- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.021
Kızlar bu gün bir karar aldım. İzmir'de kitap fuarı nisan ayında oluyor. Ben şimdi nisan ayına kadar hiç kitap almayacağım. Fuar zamanına kadar para da biriktireceğim. Ve o parayla gidip fuarda "deli manyak" kitap alacağım. Öyle şahane olacak ki! Hem elimdeki kitapları da eritirim. Oh mis!
Seri devam ediyor. Yanlış bilmiyorsam ağustosta yeni kitabı çıkacak.
Bu arada bildirim de yapayım ben ya, ne zamandır hastalıktan gözüm okumayı kesmiyor. Okudukça çok afedersiniz eğilince burnum aktığından dolayı.
Hayatımızdaki Algoritmalar: Günlük Kararların Bilgisayar Bilimi, sf. 132
ilk çıktığında alıp okumuş çok sevmiştimGünaydın
Elveda güzel vatanım syf 100
Devam kitabını da okumanızı tavsiye ederimSenden Önce Ben Syf.279
Ama biz tombik severizEki Görüntüle 2082890
Yeni cicilerim gelmis kizlar. 1 ay sure veriyorum bitirmek icin. @Filozof__Prenses _asmunikal_ 2018 de ben varim haberiniz olsun. Hic nor yere gitmiyorum. Belki baykus bulusmalariniza katilabilirim biraz daha kaynasinca :))) bir de biraz zayiflayinca tabi..
ilk kez geçen ay fuara gittimKızlar bu gün bir karar aldım. İzmir'de kitap fuarı nisan ayında oluyor. Ben şimdi nisan ayına kadar hiç kitap almayacağım. Fuar zamanına kadar para da biriktireceğim. Ve o parayla gidip fuarda "deli manyak" kitap alacağım. Öyle şahane olacak ki! Hem elimdeki kitapları da eritirim. Oh mis!
Seri devam ediyor. Yanlış bilmiyorsam ağustosta yeni kitabı çıkacak.
Beğenerek okuduğum kitaplardan birisidir hatta kendimi fazla kaptırıp filmini izlemiştim ama sunu söyleyebilirim film kitabın yanında sıfırHerkese merhaba iyi akşamlar iyi haftasonları
Baba ve Piç bitti.
Yeni kitabım
Khaled HOSSEINI - Uçurtma Avcısı
Benim de merak ettiğim kitapların arasındaydı. Zaten genel de filmlerde aynı tadı bulamıyoruz. Film daha yavan geliyor. Bakalım umarım bende beğenirim.Beğenerek okuduğum kitaplardan birisidir hatta kendimi fazla kaptırıp filmini izlemiştim ama sunu söyleyebilirim film kitabın yanında sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?