- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.981
Ocakta Savaş ve Barış ta var sanırım. Martta beraber okuruz canım. Mutluluk duyarım kitapdaşım.
Körlük benim favorimdir ve yüzyılın eleştiri romanıdır.(bana göre)Körlük'e başladım. Müthiş bir eleştiri.
Marslıyı okurken çok zorlanmıştım. Ama kurgusu orijinal olduğu için çokta sevmiştim. Keza filmi de güzel uyarlanmıştı bence.Marslı bitti
Öncelikle şunu söyliyim bilim kurgu okumam sevmediğimden değil ama teknolojiyle aram pek yok ilgimi çekmez
Kitabı sevdim lise bir düzeyinde fen bilimleri biliniyorsa yada en azından biraz ilgi çekiyorsa kitap gayet akıcı ama ama hiç ilgi çekmiyorsa özellikle kimya kitap gerçekten baş belası olabilir cunku kitap baştan sona kadar kimyayla ilerliyor teknik anlamda ama basit düzeyde zorlamıyor
Ben kitabı sevdim çok sürükleyici filmi de en az kitap kadar güzel fifti fifti bence çünkü kitap film olmaya çok musait okumak isteyen varsa okunabilir popüler fena olmayan bir bilim kurgu kitabı :)
Hiç denemediğim bir tarz olduğu için biraz tirsmistim ama ASİMOV okumadan önce bir şekilde giriş yapmak istedim bilim kurgu dunyasina sırada Asimov var çok heyecanliyim
Selamlar
Sürgün Gezegeni 81 deyim.
MaşaAllah kimseyi ihmal etmemişsiniz. Tessa serisi hangi kitaplardan oluşuyor? İsimlerini yazabilir misiniz ? Bir de konusu hakkında bilgi verebilir misiniz? Geçen gün kütüphanede dikkatimi çekti , okuduğunuz kitap vardı. Belki ben de okurum. Selamlar
Natsume, olur. HaberleselimRuh Adam syf 75
BEnim için de farketmez ama en erken Ruh Adam bittikten sonra başlayabilirim ben :)
Birisi bebek olmak üzere iki çocuk ve kpss çalışması ile 36 hedef ayakta alkışlanırDalga geçemezler çünkü senden daha küçük hedefleri olanlar var, bkz: ben 36
Tavsiye süresini kaçırmışım ama zaten ben tavsiye veremiyorum
Sevmiyorum napıyım
Aramıza hoş geldinizMerhaba don brown başlangıçı okuyorum
Minerva geçmiş olsun kuzucumÇok hastayim ben yabirisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
Galiba biraz dinlenmeliyim :)
Astoria geçmiş olsun.Geçmiş olsun kuzucum ben de hastayım izinliyim. Hala toparlayamadım o kadar ilaç içiyorum. Dikkat et kendine.
Astoria geçmiş olsun.
Astoria gecmis olsun canim.Çok teşekkür ederim. :)
Astoria gecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?