- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.021
Merhaba kızlar
Kızıl Nehirler 185
Bu okuduğum 3. Grange kitabı
Bu kitap film olarak kasım 2017 de gösterime giriyormuş, johny depp penelope cruz oynuyormuş.
Şubat ayı ortak okumasından sonra beğenirsem ben de agatha kitaplarına devam etmeyi düşünüyorum. Hiç agatha okumadım zira
Benim de ikizler olduğumu hatırlıyor musunuz?
30 yaşında bir ikizlerim.
maşallah maşallah. kızlarımız da birbirinden güzel
bir garip oblomov sana da maşallah
ben izlemiştim çok güzeldi.. kitabını sizlerden duydum.. okusam mı diye düşünüyorum.. çünkü filimler kitabın tadını veremiyor kitap daha detaylı daha heyecanlı oluyorKızlar Marslı kitabının filmini izlemek için dört gözle kitabın bitmesini bekliyorum öyle yüksek beklentiye gitrdim ki.
Okurken resmen nefesimi tuttuğum anlar oldu az önceki gibi, hemen girip yazmak istedim.
Oda arkadaşım kitabı okurken beni izliyormuş, gözlerin büyüyor küçülüyor nefes alışların hızlandı noluyor dedi :))
Bütün dünyanın izlediği bir olaydı okuduğum bölüm, 15 den başlayıp geriye doğru saydığında kadın, ben resmen yaşadım ya kitabı :)
ilk defa böyle oldum bir kitapta, kitabın içine girdim. Ülen mimik yaptım okurkennnn :)))) ötesi yok.
Marslı filmi durağan bir film kitap kadar tat vermeyebilir. ben kitabını okumadan film hakkında yorum yaparsam gerçekten çok iyi bir film.Kızlar Marslı kitabının filmini izlemek için dört gözle kitabın bitmesini bekliyorum öyle yüksek beklentiye gitrdim ki.
Okurken resmen nefesimi tuttuğum anlar oldu az önceki gibi, hemen girip yazmak istedim.
Oda arkadaşım kitabı okurken beni izliyormuş, gözlerin büyüyor küçülüyor nefes alışların hızlandı noluyor dedi :))
Bütün dünyanın izlediği bir olaydı okuduğum bölüm, 15 den başlayıp geriye doğru saydığında kadın, ben resmen yaşadım ya kitabı :)
ilk defa böyle oldum bir kitapta, kitabın içine girdim. Ülen mimik yaptım okurkennnn :)))) ötesi yok.
Benim çok önemli yargim var çok çok küçükken bi kitabına başlamıştım korkmustum.ve bir daha hiç okumadımAgatha Christie__Doğu Ekspresinde Cinayet bitti.
Budala'dan sonra hareket bana iyi geldi, süt liman olan zihnim dalgalandı da duruldu.
Yazar, beni hiç şaşırtmıyor, yanlış anlaşılmasın sonunu tahmin etmek anlamında yazmadım, çok sürükleyici ve sürekli düşündürücü olması açısından demiştim.
Son 20 sayfasına kadar katil kimdi çözemedim, daha sonra patır patır her şey gözler önüne serildi ve işte bu dedim.
Ben her zamanki gibi keyif aldım, klasiklerden sonra çok iyi geldi.
Oyununa gitmeyi çok istiyordum. Kitabını sevmiştimYeni kitabım;
Zülfü Livaneli__Leyla'nın Evi, 271 sayfa.
Ben kendi adima şaşirma sebebimi söyliyim. Ben 41 gösteren 31, sen 21 gösteren 31Nasıl benim gibi kız :)))
Yahu niye şasiriyorsunuz forumcanak:))))
"Gencim güzelim hepinizi üzerim" diyesim geldi nihahaaa
Canim tesekkur ederim :) ama ben de senin 41 gösterdigine inanmammm. Hem sen bir annesin dogurdun emzirdin başinda bekledin... Her daim önde olan sensin, taç olan sensin başaBen kendi adima şaşirma sebebimi söyliyim. Ben 41 gösteren 31, sen 21 gösteren 31
Burcum da terazi bu arada.
Yok ayol daha anne bile olamadim ben. Ay bi de dogurup emzirsem zaten neneme benzerim kesin.Canim tesekkur ederim :) ama ben de senin 41 gösterdigine inanmammm. Hem sen bir annesin dogurdun emzirdin başinda bekledin... Her daim önde olan sensin, taç olan sensin başa
Sen bu ay hep benim okuyacagim kitaplari okumuşsun. Beraber okuyabilseydik keske.Kızıl Nehirler
Sayfa 223
Hep ay girmeden o ay okuyacağım kitapları belirlerdim. Son iki aydır ortak okumalar derken düzenimi tutturamadım.
Acaba ocak ayının kalanı için kitaplar mı belirlesem? Yoksa kitabım bittikçe rastgele mi seçsem?
Sen bu ay hep benim okuyacagim kitaplari okumuşsun. Beraber okuyabilseydik keske.
Anovvv sen anne degil misin :)))Yok ayol daha anne bile olamadim ben. Ay bi de dogurup emzirsem zaten neneme benzerim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?