Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yıllar yıllar önce yapmıştık 4 yıl oluyordur:)

İyi akşamlar. Cumartesi yine misafirim vardı. Hazırlıktı ağırlamaydı kitap okuyamadım. Bugün rahat rahat okuyarak Son Kamelyayı bitirdim. 21 şekersiz Güne başlayacağım. Yanına yine çerez bir kitap seçip yılı kapatmayı düşünüyorum. Ocak dolu dolu güzel kitaplarla geçecek. Şimdi yine okuması kolay ne varsa yönelesim var.

Hakan gundayim:)) o adama bitiyorum

Benim de bulunduğum ülkede bir ay sonra fuar var ve ben de birkaç aydır almıyorum, çok çılgın bir alışveriş bekliyor beni
aaa hangi ulkedesin?

Hangi Vejeteryan bu acaba? Benim de listemde var da.
Medeniyet, "ozgurluk" gibi terimleri cokca kullanan toplumlarin gercek yuzu istee..

aaa hangi ulkedesin?

Hangi Vejeteryan bu acaba? Benim de listemde var da.
Medeniyet, "ozgurluk" gibi terimleri cokca kullanan toplumlarin gercek yuzu istee..
Han Kang'ın kitabi. Kitapta gördüğü rüyalar nedeniyle vejetaryen olan bir kadının hikayesi onun eşi, eniştesi ve ablasinin gözünden 3 bölüm halinde anlatiliyor.

Han Kang'ın kitabi. Kitapta gördüğü rüyalar nedeniyle vejetaryen olan bir kadının hikayesi onun eşi, eniştesi ve ablasinin gözünden 3 bölüm halinde anlatiliyor.
evet benim listemdeki kitap. Yeni vejeteryan oldugum su gunlerde faydasi dokunur umarim.
Yorumlarini bekliyorum merakla

evet benim listemdeki kitap. Yeni vejeteryan oldugum su gunlerde faydasi dokunur umarim.
Yorumlarini bekliyorum merakla
Canim kitap beklediğimden farkli çıktı demistim ya ben de sen gibi düşünerek başlamıştim; vegan ya da vejeteryan bir insanin gözünden hayat nasıldır acaba diye düşünerek merakla başladim ama öyle değil simdi yorum yaparim ama spoiler olmasin, ben akıcı olduğu icin hemencecik okudum bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…