Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Vikitap mi kullaniyor herkes burada? Ben buraya vakit yetistiremiyorum vikitap beni zorlayacak kizlar ama kalbim sizinle
Vikitap burdan farkli birsey.
Online not defteri gibi dusun.
Okuduklarin okuyor olduklarin ve okuyacaklarinin listesi var duzenli bir sekilde.
Gel bence

İyi akşamlar, bugün misafirim vardı gündüz hiç okuyamadım
Ne aldın kankiiiiii
Marquezciğimin Kolera Günlerinde Aşk'ını aldım kanki
Ne aldin ne aldin

Ben puanlarima kiyamiyorum galiba. Biraz daha biriksin baska bi kitap alayim diye dusunuyorum her seferinde
Ben de uzun zamandır biriktiriyordum ama Marquez külliyatı yapmaya çalışıyorum en pahalı kitabı buydu ben de puanla alayım dedim
Kırk yılın başı hesaplı olasım geldi

hoşgeldin çitlembik, umarım iyi geçmiştir sınavların
Şemspare'de gazete yazılarını(fıkralarını) toplamış canım, 3-4 sene önce okumuştum galiba
sen neler aldın kankiiiiiii
diğer kankim loliss e de sordum ama görmedi
oysa loliss dünden beri hiç girememişti

minerva1988 canım, benim okuduğumla başlayabilirsin bence tekrardan, hiç öyle korkutucu bir sahnesi yok ya da ortak okumamızda birlikte okuyalım, birlikte okumak belki önyargını ortadan kaldırır.

Leyla'nın Evi'ne başladım, dediğin gibi güzel gidiyor şimdilik. İçine aldı beni, tiyatro oyunu olduğunu bilmiyordum, aklıma düşürdün.

Bir yaş muhabbeti gidiyor. O zaman ben de diyeyim. 38 yaşındayım. Gösteriyor muyum yaşımı bilmiyorum. Ama göstermediğimi söylerler hep....
Beni tanıyanlardan yorum alalım bari değil mi

Kizlar her an banlanabilirim. Hakkınızı helaledin

Ben kitabı edinmemistim korkarım diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…