- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.241
Heyoooo bence pisma olmayacagiz ve hep beraber 1800 sayfayi zevkle devirecegiz.Cicoretti siparişi verdim bende katılıyorum inşallah
Hepimiz bulduk belâmızı:)Heyoooo bence pisma olmayacagiz ve hep beraber 1800 sayfayi zevkle devirecegiz.
gecen sene budala okurken hatirliyorum sizi insalkah oyle olmaz ama ben cok hevesliyim o kitaba.Hepimiz bulduk belâmızı:)
gule gule oku. Zaten duzenli okuyorsun 6 kitap az bile. Hatta aramiza yeni katilan bir arkadasin bekleyen 100 kitabi vardi. :)))Kızlar ya
Ben bi sipariş verdim.
Elimde okunacak 3 kitabım vardı, bunlarla beraber 6 oldu.Eki Görüntüle 2085345
bence de
Tatlı belâdır o
Ay hadi inşallahHeyoooo bence pisma olmayacagiz ve hep beraber 1800 sayfayi zevkle devirecegiz.
Serra ile tanişacaksın demek :) bana cocuklugumda okumayi sevdiren kitaplardandir.Kızlar ya
Ben bi sipariş verdim.
Kızlar ya
Ben bi sipariş verdim.
Bu arada yeni kitabim Yabana Dogru. Mevcut hayatini birakip bankadaki parasini bir hayir kurumuna bagislayan, sahip oldugu tum metalardan vazgecip dogaya giden bir gencin hikayesi. Bilenleriniz vardir elbet. 2007 de cekilmis bir filmi de var. Ben gectigimiz haftalarda buyuk bir hevesle filmini de izlemeye basladim ama acikcasi sarmamisti beni. Hatta uyudum bitirmeden. Umarim kitap oyle olmaz. Filmde anlamlandiramadigim bir takinti isleniyordu empati kuramadim belki ama kitabin daha iyi olacagini dusunuyorum.
Bu arada Ejderha Dovmeli Kiz ve Atesle Oynayan Kjz ile ilgili yorum yapmadim. Seriyi bitirince hatta 2. Yazar David Lagercrantz' in yazdigj 4. Kitabi da okuyunca yorumlayacagim.
Bu arada yeni kitabim Yabana Dogru. Mevcut hayatini birakip bankadaki parasini bir hayir kurumuna bagislayan, sahip oldugu tum metalardan vazgecip dogaya giden bir gencin hikayesi. Bilenleriniz vardir elbet. 2007 de cekilmis bir filmi de var. Ben gectigimiz haftalarda buyuk bir hevesle filmini de izlemeye basladim ama acikcasi sarmamisti beni. Hatta uyudum bitirmeden. Umarim kitap oyle olmaz. Filmde anlamlandiramadigim bir takinti isleniyordu empati kuramadim belki ama kitabin daha iyi olacagini dusunuyorum.
Bu arada Ejderha Dovmeli Kiz ve Atesle Oynayan Kjz ile ilgili yorum yapmadim. Seriyi bitirince hatta 2. Yazar David Lagercrantz' in yazdigj 4. Kitabi da okuyunca yorumlayacagim.
Serra ile tanişacaksın demek :) bana cocuklugumda okumayi sevdiren kitaplardandir.
Bir genç kızın gizli defteri çok güzeldir. Lise zamanında kütüphaneden temin edip bütün seriyi okumuştum. Çok güzel bir gençlik romanıdır. Şimdikilere hiç benzemez. Çok naiftir.
Filmi izlemiştim. Kitabı olduğunu bilmiyordum. Bana biraz saçma gelmişti adamın yaptığı hiç bir şey olmadan doğada kalmak çok saçma. Bari bi köy evine falan yerleşseydi.
Ben de mi baslasam acaba cocuklar evde uzun sure okutmuyir sanirim ben bir ayda iki cilt i anca bitiririm yani umarim bitiririmİyi Akşamlar. Ben affiniza sığınarak savaş ve barışa başladım.Ocak sonuna kadar umarım bitirebilirim
yiyecek temini olmadan yasamaya calismasi cok buyuk bir hata ben avlanabilecegini dusunup yapamadi diye dusunuyorum.Bir genç kızın gizli defteri çok güzeldir. Lise zamanında kütüphaneden temin edip bütün seriyi okumuştum. Çok güzel bir gençlik romanıdır. Şimdikilere hiç benzemez. Çok naiftir.
Filmi izlemiştim. Kitabı olduğunu bilmiyordum. Bana biraz saçma gelmişti adamın yaptığı hiç bir şey olmadan doğada kalmak çok saçma. Bari bi köy evine falan yerleşseydi.
evet gercek oyku. Kaleme alan da profesyobel bir dagci.Ben sanki o film gerçek hayattan alıntı diye hatırlıyorum hatta filmin sonunda baş karakterin gerçek fotoğraflarını paylaşmışlardı değişik bir filmdi
Aramıza hoş geldinMerhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
Şu anda (2 aydır) Ursula K. Le Guin En Uzak Sahil'i okuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?