- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.961
77 sayisal 69 sozelAlesciler açıklanmış kaç aldınız bakım:)
Çok geçmiş olsun:)Çok hastayim ben yabirisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
Galiba biraz dinlenmeliyim :)
Benim de 76,6 sözel77 sayisal 69 sozel
zordu bence ya! Sirf zaman alsin diye sorulmus sorular var ales' i hic sevmedim. Bi daha girersrm turkceden baslicam.Benim de 76,6 sözel
69,8 eşit ağırlık
Sayısalı hiç söylemiyim
Bir ara Sarah jio'ya acaip takmis ve tüm kitaplarıni almıştım. Kitaplar genel de birbirini taklit ediyor ama son kamelya da macera var tarz olarak bir tik daha iyiSelamlar. @cesmi_naz cığımla çerez ortak okuması yapalım diye Son Kamelyaya başladık. Çerez iyi güzel hatta eskiden Sarah Jiodan okuduğum kitapları da beğenmiştim ama şimdi keyifsiz geldi. Huysuzlukla sınır tanımıyorum.
Liseden kalan matematik bilgisiyle anca bu kadar yapabildim resmen 9 doğru 0 yanlış matematikzordu bence ya! Sirf zaman alsin diye sorulmus sorular var ales' i hic sevmedim. Bi daha girersrm turkceden baslicam.
Gerci onceki mulakatlarin sonuclarina baktim da zaten puanin baraji gecmek disinda hic onemi yokmus
zordu bence ya! Sirf zaman alsin diye sorulmus sorular var ales' i hic sevmedim. Bi daha girersrm turkceden baslicam.
Gerci onceki mulakatlarin sonuclarina baktim da zaten puanin baraji gecmek disinda hic onemi yokmus
Liseden kalan matematik bilgisiyle anca bu kadar yapabildim resmen 9 doğru 0 yanlış matematik
İyi ki sözelden başlamışım ben sözel 42 doğru 6 yanlış (kesin mantık sorularından çoğu yanlış)
demek çalışsam yine bişeyler yapabilirmişim, umut vadediyoruz bence
beş sevim apartmanı bitti. çok ama çok etkilendim. yazarın elimde bir başka kitabı daha var ama sanırım hepsini alıp her ay bir tane okuyacağım. yer yer korktuğum ama çoğunlukla hayretler içerisinde okuduğum bir kitap oldu.
bence gayet iyi hic calismadan. Ben iki hafta filan calismistim ama gene de yapamadim matematigi sifirlamisim.Liseden kalan matematik bilgisiyle anca bu kadar yapabildim resmen 9 doğru 0 yanlış matematik
İyi ki sözelden başlamışım ben sözel 42 doğru 6 yanlış (kesin mantık sorularından çoğu yanlış)
demek çalışsam yine bişeyler yapabilirmişim, umut vadediyoruz bence
pek iyi degil cunku cogu omul 80den asagi almiyor bilePek anlamıyorum ales puanından ama kulağa sanki iyi yapmışsınız gibi geliyor. İyi değilse de boşverin, daha iyisi olur elbet
Benim de okuma planım olan bir kitap
Selamlar
Sonunda yeni kitabıma başlayabileceğim.
Napoli serisinin ikinci kitabı
Elena Ferrante
Yeni Soyadının Hikayesi
Kalınca bir kitap, 519 sayfa. Hedefim yılbaşına kadar bitirmek
bence gayet iyi hic calismadan. Ben iki hafta filan calismistim ama gene de yapamadim matematigi sifirlamisim.
pek iyi degil cunku cogu omul 80den asagi almiyor bile
Astoria benim bekledigimd3n fazla geldi ama ilk alesimdi cok kotu gecmisti eski puanlati netleri bilemiyorum.
Ben yıllar önce bıraktım girmeyi :) çalışarak veya çalışmayarak girdim puanım hep 80 civarı geldi :)Ya benim önceden de girdiğim oldu önceki sınavım 78di sadece 2 puan artmış üzüldüm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?