım Yüreğime Aşk Düştü'yü ama listeme eklemiştim. Şimdi düşündüm biraz....
loadinggggdelikafadulden
miracles harici 2011 de westmoreland serisine bir kitap daha geliyormuşşşşş
ama dönem mi günümüz romanımı bilmiyorum günümüz romanıysa clayton ın torunlarından biri olcak
hanımlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz:hulya:
Mrb kızlarr...Dün 4 tane daha kitap siparişi verdim:kedi: kaydirigubbakcemile3
vauvvvvv hangi kitaplarrr çok kıskandımalsanaalsanasmile
bende gidicem birazdan kitapçıya ama 1tane alabilirimm:gitme:
Bende bugun 2 tane aldım. Mutluluk Labirenti kitabı görünce şok oldum sanki ilk okul çocuğun kitabı gibi kocaman kocaman yazılmış. kaydirigubbakcemile3 Diğeride Sen ben ve aramızdaki her şey....
İkisini 15 TL ye aldım. Bunlar uygundu ama bazı kitaplar çok pahalı oluyor fiyatları düşürseler çok iyi olur . Hoş okunacak kitabım gene bitti. Yeni kitaplar almam gerek şimdi.
Yok canım netten almadım Beyaz Adam'dan alıyorum. Beyaz Adam indirim kartım var nakitte %20 indirim veriyor baya uygun oluyor. Liste çıkarmıştım alınacak kitapların şimdilik listedekileri alıyorum.Sorduğun için saol canım :kedi:
Netten hangi siteleri tercih ediyorsunuz kızlar yasak değilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?