Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim de bulunduğum ülkede bir ay sonra fuar var ve ben de birkaç aydır almıyorum, çok çılgın bir alışveriş bekliyor beni

Geçmiş olsun Astoria , bana tarifini verdiğin o çayı yap mutlaka

Pek okuyamadım bugün, geç uyandık zaten sonrasında yürüyüş yaptık market işlerini hallettik derken ancak ufak bir giriş yapabildim kitaba. Haftasonu okurum inşallah.
Ama akşam muhteşem eğlendim. Feridun Düzağaç konserine gittik hem de en önden izleme şansı buldum ki inanılmaz birşeydi bu benim için rüya gibi hala benim için. Hastaydım zaten FD’ye daha da ağır hastayım artık.

Günaydın
Bugün evi temizleyecektim, dısarda kar atıştiriyor, birşey yapasım gelmedi, bugün dinlenip, okuyup keyif yapasım geldi. Momo'yu bitirdim, çok sevdim, filmini de izleyeceğim internetten bulabilirsem.
Ne okuyacağima karar veremedim, elimde "Vejetaryen" ve "Beni Asla Birakma" var, okuyup sevenler bir tavsiye versin kizlar.

ilk kez geçen ay fuara gittim
hiç kitap almayacağım deyip 7 kitap aldım eve gelip kitapyurduna baktığımda aradaki farkla 1 kitap daha alacağımı gördüm
ama pişman değilim

Herkese merhaba iyi akşamlar iyi haftasonları
Baba ve Piç bitti.

Yeni kitabım
Khaled HOSSEINI - Uçurtma Avcısı
Beğenerek okuduğum kitaplardan birisidir hatta kendimi fazla kaptırıp filmini izlemiştim ama sunu söyleyebilirim film kitabın yanında sıfır

Beğenerek okuduğum kitaplardan birisidir hatta kendimi fazla kaptırıp filmini izlemiştim ama sunu söyleyebilirim film kitabın yanında sıfır
Benim de merak ettiğim kitapların arasındaydı. Zaten genel de filmlerde aynı tadı bulamıyoruz. Film daha yavan geliyor. Bakalım umarım bende beğenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…