- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.181
Tamam alayım öyleyse,bekle beni başlamaOcak ayı içerisinde, kim ne zaman uygunsa
Eki Görüntüle 2084643 Ülkemin öbür ucunda bizi düşünen güzel arkadaşlarımızın olması paha biçilemez
P PembePaltolu
Bu kitabı da listeme ekleyeyim o vakit:)Bülbülü öldürmek bitti. Çok güzel bir kitaptı, keşke bu kadar geç kalmasaymışım okumak için. Şimdi kafa dağıtmalık birşeyler okumak istiyorum ama henüz karar veremedim
Kör baykuş okurken beni çok çok zorlamıştı. Ruh hali fena gelmisti sayfa sayısı yanıltıcı olmasınTatli ruyalar bitti. Cok hos eglenceli bir kitapti. Okumayan arkadaslar varsa tavsiye ederim. Simdi sadik hidayet' in kör baykuş kitabina baslayacagim. Bu da kisa bir kitap yarina biter sanirim. Nedense bu ay hic uzun uzun kitaplar okumak gelmiyor icimden hep boyle kisa kisa kitaplar seciyorum nedense:)
Kör baykuş okurken beni çok çok zorlamıştı. Ruh hali fena gelmisti sayfa sayısı yanıltıcı olmasın
ucte birinden az neredeyse. Is Bankasi okuyoruz biz. Bence klasiklerde baska nir yayinevini dusunme bile.Savaş ve Barış okumak isterim tekrar. Ne zaman okuyacaksınız?
Benim elimdeki 576 sayfa ama alsam mı farklı bir yayından tekrar bilemedim.
İnternetten baktım ben de onu almaya karar vermiştim.ucte birinden az neredeyse. Is Bankasi okuyoruz biz. Bence klasiklerde baska nir yayinevini dusunme bile.
Bu arada benim gozum hic korkmuyor Savas ve Baris' tan Dirilis' i yakin zamanda okuyup Tolstoy' u cok sevdigim icin. En fazla isimler karisir o da ilerledikce oturuyor.
Hadi hepimiz okuyalim yan cizmeyin yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?