- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.281
Tekrar geçmiş olsun canımsadece sen
off ben de çok sakarım vallahi. incinmeyen yerim yok. bi de görsen küheylân gibiyim bu kız nasıl başarıyor bunu dersin
kolum iyi çok şükür. sık sık kontrollere gidiyorum. yakındır alçımın çıkması. okulda öğrenci kavgası ayırırken kırdım
yoksa yoksa doğum gününüz mü ?Hey siz çok sevilmek nedir bilir misiniz:)))
Çok tatlı bir hediye beni bekliyordu
Cicoretti Çok ama çok teşekkür ederim acayip mutlu oldum yaa :))Eki Görüntüle 2085656
Değil. Çünkü doğum gününde sadece ben alabilirimyoksa yoksa doğum gününüz mü ?
Hayır değil sadece sevgi :)) çok şımardım ben bugün ya :)yoksa yoksa doğum gününüz mü ?
Hayır değil sadece sevgi :)) çok şımardım ben bugün ya :)
ne güzel böyle sevenleriniz olmasıHayır değil sadece sevgi :)) çok şımardım ben bugün ya :)
Listeme aldim.Merhaba sevgili baykuşlar,
Batıya Yön Veren Metinler sf. 62.
Kitabımda biraz yavaş ilerliyorum çünkü tamamen bilgi ağırlıklı ve bu kitaptan sonraki diğer 2 cildi de okumak istiyorum.
Önce Yahudilik, Hıristiyanlığa dair metinleri incelemiş kitap, şimdi Mısır ve Babil bölümündeyim.
Benim gibi tarihe ve eski medeniyetlere meraklıysan mutlaka ama mutlaka okuyun.
Ayrıca kitaptan beni şaşırtan bir alıntı yapacağım:
"Ebers Papirüsü'nde yılan ısırmasından doğum sonrası ateşine kadar yedi yüz hastalığın tedavisi anlatılır. İÖ 1850'den kalan Kahun Papirüsü doğum kontrol için kullanıldığı anlaşılan fitillerin reçetesini verir. Bu tedaviler Mısırlılardan Yunanlılara, onlardan Romalılara ve bize intikal etmiştir; günümüzde güvenle yuttuğumuz garip karışımlar dört bin yıl önce Nil kıyılarında mayalanmaktaydılar."
senin de canim. Mutlu seneler.salı akşamına kadar izin alabilir miyim lütfen?kalinkaselin
şimdiden tüm kitap kurtlarının yeni yılı kutlu olsun. 2018 geçirdiğiniz diğer yıllardan daha iyi geçsin inşallah
Kıskanmadım kiHey siz çok sevilmek nedir bilir misiniz:)))
Çok tatlı bir hediye beni bekliyordu
Cicoretti Çok ama çok teşekkür ederim acayip mutlu oldum yaa :))Eki Görüntüle 2085656
Iyi akşamlar
Unutma beni apartmanı
Sayfa 162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?