- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.001
Zorunlu tutmadıysan gelen olmaz tabiVeli kitap kulübü kurdum gelen veli sayısı sifir
Bizim oldugumuz yerde de kutuphane yok. Biz de veliler icin kitaplik yaptik isteyen alip okur geri getirir diye. Simdiye kadar surekli olarak sadece 1 kisi yararlandi kitapliktan. Bir kisinin de olsa okumasina vesile olmak guzel birsey. Siz de uzulmeyin sadece beklentinizi azaltin gelen 1 kisi bile olsa sizi mutlu etsin cunku bunu siz basarmis olacaksiniz:)Veli kitap kulübü kurdum gelen veli sayısı sifir
Daha iyi organize olup bir dahaki buluşma da umarim gelen olur :) teşekkürlerBizim oldugumuz yerde de kutuphane yok. Biz de veliler icin kitaplik yaptik isteyen alip okur geri getirir diye. Simdiye kadar surekli olarak sadece 1 kisi yararlandi kitapliktan. Bir kisinin de olsa okumasina vesile olmak guzel birsey. Siz de uzulmeyin sadece beklentinizi azaltin gelen 1 kisi bile olsa sizi mutlu etsin cunku bunu siz basarmis olacaksiniz:)
AnlaştıkNatsume, olur. Haberleselim
Seri devam ediyor. Yanlış bilmiyorsam ağustosta yeni kitabı çıkacak.sabah yıldızı sayfa 50 küsür. tüm ay bunu okuyacağım diye içim içime sığmadı resmen. okuyup bitirmeye de kıyamıyorum
Kızlar bu gün bir karar aldım. İzmir'de kitap fuarı nisan ayında oluyor. Ben şimdi nisan ayına kadar hiç kitap almayacağım. Fuar zamanına kadar para da biriktireceğim. Ve o parayla gidip fuarda "deli manyak" kitap alacağım. Öyle şahane olacak ki! Hem elimdeki kitapları da eritirim. Oh mis!
Seri devam ediyor. Yanlış bilmiyorsam ağustosta yeni kitabı çıkacak.
hosgeldin. Cok guzel gecmistir umarim dugun balayi falanmerhabalar :)
bütün telaşlarım bitti, vaktimi istediğim gibi ve dolu dolu değerlendirebildiğim sakin hayatıma geri döndüm :)
sizler neler yapıyorsunuz? yeni yıl hedefleri belirlendi mi nereye yazıyoruz? çok heyecanlıyım yeni yıl yeni kitaplar
bildirim de yapayım Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha sayfa 80 deyim. sevgiler hepinize
Gule gule oku.Eki Görüntüle 2082890
Yeni cicilerim gelmis kizlar. 1 ay sure veriyorum bitirmek icin. Filozof__Prenses _asmunikal_ 2018 de ben varim haberiniz olsun. Hic nor yere gitmiyorum. Belki baykus bulusmalariniza katilabilirim biraz daha kaynasinca :))) bir de biraz zayiflayinca tabi..
ben de aralik icin oyle demustim ama biriktiremedim umarim sen basarirsinKızlar bu gün bir karar aldım. İzmir'de kitap fuarı nisan ayında oluyor. Ben şimdi nisan ayına kadar hiç kitap almayacağım. Fuar zamanına kadar para da biriktireceğim. Ve o parayla gidip fuarda "deli manyak" kitap alacağım. Öyle şahane olacak ki! Hem elimdeki kitapları da eritirim. Oh mis!
Bir boğa burcu olarak para biriktirmek benim işim. Şimdiden 100 tl m var.hosgeldin. Cok guzel gecmistir umarim dugun balayi falan
Gule gule oku.
ben de aralik icin oyle demustim ama biriktiremedim umarim sen basarirsin
Uygulayacak mısın?
Ben de Mart Menekşelerini okuduktan sonra tüm kitaplarını almıştım. Okuma alışkanlığı kazanmak içi okunabilir kitaplardan. Fakat okuduktan sonra bana birşey kattığını hissetmiyorum. Vicdan azabı çekiyorum ne güzel kitaplar varken ben ne okuyorum diye. Yine de okumaya başlayınca okutuyor kendisini.Bir ara Sarah jio'ya acaip takmis ve tüm kitaplarıni almıştım. Kitaplar genel de birbirini taklit ediyor ama son kamelya da macera var tarz olarak bir tik daha iyi
Iyi hafta sonlari herkese
Bir sure daha sadece bildirim yapmaya girecegim gibi gorunuyor.
Burda sohbet etmeyi ozledim..
Bu aralar kafa dagitici seylere ihtiyacim var. Canim__giz__ im merak ettigim icin bana gelirken 50 ton serisini getirmis
Grinin 50 tonu sy.100
Akici basladi kitap.
Dayanabilir misin o zamana kadar :)Kızlar bu gün bir karar aldım. İzmir'de kitap fuarı nisan ayında oluyor. Ben şimdi nisan ayına kadar hiç kitap almayacağım. Fuar zamanına kadar para da biriktireceğim. Ve o parayla gidip fuarda "deli manyak" kitap alacağım. Öyle şahane olacak ki! Hem elimdeki kitapları da eritirim. Oh mis!
Dayaniciiimmm. Hepi topu 4 aycık.Dayanabilir misin o zamana kadar :)
Fuardan dokunarak almak cok guzel ama bazi kitaplarda kitapyurdu ile epey fark varDayaniciiimmm. Hepi topu 4 aycık.
Zaten çok kitabım var. Onları eritsem iyi olacak.
Fuarda da çok güzel indirimler oluyor. Eskiden (17-18 yaşlarımda) cebimde para olmadığından kütüphanelerden faydalandığım zamanlar kitap fuarını gezer iç çekerdim. Şöyle eli kolu dolu dolu çıktığımı hayal ederdim. Kaç senedir fuarlara giderim ama hiç şöyle eli kolu dolu çıkmadım. Bu sene bunu yapacağım. Aslında küçük bir hayali gerçekleştireceğim.Fuardan dokunarak almak cok guzel ama bazi kitaplarda kitapyurdu ile epey fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?