- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.041
Vikitap burdan farkli birsey.Vikitap mi kullaniyor herkes burada? Ben buraya vakit yetistiremiyorum vikitap beni zorlayacak kizlar ama kalbim sizinle
Marquezciğimin Kolera Günlerinde Aşk'ını aldım kankiNe aldın kankiiiiii
Ben de uzun zamandır biriktiriyordum ama Marquez külliyatı yapmaya çalışıyorum en pahalı kitabı buydu ben de puanla alayım dedimNe aldin ne aldin
Ben puanlarima kiyamiyorum galiba. Biraz daha biriksin baska bi kitap alayim diye dusunuyorum her seferinde
hoşgeldin çitlembik, umarım iyi geçmiştir sınavlarınMerhabalar sevgili arkadaşlarımSize bildirmiştim okul sınavlarımdan dolayı 2-3 haftadır yoktum ama sınavlarım bugün bitti ve artık aranızdayım tabii kabul ederseniiz
Eski topiği aradım ama bulamadım
_asmunikal_ ve diğer arkadaşlarım ben de katılabilir miyim tekrardan ..
Şemspare'de gazete yazılarını(fıkralarını) toplamış canım, 3-4 sene önce okumuştum galibaSelam kızlar.
MOMO ya başlayacağım bugün gün içerisinde.
Evde de ŞEMSPARE kitabını okuyorum. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Küçük küçük bölümlerden oluşuyor.Mesela yazarlık bahsetmiş bazı bölümlerde, bazı yerlerde tecavüzden, kişinin tecavüzcüsüyle evlendirilmesinden... Ön yargılarımız dini dil, ırk ayrı yapılması.. Okumaya devam :)
Tabiki Hoşgeldin. ,
2017 Kitap okuma hedefin nedir
oysa loliss dünden beri hiç girememişti
Ayy amin İnşallahAnovvv sen anne degil misin :)))
Olsunnn Allah yazdırdı ozamannnn
41 miBen kendi adima şaşirma sebebimi söyliyim. Ben 41 gösteren 31, sen 21 gösteren 31
Burcum da terazi bu arada.
Ben kitabı edinmemistim korkarım diye :))minerva1988 canım, benim okuduğumla başlayabilirsin bence tekrardan, hiç öyle korkutucu bir sahnesi yok ya da ortak okumamızda birlikte okuyalım, birlikte okumak belki önyargını ortadan kaldırır.
Leyla'nın Evi'ne başladım, dediğin gibi güzel gidiyor şimdilik. İçine aldı beni, tiyatro oyunu olduğunu bilmiyordum, aklıma düşürdün.
bence 30ların başında gibisinBir yaş muhabbeti gidiyor. O zaman ben de diyeyim. 38 yaşındayım. Gösteriyor muyum yaşımı bilmiyorum. Ama göstermediğimi söylerler hep....
Beni tanıyanlardan yorum alalım bari değil mi
hayırdırKizlar her an banlanabilirim. Hakkınızı helaledin
Aaa seni görenler nerde gördü ben de göreyimHayir hayir 31
Bende de var bu. Beğenip beğenmediğini yazar mısın bitirince?İyi geceler canlar.
Yeni kitaba basladim: Talha Ugurluel,Tarih Tıbbi Konusturdu.
Kimse görmedi ya. Bi yanlis anlasilma oldu sadeceAaa seni görenler nerde gördü ben de göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?