Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim de 76,6 sözel
69,8 eşit ağırlık
Sayısalı hiç söylemiyim
zordu bence ya! Sirf zaman alsin diye sorulmus sorular var ales' i hic sevmedim. Bi daha girersrm turkceden baslicam.
Gerci onceki mulakatlarin sonuclarina baktim da zaten puanin baraji gecmek disinda hic onemi yokmus

Bir ara Sarah jio'ya acaip takmis ve tüm kitaplarıni almıştım. Kitaplar genel de birbirini taklit ediyor ama son kamelya da macera var tarz olarak bir tik daha iyi

Ales'i beklediğinden düşük gelen bir ben miyim ya? Valla moralim aşırı bozuldu, kolay gibi gelmişti. Ben mi gerizekalıyım, nerede yanlış yapıyorum anlamadım. EA 80. Çalışmadan girsem iyi puan ama çalışarak girdiğim için cidden moralim bozuldu. EA'cılar harcanmış gibi sanki yeni puanlama sisteminde.

Aaa ales aciklanmis mi. Ben de bakayim bari kac almisim. Gerci kac alacaksam:)) Esim cumartesi gunu yarin sinav var heyecanli mison demese sinava girecegimi bile unutmustum:) bir bakayim sonuclara.

zordu bence ya! Sirf zaman alsin diye sorulmus sorular var ales' i hic sevmedim. Bi daha girersrm turkceden baslicam.
Gerci onceki mulakatlarin sonuclarina baktim da zaten puanin baraji gecmek disinda hic onemi yokmus
Liseden kalan matematik bilgisiyle anca bu kadar yapabildim resmen 9 doğru 0 yanlış matematik
İyi ki sözelden başlamışım ben sözel 42 doğru 6 yanlış (kesin mantık sorularından çoğu yanlış)
demek çalışsam yine bişeyler yapabilirmişim, umut vadediyoruz bence

Pek anlamıyorum ales puanından ama kulağa sanki iyi yapmışsınız gibi geliyor. İyi değilse de boşverin, daha iyisi olur elbet

Benim de okuma planım olan bir kitap

Selamlar
Sonunda yeni kitabıma başlayabileceğim.

Napoli serisinin ikinci kitabı
Elena Ferrante
Yeni Soyadının Hikayesi

Kalınca bir kitap, 519 sayfa. Hedefim yılbaşına kadar bitirmek

bence gayet iyi hic calismadan. Ben iki hafta filan calismistim ama gene de yapamadim matematigi sifirlamisim.

pek iyi degil cunku cogu omul 80den asagi almiyor bile
Astoria benim bekledigimd3n fazla geldi ama ilk alesimdi cok kotu gecmisti eski puanlati netleri bilemiyorum.

Marslı bitti

Öncelikle şunu söyliyim bilim kurgu okumam sevmediğimden değil ama teknolojiyle aram pek yok ilgimi çekmez

Kitabı sevdim lise bir düzeyinde fen bilimleri biliniyorsa yada en azından biraz ilgi çekiyorsa kitap gayet akıcı ama ama hiç ilgi çekmiyorsa özellikle kimya kitap gerçekten baş belası olabilir cunku kitap baştan sona kadar kimyayla ilerliyor teknik anlamda ama basit düzeyde zorlamıyor

Ben kitabı sevdim çok sürükleyici filmi de en az kitap kadar güzel fifti fifti bence çünkü kitap film olmaya çok musait okumak isteyen varsa okunabilir popüler fena olmayan bir bilim kurgu kitabı :)

Hiç denemediğim bir tarz olduğu için biraz tirsmistim ama ASİMOV okumadan önce bir şekilde giriş yapmak istedim bilim kurgu dunyasina sırada Asimov var çok heyecanliyim

Ya benim önceden de girdiğim oldu önceki sınavım 78di sadece 2 puan artmış üzüldüm ya.

Herkese selamlar. Yeni Hayat'i okuyordum en son biraktim yine bitiremedim.
Resat Nuri Guntekin - Damga bugün okundu ve bitti. Cok begendim ve etkilendim. Unutmayacagim bir kitap.
Yeni kitabimi henuz secmedim baslayinca yazarim.
Herkese iyi okumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…