- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.061
Yıllar yıllar önce yapmıştık 4 yıl oluyordur:)Ben önce bir liste çıkartacağım. Bir not defterine almak istediğim kitapları yazacağım. Karşısına da internet fiyatlarını. Aralarında çok büyük bir fark yoksa alacağım. İki üç lira gibi farklar gözüme gelmez ama 5-10 ve üstünü internetten sipariş veririm.
Kitap uyarlamaları hep eksik kalır filmlerde dizilerde. Bir de biz kitaplarda karakterlerin düşüncelerini,ruh analizlerini okuruz filmde bu karakteri canlandıran kişiler bize o hali yansıtamadığı zaman o film yavan gelir.
Ama çok güzel uyarlanan filmlerde yok değil.
Arkadaşlar bir şey soracağım. Karamazov kardeşleri ortak okuma yapmışmıydınız?
Yapmadıysanız yapabilir miyiz? Ne dersiniz?
Hakan gundayim:)) o adama bitiyorumMerhaba,
Anne Frank Hatıra Defteri bitti.
"Öldükten sonra da yaşamak istiyorum " demiş Anne satıraralarında. Yazdığı günlükler bugün birçok kişi tarafından okunuyor ve Anne`nin yaşamı Yahudiler için bir sembol haline geliyor ve Anne`nin dileği gerçekleşiyor.
Holokost ( Nazi soykırımı) kabul eden ve bu olaydan dolayı üzgün olduğunu her fırsatta dile getiren Almanya`da son seçimlerde kazanan meclisteki partilerden birinin ırkçı bir parti olması (Nazi sempatizanı) gerçekten tam bir ironi. ABD Başkanı Trump da kazanırsam bütün göçmenleri sınır dışı edeceğim vaadi ile başa gelmemiş miydi? Ne yazık ki son zamanlarda ırkçı söylemler çok gündemde. Dünya nereye gidiyor diye düşünüyor insan.
Yeni kitabım
Hakan Günday- Daha
Arkadaşlar bir şey soracağım. Karamazov kardeşleri ortak okuma yapmışmıydınız?
Yapmadıysanız yapabilir miyiz? Ne dersiniz?
Bende var, yapabiliriz ama ne zaman olur Allah bilir
aaa hangi ulkedesin?Benim de bulunduğum ülkede bir ay sonra fuar var ve ben de birkaç aydır almıyorum, çok çılgın bir alışveriş bekliyor beni
Hangi Vejeteryan bu acaba? Benim de listemde var da.Günaydın
Bugün evi temizleyecektim, dısarda kar atıştiriyor, birşey yapasım gelmedi, bugün dinlenip, okuyup keyif yapasım geldi.Momo'yu bitirdim, çok sevdim, filmini de izleyeceğim internetten bulabilirsem.
Ne okuyacağima karar veremedim, elimde "Vejetaryen" ve "Beni Asla Birakma" var, okuyup sevenler bir tavsiye versin kizlar.
Medeniyet, "ozgurluk" gibi terimleri cokca kullanan toplumlarin gercek yuzu istee..Merhaba,
Anne Frank Hatıra Defteri bitti.
"Öldükten sonra da yaşamak istiyorum " demiş Anne satıraralarında. Yazdığı günlükler bugün birçok kişi tarafından okunuyor ve Anne`nin yaşamı Yahudiler için bir sembol haline geliyor ve Anne`nin dileği gerçekleşiyor.
Holokost ( Nazi soykırımı) kabul eden ve bu olaydan dolayı üzgün olduğunu her fırsatta dile getiren Almanya`da son seçimlerde kazanan meclisteki partilerden birinin ırkçı bir parti olması (Nazi sempatizanı) gerçekten tam bir ironi. ABD Başkanı Trump da kazanırsam bütün göçmenleri sınır dışı edeceğim vaadi ile başa gelmemiş miydi? Ne yazık ki son zamanlarda ırkçı söylemler çok gündemde. Dünya nereye gidiyor diye düşünüyor insan.
Yeni kitabım
Hakan Günday- Daha
Han Kang'ın kitabi. Kitapta gördüğü rüyalar nedeniyle vejetaryen olan bir kadının hikayesi onun eşi, eniştesi ve ablasinin gözünden 3 bölüm halinde anlatiliyor.aaa hangi ulkedesin?
Hangi Vejeteryan bu acaba? Benim de listemde var da.
Medeniyet, "ozgurluk" gibi terimleri cokca kullanan toplumlarin gercek yuzu istee..
evet benim listemdeki kitap. Yeni vejeteryan oldugum su gunlerde faydasi dokunur umarim.Han Kang'ın kitabi. Kitapta gördüğü rüyalar nedeniyle vejetaryen olan bir kadının hikayesi onun eşi, eniştesi ve ablasinin gözünden 3 bölüm halinde anlatiliyor.
Hikayeyi tamamlamak adına almalisin bencephilosophergirl inşallah alırsam okuyacağım :)
Canim kitap beklediğimden farkli çıktı demistim ya ben de sen gibi düşünerek başlamıştim; vegan ya da vejeteryan bir insanin gözünden hayat nasıldır acaba diye düşünerek merakla başladim ama öyle değilevet benim listemdeki kitap. Yeni vejeteryan oldugum su gunlerde faydasi dokunur umarim.
Yorumlarini bekliyorum merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?