Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hepimiz bulduk belâmızı:)
gecen sene budala okurken hatirliyorum sizi insalkah oyle olmaz ama ben cok hevesliyim o kitaba.

Kızlar ya
Ben bi sipariş verdim.
Elimde okunacak 3 kitabım vardı, bunlarla beraber 6 oldu.Eki Görüntüle 2085345
gule gule oku. Zaten duzenli okuyorsun 6 kitap az bile. Hatta aramiza yeni katilan bir arkadasin bekleyen 100 kitabi vardi. :)))

Tatlı belâdır o
bence de

Bu arada yeni kitabim Yabana Dogru. Mevcut hayatini birakip bankadaki parasini bir hayir kurumuna bagislayan, sahip oldugu tum metalardan vazgecip dogaya giden bir gencin hikayesi. Bilenleriniz vardir elbet. 2007 de cekilmis bir filmi de var. Ben gectigimiz haftalarda buyuk bir hevesle filmini de izlemeye basladim ama acikcasi sarmamisti beni. Hatta uyudum bitirmeden. Umarim kitap oyle olmaz. Filmde anlamlandiramadigim bir takinti isleniyordu empati kuramadim belki ama kitabin daha iyi olacagini dusunuyorum.

Bu arada Ejderha Dovmeli Kiz ve Atesle Oynayan Kjz ile ilgili yorum yapmadim. Seriyi bitirince hatta 2. Yazar David Lagercrantz' in yazdigj 4. Kitabi da okuyunca yorumlayacagim.

Kızlar ya
Ben bi sipariş verdim.
Elimde okunacak 3 kitabım vardı, bunlarla beraber 6 oldu.Eki Görüntüle 2085345

Bir genç kızın gizli defteri çok güzeldir. Lise zamanında kütüphaneden temin edip bütün seriyi okumuştum. Çok güzel bir gençlik romanıdır. Şimdikilere hiç benzemez. Çok naiftir.

Filmi izlemiştim. Kitabı olduğunu bilmiyordum. Bana biraz saçma gelmişti adamın yaptığı hiç bir şey olmadan doğada kalmak çok saçma. Bari bi köy evine falan yerleşseydi.

Ben sanki o film gerçek hayattan alıntı diye hatırlıyorum hatta filmin sonunda baş karakterin gerçek fotoğraflarını paylaşmışlardı değişik bir filmdi

Serra ile tanişacaksın demek :) bana cocuklugumda okumayi sevdiren kitaplardandir.

Ben de okumuştum yıllar yıllar önce serisini. Tekrar okuyayım, kitaplığımda dursun istedim.

İyi Akşamlar. Ben affiniza sığınarak savaş ve barışa başladım. Ocak sonuna kadar umarım bitirebilirim
Ben de mi baslasam acaba cocuklar evde uzun sure okutmuyir sanirim ben bir ayda iki cilt i anca bitiririm yani umarim bitiririm

yiyecek temini olmadan yasamaya calismasi cok buyuk bir hata ben avlanabilecegini dusunup yapamadi diye dusunuyorum.

Ben sanki o film gerçek hayattan alıntı diye hatırlıyorum hatta filmin sonunda baş karakterin gerçek fotoğraflarını paylaşmışlardı değişik bir filmdi
evet gercek oyku. Kaleme alan da profesyobel bir dagci.

Aramıza hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…