- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.941
Yaa ne güzel. Çok özendim size. İlyas Salman'ı severim zira. :) Bir de tatlı tatlı anlatmışsınız, keyifle okudum.
Gerçekten keyifliydi,öyleysesabine yazmistim ama msjda cikmamis. Cok ozendim cok guzel bir aksam gecirmissiniz.
Geçmiş olsun..Çok hastayim ben yabirisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
Galiba biraz dinlenmeliyim :)
Selamlar.xyzt-5544 cığımla çerez ortak okuması yapalım diye Son Kamelyaya başladık. Çerez iyi güzel hatta eskiden Sarah Jiodan okuduğum kitapları da beğenmiştim ama şimdi keyifsiz geldi. Huysuzlukla sınır tanımıyorum.
Çok hastayim ben yabirisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
Gerçekten keyifliydi,öyleyseAstoria ve size kısa bir dörtlüğünü aktarmak isterim ;
Ey insan ey güzel insan!
Seni sevmek, zordur, çelişkidir, ölümle yaşamın kardeşçe birliğidir,
Ölünün mezarını görüp ölümden vazgeçmesi gibidir...
Buna rağmen seni seviyorum,
Ama anlarsan seviyorum,
Anlamazsan geberiyorum...
Geçmiş olsun.Çok hastayim ben yabirisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
aynen ben de akşamları okuyamıyorum oğlum kitabı bırak diyor oyun oynayalım diyorKuralları okudum döndüm çalışıyorum 2 haftada 1 kitap okuyorum ki kalın kitaplar okuyorum 600 sayfa civarında yılda 24 kitap okurum kendimi daha çok zorluycam hedefim 30 keşke daha çok okusam ama hem çocuğum var hem çalışıyorum kendime başarılar diliyorum :)
harikaaaa ayyhh insan keyifleniyor boyle degerli cumlrleri duyarken/ okurkenn...Gerçekten keyifliydi,öyleyseAstoria ve size kısa bir dörtlüğünü aktarmak isterim ;
Ey insan ey güzel insan!
Seni sevmek, zordur, çelişkidir, ölümle yaşamın kardeşçe birliğidir,
Ölünün mezarını görüp ölümden vazgeçmesi gibidir...
Buna rağmen seni seviyorum,
Ama anlarsan seviyorum,
Anlamazsan geberiyorum...
şekersiz21 gün okuyacağım ondan sonra okurum ince memedKuzum en azından çabuk biter üstündeki elindeki kitap tutamama durumunu kırar bu kitap, huysuzlanma
Bundan sonra İnce Memed’e başlayacak mısın sen de?
Geçmiş olsun kuzum. Bu haftasonunu evde geçir bari, çok gezdin sen bu ara. Evin seni özlemiş :)
Minerva nazar degmis sana nazar, sen kitap okumayi birakir o etkinlik senin bu etkinlik benim gezer gelir burda anlatirsan boyle olurÇok hastayim ben yabirisi gelip bana baksın . Spora ara vermek zorunda kaldım
şekersiz21 gün okuyacağım ondan sonra okurum ince memed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?