Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Veli kitap kulübü kurdum gelen veli sayısı sifir
Bizim oldugumuz yerde de kutuphane yok. Biz de veliler icin kitaplik yaptik isteyen alip okur geri getirir diye. Simdiye kadar surekli olarak sadece 1 kisi yararlandi kitapliktan. Bir kisinin de olsa okumasina vesile olmak guzel birsey. Siz de uzulmeyin sadece beklentinizi azaltin gelen 1 kisi bile olsa sizi mutlu etsin cunku bunu siz basarmis olacaksiniz:)

Daha iyi organize olup bir dahaki buluşma da umarim gelen olur :) teşekkürler

Yeni cicilerim gelmis kizlar. 1 ay sure veriyorum bitirmek icin . Filozof__Prenses _asmunikal_ 2018 de ben varim haberiniz olsun. Hic nor yere gitmiyorum. Belki baykus bulusmalariniza katilabilirim biraz daha kaynasinca :))) bir de biraz zayiflayinca tabi..

Kızlar bu gün bir karar aldım. İzmir'de kitap fuarı nisan ayında oluyor. Ben şimdi nisan ayına kadar hiç kitap almayacağım. Fuar zamanına kadar para da biriktireceğim. Ve o parayla gidip fuarda "deli manyak" kitap alacağım. Öyle şahane olacak ki! Hem elimdeki kitapları da eritirim. Oh mis!

sabah yıldızı sayfa 50 küsür. tüm ay bunu okuyacağım diye içim içime sığmadı resmen. okuyup bitirmeye de kıyamıyorum
Seri devam ediyor. Yanlış bilmiyorsam ağustosta yeni kitabı çıkacak.

eveeeet gördüm onun için ayrı heyecanlıyım zaten. yazar 5.ye başladı hatta

hosgeldin. Cok guzel gecmistir umarim dugun balayi falan

Gule gule oku.
ben de aralik icin oyle demustim ama biriktiremedim umarim sen basarirsin

Uygulayacak mısın?

Şekerden arınmak istiyorum çünkü sen çok güzelsin çok hayran kaldım sana
Bir ara Sarah jio'ya acaip takmis ve tüm kitaplarıni almıştım. Kitaplar genel de birbirini taklit ediyor ama son kamelya da macera var tarz olarak bir tik daha iyi
Ben de Mart Menekşelerini okuduktan sonra tüm kitaplarını almıştım. Okuma alışkanlığı kazanmak içi okunabilir kitaplardan. Fakat okuduktan sonra bana birşey kattığını hissetmiyorum. Vicdan azabı çekiyorum ne güzel kitaplar varken ben ne okuyorum diye. Yine de okumaya başlayınca okutuyor kendisini.

Ay ben de son kitaptaydım. Epub okuyordum. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince nerede kaldığımı unuttum.

Dayanabilir misin o zamana kadar :)

Fuardan dokunarak almak cok guzel ama bazi kitaplarda kitapyurdu ile epey fark var
Fuarda da çok güzel indirimler oluyor. Eskiden (17-18 yaşlarımda) cebimde para olmadığından kütüphanelerden faydalandığım zamanlar kitap fuarını gezer iç çekerdim. Şöyle eli kolu dolu dolu çıktığımı hayal ederdim. Kaç senedir fuarlara giderim ama hiç şöyle eli kolu dolu çıkmadım. Bu sene bunu yapacağım. Aslında küçük bir hayali gerçekleştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…