Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar.
Bir kaç gündür giremiyorum.
Bu ara az az gireceğim buralara.
Ama hepinizi takipteyim.

Osmanlı Tarihinde Efsaneler ve Gerçekler /Halil İnalcık kitabını okuyorum ama anladım ki bu kitabı bir kurgu kitabı gibi bir çırpıda okuyamayacağım. Kitap direkt bilgi içerikli. Tarihi olaylar ise sebep -sonuç mantığı ile hareket ettiğinden hangisinin sebebi neydi sonucu ne oldu diye araştırırken beynim hata vermeye ve ders çalışıyormuş hissine kapılmaya başladım.
O sebeple bu kitabı ara ara elime alıp ilgimi çeken ya da hakim olduğum konular kısmına ağırlık vererek okumayı düşünüyorum. Yine de genel kültür açısından çok faydalı bir kitap ama benim gibi tarih özürlülere biraz ağır.
Bu sebeple yanına bir kitap ekledim.

Ahmet Ümit/ Elveda Güzel Vatanım.
Bu kitapta ittihat ve terakki üzerinden bir roman. Tam detayları bilemediğim için şu an bir açıklama yapamayacağım. Bittiğinde yorumlarım.

Ocakta Savaş ve Barış ta var sanırım. Martta beraber okuruz canım. Mutluluk duyarım kitapdaşım.
Bu arada Celil Öker'in kitapları zekice kurgulanmış polisiyelerdir.

Körlük'e başladım. Müthiş bir eleştiri.
Körlük benim favorimdir ve yüzyılın eleştiri romanıdır.(bana göre)
Marslıyı okurken çok zorlanmıştım. Ama kurgusu orijinal olduğu için çokta sevmiştim. Keza filmi de güzel uyarlanmıştı bence.

Merhaba kitapsever canlar

Hayırlı cumalar dilerim.

Tess Gerritsen " İkiz Bedenler
Sayfa ... 239

Merhaba hayatın anlamı
Kitaplar söyle :
1- Cerrah - The Surgeon (2001)

2- Çırak - The Apprentice (2002)

3- Günahkar - The Sinner (2003)

4- İkiz Bedenler - Body Double (2004)

5- Siliniş - Vanish (2005)

6- Mefisto Kulübü - The Mephisto Club (2006)

7- Ruh Koleksiyoncusu - The Keepsake (US) / Kee
8- Buz Gibi Soğuk - Ice Cold

9- Sessiz Kız - The Silent Girl

10- Sona Kalan - Last to Die

11- Diriliş (Rizzoli & Isles, #11)

Dalga geçemezler çünkü senden daha küçük hedefleri olanlar var, bkz: ben 36
Tavsiye süresini kaçırmışım ama zaten ben tavsiye veremiyorum

Sevmiyorum napıyım
Birisi bebek olmak üzere iki çocuk ve kpss çalışması ile 36 hedef ayakta alkışlanır Allah zihin açıklığı versin kuzum.

Merhaba don brown başlangıçı okuyorum
Aramıza hoş geldiniz
Çok hastayim ben ya birisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
Galiba biraz dinlenmeliyim :)
Minerva geçmiş olsun kuzucum
Geçmiş olsun kuzucum ben de hastayım izinliyim. Hala toparlayamadım o kadar ilaç içiyorum. Dikkat et kendine.
Astoria geçmiş olsun.

merhabalar :)
bütün telaşlarım bitti, vaktimi istediğim gibi ve dolu dolu değerlendirebildiğim sakin hayatıma geri döndüm :)
sizler neler yapıyorsunuz? yeni yıl hedefleri belirlendi mi nereye yazıyoruz? çok heyecanlıyım yeni yıl yeni kitaplar
bildirim de yapayım Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha sayfa 80 deyim. sevgiler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…