- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.041
Memleketime hoşgelmissiniz umarım memnun kalmissinizdirÇok çok usudugum bir gün oldu :) bursaya geziye gittik aklımda en çok kalan şey ıskender oldu:))
Ve bu yılki hedefim 60 a ulaştım çok şükür :))
Bursa sevilmez mi daha önce de 3 4 kez geldim . Iskender yine sahaneydi:)Memleketime hoşgelmissiniz umarım memnun kalmissinizdir
Momo nun filminde mı varmişGünaydın
Bugün evi temizleyecektim, dısarda kar atıştiriyor, birşey yapasım gelmedi, bugün dinlenip, okuyup keyif yapasım geldi.Momo'yu bitirdim, çok sevdim, filmini de izleyeceğim internetten bulabilirsem.
Ne okuyacağima karar veremedim, elimde "Vejetaryen" ve "Beni Asla Birakma" var, okuyup sevenler bir tavsiye versin kizlar.
VeBursa sevilmez mi daha önce de 3 4 kez geldim . Iskender yine sahaneydi:)
Bitirirsin diye tahmin ettim ben:))Orhan Kemal - Cemile bitti kitapta esas kıza odaklanilmazsa mükemmel bir kitaptı bu adama bayılıyorum şiveyi kullanış şekli , siyaseti halkın gözünden anlatması , karakter tahlilleri arada bir okumayınca özlüyorum resmen
Ardından bir kadının yaşamından 24 saate başladım zweig dan kitap 70 sayfa ama bitirmem iki buçuk üç saatimi falan aldı normalde en fazla bir saat belki bir buçuk saatlik işi var ama o kadar yoğun yazıyor ki kendimi 400 sayfa okumuş gibi hissediyorum kitap olağanüstü karakteri anlatısı , ruh degisimleri , psikolojik bir kitaptı ve mukemmeldi.... Zaten kitapta önemli olan bence olaylar yada olayların ilerleyiş şekli değil kitaptaki karakterlerin ruh dünyası, tahlili ve bu kitabi çok çok sevdim
Ahaha canimsin et candir gerisi heyecanVeminerva1988 yine et yiyordu ve yine geziyordu:) kestane ye kestane rahat bırak hayvanları:)
1986 da cekilmiş filmi ama beklentiyi yüksek tutma imdb puani 6.7Momo nun filminde mı varmiş
ilk kez geçen ay fuara gittim
hiç kitap almayacağım deyip 7 kitap aldım eve gelip kitapyurduna baktığımda aradaki farkla 1 kitap daha alacağımı gördüm
ama pişman değilim
Beğenerek okuduğum kitaplardan birisidir hatta kendimi fazla kaptırıp filmini izlemiştim ama sunu söyleyebilirim film kitabın yanında sıfır
Bende var, yapabiliriz ama ne zaman olur Allah bilirBen önce bir liste çıkartacağım. Bir not defterine almak istediğim kitapları yazacağım. Karşısına da internet fiyatlarını. Aralarında çok büyük bir fark yoksa alacağım. İki üç lira gibi farklar gözüme gelmez ama 5-10 ve üstünü internetten sipariş veririm.
Kitap uyarlamaları hep eksik kalır filmlerde dizilerde. Bir de biz kitaplarda karakterlerin düşüncelerini,ruh analizlerini okuruz filmde bu karakteri canlandıran kişiler bize o hali yansıtamadığı zaman o film yavan gelir.
Ama çok güzel uyarlanan filmlerde yok değil.
Arkadaşlar bir şey soracağım. Karamazov kardeşleri ortak okuma yapmışmıydınız?
Yapmadıysanız yapabilir miyiz? Ne dersiniz?
Sana tavsiyem Oz'u hiç okuma. Gerçekten vakit kaybı!Merhabalar arkadaşlar musmutlu bir pazar geçirmeniz umuduyla. Dün kitap bildirimi yapamadım çünkü 2018 hedefim için liste yaptım. 2017 çok az kitap okudugum bir yıl olmuştu. Umarim 2018 öyle olmaz
Gerçekten miSana tavsiyem Oz'u hiç okuma. Gerçekten vakit kaybı!
Normalde bu kadar olumsuz konuşmam ama sırf bir şeyler yazayım da para kazanayım diye yapılmış.
Ne edebi bir değeri var ne de vakit geçirip kafa dağıtmak için ideal.
Onun yerine çok daha güzel bir kitap koyabilirsin.
İnan ki Olasılıksız ve Empati gibi değil.Gerçekten miAdam Fawer benim en Sevdiğim yazarlardan birisidir. Empatiyi ve olasiliksizlıgı severek okumuştum. Oz'u da çıktığı gibi almıştım ama sıra gelmemişti okumaya
Anladim canim en kötü ağır bir kitaptan sonra çerez niyetine okurumİnan ki Olasılıksız ve Empati gibi değil.
Zaten önsözünde Türkiye'deki okurları için yazdığını belirtmiş. Ticari bir kaygı var ve aceleye getirilmiş. Yine de bak tabi ama bana göre değildi. Zorla bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?