- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.161
Lütfen sen de katıl biz belamızı bulduk herkes bizle sürüklensin istiyorum :)Ben de katılmak isterdim ama hem elimdekinin bitmesine 250 sayfa var hem de henüz kitabı almadım.
Yorumlarınızı bekliyorum ama :)
Yetişemem ki sizeLütfen sen de katıl biz belamızı bulduk herkes bizle sürüklensin istiyorum :)
Al benden de o kadarNe guzrl teklif cok mutlu oldum. Insallah gelirim ve karsilasiriz bir gun ...
Ben de nerelere gitmek istiyorum ama olmuyor...
yorumun cok dikkatimi cekti acikcasi. O kitabi hic kitap okumayan kisilerin elinde gordugum icin ( bana gore zayif seks hayatlarini bir sekilde tatmin veya kadinlarda ki kurban olmaya/ kullanilmaya heves vs gibi bilincaltina islenmis davranis modelleri sebebi yuzunden olabilir) sogumustum. Zaten populer kitaplari hic srvmem okumak istiyorsam da popularitesi gecince okuyorumama yorumun cidden ilgimi cekti. Cok guzel bir acidan degerlendirmissin. Bu sebeple antipatim azaldi diyebilirim sevgili baykus
BeeeeeeenSavaş ve barışta kimlerleyiz kimler yedi yürek:)
Ben de daha almadımBen de katılmak isterdim ama hem elimdekinin bitmesine 250 sayfa var hem de henüz kitabı almadım.
Yorumlarınızı bekliyorum ama :)
Aynen dediğin gibi, birlikte gidiyo bu kitaplarSavaş ve Barış
1808 sayfaymış. Gözlerim döndü.
Anna Karanina da 1062 sayfa.
Size hayatta başarılar diliyorum.
Ben katılamam muhtemelen. Okumayı planladığım, okumak için sabırsızlandığım başka kitaplar var.
Aslında katılsam güzel olurdu, tek başına insan cesaret edemiyor bu kitaplara başlamaya.
Ben varım. Başka türlü okuyamam yoksa.Savaş ve barışta kimlerleyiz kimler yedi yürek:)
1q84 hariç diğerlerinde yoktumHadi kızlar gelin birlikte savaşalım barışalım:) tek başımıza acı cekmeyelim:) karamazov kardeşler olsun budala olsun 1q84 olsun hep birlikte acı çektik:))
Çok pis gaza getiririm1q84 hariç diğerlerinde yoktum
Savaş ve Barış’ta nasıl gaza geldim hala bilemiyorum
Hadi kızlar gelin birlikte savaşalım barışalım:) tek başımıza acı cekmeyelim:) karamazov kardeşler olsun budala olsun 1q84 olsun hep birlikte acı çektik:))
Alırım zaten kitaplığımda olsun istiyorum ama ne zaman başlarsınız sizBen de daha almadım
Ocak ayı içerisinde alcam
Hadi sen de al
Ocak ayı içerisinde, kim ne zaman uygunsaAlırım zaten kitaplığımda olsun istiyorum ama ne zaman başlarsınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?