kitap sevenler kulübü

prestijin kitabının olduğunu bilmiyordum cnm

nora roberts filmleri güzeldir ben izlediğim birçoğunu

yüreğime aşk düştü güzel bnde yeni okudum ama dediğim gibi biraz uzun birde yok öyle erkekler ya bu tarz kitapları bayanlar yazdığı için hayallerindeki erkekleri yazıyorlar yani yok bu tarz erkekler okuyucu da sonradan hayal kırıklığına uğruyor

cnm ben de biara senin gibi düşünmüştüm ama sonra yanlış düşündüğüme karar verdim
sonuçta bu bi hayal dünyası ve gerçek hayat yerine böyle kusursuz aşkları okumayı tercih ederim
çünkü zaten gerçek hayatı yaşıyoruz hayal dünyasında bari böyle kusursuz aşklar olsun diye düşünüyorumboshayallersmile

Okumamıştım Yüreğime Aşk Düştü'yü ama listeme eklemiştim. Şimdi düşündüm biraz....

oku cnm ben böyle söylüyorum çünkü okudugum diğer dönem romanları bu tarz değildi aslında bu kitap biraz daha gerçekçi londra sosyetesinin az da olsa acımasız yönlerini gösteriyor zorla yapılan evlilikler sadakatsizlikler boş yaşamlar bu kitapta daha fazla diğer dönem romanları sanki bu dönemi sevdirmek için yazılmış
londrada bi müzede gördüğüm aile fotolarında bütün aile bireylerinin suratı asık bu insanlar toplumda normlar altında katı sınırları belli boş yaşamları olan babanın ayrı annenin ayrı metresleri olan çocuk aileden uzak dadıların elinde ta küçüklükten yetişkin gibi davranılan insanlar anne baba eve uğramaz o parti bnm bu parti senin, çoğu dönem romanı ritüelleri yansıtsada londra sosyetesinin gerçek yüzünü göstermez

loadinggggdelikafadulden
miracles harici 2011 de westmoreland serisine bir kitap daha geliyormuşşşşş
ama dönem mi günümüz romanımı bilmiyorum günümüz romanıysa clayton ın torunlarından biri olcak

loadinggggdelikafadulden
miracles harici 2011 de westmoreland serisine bir kitap daha geliyormuşşşşş
ama dönem mi günümüz romanımı bilmiyorum günümüz romanıysa clayton ın torunlarından biri olcak

çok sevindimmmmmdelikafadulden
yüreğime aşk düştüde bikaç sayfa var okuyamadım kuzenimdeyim cnm ama sevdim ben romanı sürükleyiciydi bence okumayı düşünenlere tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

hanımlar sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz:hulya:

ben burdayımmkaydirigubbakcemile5
Boleyn kızını okuyorum şuanda ama henüz çok başındayım bişey diyemem okurken the tudors dizisini izlemeyi düşünüyorum aynı andakaydirigubbakcemile2

emily bronte uğultulu tepeleri okuyorum dayanamadım filmini izledim çok üzüldüm nasıl okuyacağım bilmiyorum

Bende bugun 2 tane aldım. Mutluluk Labirenti kitabı görünce şok oldum sanki ilk okul çocuğun kitabı gibi kocaman kocaman yazılmış. kaydirigubbakcemile3 Diğeride Sen ben ve aramızdaki her şey....

vauvvvvv hangi kitaplarrr çok kıskandımalsanaalsanasmile

bende gidicem birazdan kitapçıya ama 1tane alabilirimm:gitme:

Mrb lunacımm olumunekankayizsmile kıskanmaa sanada verebilirmmmmkaydirigubbakcemile5 hemencik sayayımm yeni cici kitaplarımıı opuyorumnanaktan
Perina
Yavuz
Limon ağacı
Sırma'nın günlüğü :kedi:delikafadulden

Bende bugun 2 tane aldım. Mutluluk Labirenti kitabı görünce şok oldum sanki ilk okul çocuğun kitabı gibi kocaman kocaman yazılmış. kaydirigubbakcemile3 Diğeride Sen ben ve aramızdaki her şey....

Güle güle oku pınarr kaydirigubbakcemile5:lepi: ne kadara aldın ? bilmiyorumkismilea.s.

ıkisini 15 TL ye aldım. Bunlar uygundu ama bazı kitaplar çok pahalı oluyor fiyatları düşürseler çok iyi olur . Hoş okunacak kitabım gene bitti. Yeni kitaplar almam gerek şimdi.

İkisini 15 TL ye aldım. Bunlar uygundu ama bazı kitaplar çok pahalı oluyor fiyatları düşürseler çok iyi olur . Hoş okunacak kitabım gene bitti. Yeni kitaplar almam gerek şimdi.

Netten mi almıştın bilmiyorumkismileb ben paylaşabilirim seninle kitaplarımıı :kedi:kaydirigubbakcemile5

Yok canım netten almadım Beyaz Adam'dan alıyorum. Beyaz Adam indirim kartım var nakitte %20 indirim veriyor baya uygun oluyor. Liste çıkarmıştım alınacak kitapların şimdilik listedekileri alıyorum.Sorduğun için saol canım :kedi:

Aaa ne güzelmişş olumunekankayizsmile bende netten alıyorum..1 ay içinde iki kez sipariş verdiğim için banada %5 indirimli geliyor:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…