- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.261
Ben misen-70
Vaktin olursa filmini de izle bitinceBu sabah yolda Kitap Hırsızına başladım epub olarak akşam evde kitaba bakıyım dedim 175 sayfa okumuşum. Yine okumak için geç kaldığım bir kitap şimdiden çok sevdim.
aramıza hoş geldinizMerhaba :) aranıza yeni katıldım :) kendimi nerede tanıtacağımı bilemediğimden buraya yazayım dedim, tam bir kitap kurduyum, çevirmenim, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu yüzünden ne kitap okuyabiliyor ne de dinlenebiliyorumiçime kapandım ve etrafımdaki çoğu insanı uzaklaştırdım, internette gezinirken bu başlığı gördüm kayıt olup dahil olmasam üzülürdüm :) umarım beni aranıza alırsınız.
Şu anda (2 aydır) Ursula K. Le Guin En Uzak Sahil'i okuyorum :)
Ben mi
Ne yapıyorsun fındık? Kolun nasıl oldu? Büyük kızım öyle sakarlıklar yapıyor ki inan şaşırıp kalıyorum. Birgün halıya oturmuştu, yerdeydi yani. Ayağa kalkmak istedi. Bir eliyle yere bastırdı, bir ayağını yukarı kaldırdı. Boşta kalan diğer elini havaya savurdu, öbür ayağını ne yaptı hatırlamıyorum, ama öyle bir pozisyon aldı ki bileğini incitti, kolu kaç gün sargıda kaldı. Şimdi sana da sormaya korkuyorum, kolun nasıl kırıldı diye
gwindor hoş geldiniz aramıza
Özellikle bu sayfa için üye olmanız ne hoş
Vaktin olursa filmini de izle bitince
arkadaşlar vikitapta klasiklerin iş bankası yayınları yok eklemeyi biliyor msuunuz
Yaa ne seçtin bakıyımgünaydın baykuşlar.
Çok yoğunum şu sıralar. Sizinle ve kitaplarla ilgilenemiyorum.
loliss ciğime kitap seçtim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?