Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben filmini de begenmedim uyumustum :)) anne ve babasinin durumuna saplanip kalmasi filmde bunun vurgulanip durmaai cok sıkmıstı beni :)

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>40
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10
Efser_ ===> 36
Gecenin_resmi ==> 50
Cicoretti ===> 75
__giz__ ====> 100
asmunikal==> 30
chentiq =====> 51

Hedefimi biraz yükseltmek istedim

Herkese merhaba,
Seytan ve Genc Kadin
sayfa - 80

nickelanjelo gecmis olsun

Bizim okullar yarin aciliyor, gecen ayin 21´inden beri okullar tatildi. Epey bir tatil yaptik . Yillik okuma hedeflerine ulasan baykuslari tebrik ediyorum, ben ulasamadim Ama bu sene hedefi biraz azalttim.
Kendinize iyi bakin, selamlar

Teşekkürler

Merhaba Sevgili Kitap Dostları
2018 yılının gönüllerinizce geçmesini dilerim. Tabii ki bol ve verimli kitap okumalı

Yeni kitabım

Tess Gerritsen - Mefisto Kulübü

2017 yılında bitirmek üzere 50 kitap hedeflemistim. 42 kitap okumuş olduğumu gördüm. Sağlık olsun. İnşallah hayırlısı ile sağlıkla bu sene 50 kitap hedefimi gerçekleştiribilirim

handan bitti ben çok beğendim kahramanların ruh dünyaları ayrı ayrı çok güzel anlatılmış biraz psikolojik bir kitaptı server diye bir karakter vardı kitabın sonunda öyle birsey söylemiş ki gece gece yatakta kikir kikir güldüm tam uyuycam aklıma geldikçe güldüm :)

yeni kitabım bu yılın başladığım ilk kitabı görmek jose saramago :) çok seviyorum çok

kabil kitabı hakkında birinden çok kötü seyler duydum o kitabına acayip ön yargı oluştu bende okuyan var mı aranızda?

Ben okumustum tam net hatirlamasam da inamcla dalga gecer srkilde yazmasina sinirlendigimi hatirliyorum hatta o kitap yuzunden Saramago' yu sevmiyordum ta ki Korluk' u okuyana kadar. Korluk burda ortak okunmasa belki okumazdim bile.

İyi geceler baykuşlar.
Yeni yılın ilk kitabı Kuyucakli Yusuf 'a bugün başladım 139. sayfadayim.
Harika bir kitap tüm Sabahattin Ali kitapları gibi

Ben de geçen sene 65 olarak belirlemiştim hedefimi ama 58 kitap okumusum.

Bu sene 50 kitap okuma hedefi koydum.
Daha fazla okumayi umuyorum ama yine de hedefim çok yüksek olmasın sonra kızıyorum kendime

Bu arada sizinle tanisali 13 ay olmuş sevgili arkadaşlarım iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…