- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.221
Teşekkürler:)Napoli serisi diye geçiyor.
Yazarın ismi Elena Ferrante
Kitaplar da sırasıyla şöyle:
1. Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım
2. Yeni Soyadının Hikayesi
3. Terk Edenler ve Kalanlar
4. Kayıp Kızın Hikayesi
Dimi hatta benim elimde kitap çok süründü arkadaşıma da hediye almıştım çok zorlanmsitik kitabi acikcasi anlamadim:)Napoli serisiminerva1988 . Bende de serinin ilk iki kitabi var digerleri yok 2018 de okumayi dusunuyorum ben de. Kor baykus da aynen dedigin gibi ince ama fazla ilerlemiyormus:)) dun gece 30 sayfa okudum gozlerim kapanmaya basladi su an 43. sayfadayim. Umarim bu gece bitirebilirim.
yezdaasya tebrik eder, mutluluk dilerimMerhaba baykuşlar
Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha bitti. Yılın son kitabı klasik olsun istedim Bir İdam Mahkumunun Son Günü’nü okuyacağım. Gün içinde başlarım. Sevgiler hepinize
Merhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
Şu anda (2 aydır) Ursula K. Le Guin En Uzak Sahil'i okuyorum :)
Hoş buldum :)Hoş geldin.
Hangi dilden çeviriyorsun?
Merhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
hoşgeldiniz :) ilk sayfada birkaç kural ve kitapları bitirdikçe yazdığımız bir bildirim sayfası var. sizin gibi bir çevirmenimiz daha var topikte :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.978057/page-176#post-54056467
bildirim sayfası da bu. son birkaç girdiye bakarak nasıl yaptığımızı anlarsınız zaten. yeniden hoşgeldiniz :)
O zaman hoşgeldin :)Merhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
Hoş buldum :)
Fransızca ve İngilizce
Hoş buldum :)O zaman hoşgeldin :)
Fransızca bilirim ama çok bayılmam :) Öğrenmesi benim için çok zordu, 9 yıldır birlikteyiz hala konuşma konusunda anlaşamıyoruzFransızca ya bayılırım ama bilmem, bir gün ikinci bir yabancı dil öğrenmek istersem bu Fransızca olacak.
Yeni Soyadının Hikayesi bitti.
3. kitabı okumak için sabırsızlanıyorum. Ama önce elimde olan 4 kitabı bitirmeliyim.
Sıradaki kitabım
Tolstoy
İnsan Neyle Yaşar
2. Kitap bitti 3 e baslamak istiyorum hemen. Sonra 4 5 6.yi da ben yazacagim :)))Listeme ekleyeyim o zaman :)
Millenium serisi benim ağzımda çok güzel bir tat bırakmıştı şimdi bozsun istemiyorum sen oku seversen alırım ben de :))
Hadi gel Tolstoy cok guzel.Savaş ve Barış'a başlasam mı diyorum okuyabilir miyim ki? ortak okuma olduğu için sanırım okurum. Ay bilemedim gaza ihtiyacım var sanırım
Hosgeldiniz. Cok guzel paylasimlar yapacaginizi dusunuyorum. Umarim kalici olursunuz.Merhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
yordam' dan yakin zamanda okudugum bir kitap cok ozenli cevrilmisti. Okurken cok hosuma gitmisti bu ozen. . Aklima kaydettim bu yayinevini.Selamlar bildirime geldim.
Elveda güzel vatanım syf 200 civarlarındayım. Akşam hiç okumadım. Ufak tefek cinayetler izledim. Sonra da uyudum.
Savaş ve barışı yordam kitaptan aldım ben. Çevirisini merak ediyorum. İş bankası bana ağır geliyor. Uykumu getiriyor. Yordam yayını tavsiye etmişler bakayım.
Bendeki kitap sayısı 4 her hafta bir kitap okurum artık.
Bana da öyle söylendi. Çevirisi çok başarılıymış. Kitap kapakları da çok güzel. İdefix te 4 kitabı yarı fiyatına görünce dayanamayıp aldım geçen ay.2. Kitap bitti 3 e baslamak istiyorum hemen. Sonra 4 5 6.yi da ben yazacagim :)))
Hadi gel Tolstoy cok guzel.
Hosgeldiniz. Cok guzel paylasimlar yapacaginizi dusunuyorum. Umarim kalici olursunuz.
yordam' dan yakin zamanda okudugum bir kitap cok ozenli cevrilmisti. Okurken cok hosuma gitmisti bu ozen. . Aklima kaydettim bu yayinevini.
Hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz. Kurallar ilk sayfada mevcutMerhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?