Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese

Yeni Soyadının Hikayesi
Son 80 sayfa falan. Bugün bitirmeyi umuyorum.

Ve şiddetle tavsiye ediyorum.

İlk iki kitap harikaydı. Zaten kitap zevkine çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım.

Diğer iki kitap için de çok güzel yorumlar var.

Kesinlikle okuyun diyorum. Bence beğeneceksiniz

Bildirimimi de yapayim Atesle Oynayan Kiz syf 524. Cok satanlarin arka kapaklarinda yazilanlar gibi haftasonu eve kapandim, elimden birakamadim, öldüm bittim... vs suan o durumdayım.
Seriyi çok sevmiştim ben de ama 4. Kitqpla ilgili onyargim var

Serinin ismi nedir ?

Napoli serisi minerva1988 . Bende de serinin ilk iki kitabi var digerleri yok 2018 de okumayi dusunuyorum ben de. Kor baykus da aynen dedigin gibi ince ama fazla ilerlemiyormus:)) dun gece 30 sayfa okudum gozlerim kapanmaya basladi su an 43. sayfadayim. Umarim bu gece bitirebilirim.

Serinin ismi nedir ?

Napoli serisi diye geçiyor.

Yazarın ismi Elena Ferrante

Kitaplar da sırasıyla şöyle:

1. Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım
2. Yeni Soyadının Hikayesi
3. Terk Edenler ve Kalanlar
4. Kayıp Kızın Hikayesi

minerva1988 ben de Napoli Serisini cok severek okudum bir solukta. Tavsiye ederim kesinlikle.
Millenium serisi 4. kitaba benim de onyargim yok degil acikcasi. Hatta 4. kitabin korsanini bile almayi dusundum ticari kaygiya tepki olarak sonra setin icinde diye almis bulundum. 5. Kitap bile cikmis 4 u begenirsem alabilirim.

Listeme aldım :)

Abone olduğum bi dergi Yok maalesef ama Hece, Türk Edebiyatı, Kitap-lık popüler kültüre hizmet etmeyen “edebiyat” dergilerinden ilk aklıma gelenler

Ben uni zamani k yi okurdum düzenli olarak :) sonra bir daha bulaşmadım. Popüler olanlardan uzak dur derim cok sevdiğim yazar bir arkadasimi ot denilen dergi son 3 aydır oyalıyor bir sarkicinin yazısı çıkacak diye tekrar otelendi mesela çok üzüldüm. Lolisimizin tavsiyeleri iyidir diye düşünüyorum:)

Listeme ekleyeyim o zaman :)
Millenium serisi benim ağzımda çok güzel bir tat bırakmıştı şimdi bozsun istemiyorum sen oku seversen alırım ben de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…