Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kor baykus bitti. Guzel yazilmis, zekice bir kitapti fakat kitaptaki ruh hali gercekten bir hayli karamsar. Yakin zamanda yaprak dokumunu de okuyunca ikisi bir arada iyice icim karardi. Belki yeni bir kitaba baslarim. Bu sefer farkli bir tarz okuyayim diyorum belki de bir cocuk kitabi bu ruh halimi anca oyle atarim ustumden:))

İnce Memed’e bir türlü başlayamadığım şu günlerde yılbaşına kadar bitiremeyeceğim düşüncesiyle okumayı bir süre ertelemeye karar verdim. Yılbaşına kadar bitecek kitap olarak da Erdal Öz - Gülünün Solduğu Akşam’ a başladım. Deniz Gezmiş’le ilgili kitaplar okumayı çok seviyorum. Bu kitap da beni oldukça tatmin edecek eminim.

Ben mi

Ne yapıyorsun fındık? Kolun nasıl oldu? Büyük kızım öyle sakarlıklar yapıyor ki inan şaşırıp kalıyorum. Birgün halıya oturmuştu, yerdeydi yani. Ayağa kalkmak istedi. Bir eliyle yere bastırdı, bir ayağını yukarı kaldırdı. Boşta kalan diğer elini havaya savurdu, öbür ayağını ne yaptı hatırlamıyorum, ama öyle bir pozisyon aldı ki bileğini incitti, kolu kaç gün sargıda kaldı. Şimdi sana da sormaya korkuyorum, kolun nasıl kırıldı diye

gwindor hoş geldiniz aramıza
Özellikle bu sayfa için üye olmanız ne hoş
Bu sabah yolda Kitap Hırsızına başladım epub olarak akşam evde kitaba bakıyım dedim 175 sayfa okumuşum. Yine okumak için geç kaldığım bir kitap şimdiden çok sevdim.
Vaktin olursa filmini de izle bitince

Tess Gerritsen - Siliniş
Sayfa ... 88
aramıza hoş geldiniz

sadece sen
off ben de çok sakarım vallahi. incinmeyen yerim yok. bi de görsen küheylân gibiyim bu kız nasıl başarıyor bunu dersin

kolum iyi çok şükür. sık sık kontrollere gidiyorum. yakındır alçımın çıkması. okulda öğrenci kavgası ayırırken kırdım

gwindor hoş geldiniz aramıza
Özellikle bu sayfa için üye olmanız ne hoş
Vaktin olursa filmini de izle bitince

biter bitmez izlemeyi planlıyorum, zaten kitap akıp gidiyor hemen bitirebilirim

arkadaşlar vikitapta klasiklerin iş bankası yayınları yok eklemeyi biliyor msuunuz

edisyonlar kısmında vardır, yoksa eklenebilir ama sadece kütüphaneciler edisyon ekleyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…