Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bülbülü öldürmek bitti. Çok güzel bir kitaptı, keşke bu kadar geç kalmasaymışım okumak için. Şimdi kafa dağıtmalık birşeyler okumak istiyorum ama henüz karar veremedim
Bu kitabı da listeme ekleyeyim o vakit:)

Tatli ruyalar bitti. Cok hos eglenceli bir kitapti. Okumayan arkadaslar varsa tavsiye ederim. Simdi sadik hidayet' in kör baykuş kitabina baslayacagim. Bu da kisa bir kitap yarina biter sanirim. Nedense bu ay hic uzun uzun kitaplar okumak gelmiyor icimden hep boyle kisa kisa kitaplar seciyorum nedense:)

Kör baykuş okurken beni çok çok zorlamıştı. Ruh hali fena gelmisti sayfa sayısı yanıltıcı olmasın

Savaş ve Barış okumak isterim tekrar. Ne zaman okuyacaksınız?
Benim elimdeki 576 sayfa ama alsam mı farklı bir yayından tekrar bilemedim.
ucte birinden az neredeyse. Is Bankasi okuyoruz biz. Bence klasiklerde baska nir yayinevini dusunme bile.
Bu arada benim gozum hic korkmuyor Savas ve Baris' tan Dirilis' i yakin zamanda okuyup Tolstoy' u cok sevdigim icin. En fazla isimler karisir o da ilerledikce oturuyor.
Hadi hepimiz okuyalim yan cizmeyin yaa.

İnternetten baktım ben de onu almaya karar vermiştim.
Fakat en son siparişi birkaç gün önce vermiştim tekrar sipariş vermek için en azından elimdekilerden birkaç tane eksiltmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…