Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne guzrl teklif cok mutlu oldum. Insallah gelirim ve karsilasiriz bir gun ...
Ben de beyruta gitmek istiyorum ( ama gidemiyorum çok mutsuzum
Ben de nerelere gitmek istiyorum ama olmuyor...
yorumun cok dikkatimi cekti acikcasi. O kitabi hic kitap okumayan kisilerin elinde gordugum icin ( bana gore zayif seks hayatlarini bir sekilde tatmin veya kadinlarda ki kurban olmaya/ kullanilmaya heves vs gibi bilincaltina islenmis davranis modelleri sebebi yuzunden olabilir) sogumustum. Zaten populer kitaplari hic srvmem okumak istiyorsam da popularitesi gecince okuyorum ama yorumun cidden ilgimi cekti. Cok guzel bir acidan degerlendirmissin. Bu sebeple antipatim azaldi diyebilirim sevgili baykus

Çok mutlu olurum eğer böyle bir şey olursa

Bu seriye karşı ben de biraz önyargılıydım. Ama yorumun ilgimi çekti, okuma listeme ekleyeyim.
Daha - Sayfa 148

Günaydıııınnn!

Kitap kitabı doğururmuş.

Okuduğum kitap elveda güzel vatanım iken birden abdülhamite merak sal sen. Sonra eşinde sana "gel sana kitap alalım para puanımızla" deyince hooopp Talha Uğurluel'in Abdülhamitle ilgili kitabını bul al.

Şu an iki kitap okorum.
Yılbaşına kadar ikisini bitirmeye çalışacağım. Sonra yepisyeni bir yıla gireceğim.

Elveda güzel vatanım syf 200

Abdülhamit - bir dehanın izleri syf 75

Günaydın,

Birkaç gündür yine kitap hariç her şeyi okudum diyebilirim.
Bugün Yılmaz Özdil__Sen Kimsin kitabına başlayacağım.

Önümüzdeki ay için de Savaş ve Barışı almaya karar verdim, umarım vazgeçmem. Alana kadar kararsızlığım devam edecek.

Hepinize güzel ve keyifli bir gün dilerim.

Günaydin kizlar
Otostopcunun galaksi rehberi sayfa 71 terimler çok yabanci henüz, kitap birden akip gitmedi, yaninda baska kitaba basladim
Unutma beni apartmani sayfa 17 Bu kitaba da sizlerin tavsiyesi ile basladim. Nermin Yıldirim'la yeni tanışiyorum, dilini şimdiden sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…