- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.141
Kanaviçe benim de yapasım var. Pinterest te çok güzel örnekler var
Doğumdan önce bende kitapla birlikte başka hobi ile ilgileniyordum (amigurumi) şimdi fırsat bulamıyorum ikisine de
Ne guzrl teklif cok mutlu oldum. Insallah gelirim ve karsilasiriz bir gun ...Gelirsen belki bir kitap okuma etkinliği yaparız piramitlere karşıCicoretti
Evet, fuar beni çok heyecanlandırıyor, 1 yıldır buradayım ve güzel, farklı şeyleri tecrübe etmeye çalışıyorum hazır burdayken
Örgü örüyorum deli gibi, yaz ve kış olmak üzere hobilerim değişiyor genelde, yazın kanaviçe ve boyama daha çok hoşuma gidiyor 
Ben de nerelere gitmek istiyorum ama olmuyor...Ben de beyruta gitmek istiyorum( ama gidemiyorum çok mutsuzum
yorumun cok dikkatimi cekti acikcasi. O kitabi hic kitap okumayan kisilerin elinde gordugum icin ( bana gore zayif seks hayatlarini bir sekilde tatmin veya kadinlarda ki kurban olmaya/ kullanilmaya heves vs gibi bilincaltina islenmis davranis modelleri sebebi yuzunden olabilir) sogumustum. Zaten populer kitaplari hic srvmem okumak istiyorsam da popularitesi gecince okuyorumIyi geceler.
O kadar yogunum ki. Ve yorgun bayilabilirim..
Oglumu uyuturken Grinin 50 Tonunu bitirdim.
Ciktigi donem malum cok konusulmustu. Bizim ulkemizde bazi seyler tabu goruldugu icin ve bilgisizlik aclik oldugu icin abartiliyor.
Kitabin sadece sex kismi ya da cok ucuk noktalari sadece dile dolaniyor.
Beni rahatsiz eden birsey yoktu.
Insan baktigini gorurmus. Biraz genis cerceveden bakmak lazim. Ben kitabi begendim.
Cocuklukta yasanan olaylarin bireyi psikolojik olarak nasil etkileyip kisiligine yon verdigine bir kez daha sahit oldum. Ve bu durum anne olarak beni derinden sarsti.
Sapkin iliski vb vb seyler benim icin dusundurucu idi.
Ote yandan herkesin sert gorunen buz daginin otesinde ne kadar kirilgan noktalari var aciga cikiyor.
2.kitabina da en kisa surede baslayacagim.
Ne guzrl teklif cok mutlu oldum. Insallah gelirim ve karsilasiriz bir gun ...
Ben de nerelere gitmek istiyorum ama olmuyor...
yorumun cok dikkatimi cekti acikcasi. O kitabi hic kitap okumayan kisilerin elinde gordugum icin ( bana gore zayif seks hayatlarini bir sekilde tatmin veya kadinlarda ki kurban olmaya/ kullanilmaya heves vs gibi bilincaltina islenmis davranis modelleri sebebi yuzunden olabilir) sogumustum. Zaten populer kitaplari hic srvmem okumak istiyorsam da popularitesi gecince okuyorumama yorumun cidden ilgimi cekti. Cok guzel bir acidan degerlendirmissin. Bu sebeple antipatim azaldi diyebilirim sevgili baykus
Bu seriye karşı ben de biraz önyargılıydım. Ama yorumun ilgimi çekti, okuma listeme ekleyeyim.Iyi geceler.
O kadar yogunum ki. Ve yorgun bayilabilirim..
Oglumu uyuturken Grinin 50 Tonunu bitirdim.
Ciktigi donem malum cok konusulmustu. Bizim ulkemizde bazi seyler tabu goruldugu icin ve bilgisizlik aclik oldugu icin abartiliyor.
Kitabin sadece sex kismi ya da cok ucuk noktalari sadece dile dolaniyor.
Beni rahatsiz eden birsey yoktu.
Insan baktigini gorurmus. Biraz genis cerceveden bakmak lazim. Ben kitabi begendim.
Cocuklukta yasanan olaylarin bireyi psikolojik olarak nasil etkileyip kisiligine yon verdigine bir kez daha sahit oldum. Ve bu durum anne olarak beni derinden sarsti.
Sapkin iliski vb vb seyler benim icin dusundurucu idi.
Ote yandan herkesin sert gorunen buz daginin otesinde ne kadar kirilgan noktalari var aciga cikiyor.
2.kitabina da en kisa surede baslayacagim.
Ben de katılmak isterdim ama hem elimdekinin bitmesine 250 sayfa var hem de henüz kitabı almadım.Savaş ve barışta kimlerleyiz kimler yedi yürek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?