Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese
Güzel ve kolay geçen bir hafta olsun.Yıl da güzel bitsin:)

Heheee sensin o
Bu arada ben de çok istiyorum şekerden arınmayı ama benim için ütopya

Herkese iyi haftalar ,

Haftasonu şehir tiyatrolarında oynan bir müzikale gittik içimiz açıldı.Gorkinin ilk öyküsü"Makar Çudra'dan uyarlanmış,danslarıyla müzikleriyle çok eğlendirdi bizi.İstanbul'daki arkadaşların bilgisine :)
"Deniz İşçileri"sayfa 232'deyim.Yalnız kitap gerçekten okunasıymış,neden yeni basımı yok anlam veremedim..

Karamazov Kardeşler'in çok ağır olduğunu söylüyorlar,o yüzden sürekli erteliyorum,kitap hakkında birşeyler yazsanız madem :)
şimdi hatırladığım kadarıyla diyeyim okuma zor değildi ama yine isimler yormuştu beni. ara tatilde okumuştum hızlı gitmiştim o nedenle :) gözün korkmasın :)

hemen not alıyorum :)))

şimdi hatırladığım kadarıyla diyeyim okuma zor değildi ama yine isimler yormuştu beni. ara tatilde okumuştum hızlı gitmiştim o nedenle :) gözün korkmasın :)
İsimleri not almalı öyleyse,alışveriş listeme ekleyeyim madem,teşekkürler :)

Son Kamelya bitti.
Sırada bu yılın son kitabı İnce Memed var. Daha önce e-kitap olarak okumuştum ama kaçırdığım çok şey olduğunu biliyorum. Şimdi sevgili _asmunikal_ ciğim sayesinde hayalini kurduğum şekilde, evimde çayım-kahvemle büyük bir keyifle okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…