Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Johnny mii
Ay heyecanlandim hic haberim yoktu.

Kızlar Marslı kitabının filmini izlemek için dört gözle kitabın bitmesini bekliyorum öyle yüksek beklentiye gitrdim ki.
Okurken resmen nefesimi tuttuğum anlar oldu az önceki gibi, hemen girip yazmak istedim.
Oda arkadaşım kitabı okurken beni izliyormuş, gözlerin büyüyor küçülüyor nefes alışların hızlandı noluyor dedi :))

Bütün dünyanın izlediği bir olaydı okuduğum bölüm, 15 den başlayıp geriye doğru saydığında kadın, ben resmen yaşadım ya kitabı :)
ilk defa böyle oldum bir kitapta, kitabın içine girdim. Ülen mimik yaptım okurkennnn :)))) ötesi yok.

Momo bitti

Gerçekten çok tatlı, çok sürükleyici ve oldukça ders verici bir kitaptı bayıldım :) Çocuk, büyük herkes okuyabilir, her yaşta farklı bir etki yaratacağını düşünüyorum. Ayrıca okurken filmi de olsa ne kadar güzel fantastik-bilimkurgu bir film olurdu diye düşündüm ve az önce gördüm ki filmi de varmış. İzleyeceğim en kısa zamanda

ben izlemiştim çok güzeldi.. kitabını sizlerden duydum.. okusam mı diye düşünüyorum.. çünkü filimler kitabın tadını veremiyor kitap daha detaylı daha heyecanlı oluyor

Marslı filmi durağan bir film kitap kadar tat vermeyebilir. ben kitabını okumadan film hakkında yorum yaparsam gerçekten çok iyi bir film.

Benim çok önemli yargim var çok çok küçükken bi kitabına başlamıştım korkmustum.ve bir daha hiç okumadım

Ben kendi adima şaşirma sebebimi söyliyim. Ben 41 gösteren 31, sen 21 gösteren 31
Burcum da terazi bu arada.
Canim tesekkur ederim :) ama ben de senin 41 gösterdigine inanmammm. Hem sen bir annesin dogurdun emzirdin başinda bekledin... Her daim önde olan sensin, taç olan sensin başa

Kızıl Nehirler
Sayfa 223

Hep ay girmeden o ay okuyacağım kitapları belirlerdim. Son iki aydır ortak okumalar derken düzenimi tutturamadım.

Acaba ocak ayının kalanı için kitaplar mı belirlesem? Yoksa kitabım bittikçe rastgele mi seçsem?

Canim tesekkur ederim :) ama ben de senin 41 gösterdigine inanmammm. Hem sen bir annesin dogurdun emzirdin başinda bekledin... Her daim önde olan sensin, taç olan sensin başa
Yok ayol daha anne bile olamadim ben. Ay bi de dogurup emzirsem zaten neneme benzerim kesin.

Sen bu ay hep benim okuyacagim kitaplari okumuşsun. Beraber okuyabilseydik keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…