Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dimi hatta benim elimde kitap çok süründü arkadaşıma da hediye almıştım çok zorlanmsitik kitabi acikcasi anlamadim:)

Merhaba kitapsever hatunlar

Tess Gerritsen - Siliniş
Sayfa ... 28
Merhaba baykuşlar
Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha bitti. Yılın son kitabı klasik olsun istedim Bir İdam Mahkumunun Son Günü’nü okuyacağım. Gün içinde başlarım. Sevgiler hepinize
yezdaasya tebrik eder, mutluluk dilerim

Benim de artık Savaş ve Barış’ım var, üstelik yanında bonuslarıyla birlikte
Canım loliss ciğim, inşallah kitap bittiğinde iyi ki birbirimizi gaza getirip de almışız bu kitapları deriz bonuslar için de ayrıca kocaman teşekkür ederim. Hem İhsan Oktay Anar’cığım için hem de en sevdiğim eşantiyon ajanda için

Merhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorum içime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.

Şu anda (2 aydır) Ursula K. Le Guin En Uzak Sahil'i okuyorum :)

Hoş geldin.
Hangi dilden çeviriyorsun?

hoşgeldiniz :) ilk sayfada birkaç kural ve kitapları bitirdikçe yazdığımız bir bildirim sayfası var. sizin gibi bir çevirmenimiz daha var topikte :)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.978057/page-176#post-54056467

bildirim sayfası da bu. son birkaç girdiye bakarak nasıl yaptığımızı anlarsınız zaten. yeniden hoşgeldiniz :)

O zaman hoşgeldin :)

Selamlar bildirime geldim.
Elveda güzel vatanım syf 200 civarlarındayım. Akşam hiç okumadım. Ufak tefek cinayetler izledim. Sonra da uyudum.
Savaş ve barışı yordam kitaptan aldım ben. Çevirisini merak ediyorum. İş bankası bana ağır geliyor. Uykumu getiriyor. Yordam yayını tavsiye etmişler bakayım.
Bendeki kitap sayısı 4 her hafta bir kitap okurum artık.

Hoş buldum :)
Fransızca ve İngilizce

Fransızca ya bayılırım ama bilmem, bir gün ikinci bir yabancı dil öğrenmek istersem bu Fransızca olacak.

Yeni Soyadının Hikayesi bitti.
3. kitabı okumak için sabırsızlanıyorum. Ama önce elimde olan 4 kitabı bitirmeliyim.

Sıradaki kitabım
Tolstoy
İnsan Neyle Yaşar

Fransızca bilirim ama çok bayılmam :) Öğrenmesi benim için çok zordu, 9 yıldır birlikteyiz hala konuşma konusunda anlaşamıyoruz

Listeme ekleyeyim o zaman :)
Millenium serisi benim ağzımda çok güzel bir tat bırakmıştı şimdi bozsun istemiyorum sen oku seversen alırım ben de :))
2. Kitap bitti 3 e baslamak istiyorum hemen. Sonra 4 5 6.yi da ben yazacagim :)))

Savaş ve Barış'a başlasam mı diyorum okuyabilir miyim ki? ortak okuma olduğu için sanırım okurum. Ay bilemedim gaza ihtiyacım var sanırım
Hadi gel Tolstoy cok guzel.
Hosgeldiniz. Cok guzel paylasimlar yapacaginizi dusunuyorum. Umarim kalici olursunuz.
yordam' dan yakin zamanda okudugum bir kitap cok ozenli cevrilmisti. Okurken cok hosuma gitmisti bu ozen. . Aklima kaydettim bu yayinevini.

Bana da öyle söylendi. Çevirisi çok başarılıymış. Kitap kapakları da çok güzel. İdefix te 4 kitabı yarı fiyatına görünce dayanamayıp aldım geçen ay.

Hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz. Kurallar ilk sayfada mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…