- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.081
Bir de kapadokya serisinin son kitabıGünaydın baykuşlar
Kendi aramızda ocak ayınca hakkari'de bir mevsim, savaş ve barış okumaya karar verdik. Eşlik etmek isteyen baykuşlara duyurulur.
onu önce okusak daha iyi olur sanırım. Savaş ve barış çok uzun çünkü.Bir de kapadokya serisinin son kitabı
Sizi protesto ediyorum çok fazla kitap oldu ya :)onu önce okusak daha iyi olur sanırım. Savaş ve barış çok uzun çünkü.
bir senedir Hakkari'de bir mevsim için çalışıyorum :)Sizi protesto ediyorum çok fazla kitap oldu ya :)
Şekerden arınmak istiyorum çünkü sen çok güzelsin çok hayran kaldım sana
Ben de Mart Menekşelerini okuduktan sonra tüm kitaplarını almıştım. Okuma alışkanlığı kazanmak içi okunabilir kitaplardan. Fakat okuduktan sonra bana birşey kattığını hissetmiyorum. Vicdan azabı çekiyorum ne güzel kitaplar varken ben ne okuyorum diye. Yine de okumaya başlayınca okutuyor kendisini.
Ay ben de son kitaptaydım. Epub okuyordum. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince nerede kaldığımı unuttum.
Karamazov Kardeşler'in çok ağır olduğunu söylüyorlar,o yüzden sürekli erteliyorum,kitap hakkında birşeyler yazsanız madem :)Yıllar yıllar önce yapmıştık 4 yıl oluyordur:)
şimdi hatırladığım kadarıyla diyeyim okuma zor değildi ama yine isimler yormuştu beni. ara tatilde okumuştum hızlı gitmiştim o nedenle :) gözün korkmasın :)Karamazov Kardeşler'in çok ağır olduğunu söylüyorlar,o yüzden sürekli erteliyorum,kitap hakkında birşeyler yazsanız madem :)
hemen not alıyorum :)))Herkese iyi haftalar ,
Haftasonu şehir tiyatrolarında oynan bir müzikale gittik içimiz açıldı.Gorkinin ilk öyküsü"Makar Çudra'dan uyarlanmış,danslarıyla müzikleriyle çok eğlendirdi bizi.İstanbul'daki arkadaşların bilgisine :)
"Deniz İşçileri"sayfa 232'deyim.Yalnız kitap gerçekten okunasıymış,neden yeni basımı yok anlam veremedim..
Oyunun adını yazmayı unutmuşumhemen not alıyorum :)))
İsimleri not almalı öyleyse,alışveriş listeme ekleyeyim madem,teşekkürler :)şimdi hatırladığım kadarıyla diyeyim okuma zor değildi ama yine isimler yormuştu beni. ara tatilde okumuştum hızlı gitmiştim o nedenle :) gözün korkmasın :)
hoşbuldum :) çok teşekkür ederim güzel geçti hepsihosgeldin. Cok guzel gecmistir umarim dugun balayi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?